Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové,

rád bych Vás požádal o pomoc. Podařilo se mi získat PRIMky kal. 52, typ strojku 012. Chtěl bych se dotázat, jestli použité pouzdro odpovídá typu kalibru a strojku. Dosavadní fotografie, které jsem shlédl u použitého typu strojku mají pouzdro zcela jiné. Minutová ručka je zcela jistě vyměněná a proto se domnívám, že by mohlo být vyměněno i pouzdro. Strojek v pouzdře nesedí a jde vyjmout i bez uvolnění zajišťovacích šroubů. Jinak toto dilema mám i u číselníku, ale tam se mé obavy částečně tříští.

Děkuji za projevenou ochotu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vážení kolegové,

rád bych Vás požádal o pomoc. Podařilo se mi získat PRIMky kal. 52, typ strojku 012. Chtěl bych se dotázat, jestli použité pouzdro odpovídá typu kalibru a strojku. Dosavadní fotografie, které jsem shlédl u použitého typu strojku mají pouzdro zcela jiné. Minutová ručka je zcela jistě vyměněná a proto se domnívám, že by mohlo být vyměněno i pouzdro. Strojek v pouzdře nesedí a jde vyjmout i bez uvolnění zajišťovacích šroubů. Jinak toto dilema mám i u číselníku, ale tam se mé obavy částečně tříští.

Děkuji za projevenou ochotu.

Pouzdro 100% není od hodinek Prim. Pravděpodobně se jedná o ruské Pabědy. Číselník a strojek jsou originální. Minutová ručka ale patří do jiného typu.

Odesláno

Děkuji za rychlé odpovědi, mylsel jsem si, že to bude něco v tomto duchu. Nechám překontrolovat strojek a snad se někdy poštěstí jej správně usadit a přivést k životu.

Ještě jednou děkuji.

Odesláno

Děkuji za rychlé odpovědi, mylsel jsem si, že to bude něco v tomto duchu. Nechám překontrolovat strojek a snad se někdy poštěstí jej správně usadit a přivést k životu.

Ještě jednou děkuji.

Strojek nebude problém uvést k životu,jen sehnat nový cifr,ručky a pouzdro.Nevyplatí se to ale ani náhodou.Levněj seženeš na Aukru celé hodinky.
Návštěvník tolja
Odesláno

Pouzdro je 100% Pobeda, accutron má pravdu

Ano, pouzdro je Poběda, mischa s accutronem mají pravdu. A já si dovolím přidat také jeden markant. Pabědy nemají dírky pro stěžejky skrz, pouzdra pro Spartaka a TYP 010 ano.

Odesláno

Ano, pouzdro je Poběda, mischa s accutronem mají pravdu. A já si dovolím přidat také jeden markant. Pabědy nemají dírky pro stěžejky skrz, pouzdra pro Spartaka a TYP 010 ano.

Díky za radu pro nás méně zkušené :smile_anim:
Odesláno

Tomu se říká mezinárodní skupinový sex, doufám že účastník ze zahraniční byl alespoň plnoletý (ti z NMnM určitě ano) :D :D .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...