Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Citizen Independent ITX21-5001 - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Omega Seamaster 120m Multifunction- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Bell & Ross- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko Adon(?) -znáte-li někdo ten model,doplňte,prosím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Orient.....něcojako Breitling B1- ty tu rozhodně chybět nesmí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 a další modely Citizen Independent ITX21-5014- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mystery Dial- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Retrograde ITR21-5053- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Analog Steel Cuff Independent 1481010 - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) Tyhle dva kousky vypadají dobře, nedíval jsi se, jestli nejsou někde na prodej ? Upraveno 4. října 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 (upraveno) nedíval,podívám..... šel bys do nich???I když mají baterku???? EDIT: Tak ty první najdeš tady: http://www.511tactical.com/browse/Home/Law...0:10903/I/59209 http://www.511tactical.com/browse/Home/Law...0:10903/I/59222 všechny hodinky 511tactical- http://www.511tactical.com/Shop;jsessionid...amp;x=0&y=0 S těmi Seiky asi nepomohu.....našel jsem jedině toto foto a nevím o těchto hodinkách vůbec nic. Možná by Safi věděl něco víc...nebo pomohl s informacema???? Upraveno 4. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 .... šel bys do nich???I když mají baterku???? Už jsem tak zmatený, že možná ano, ale bohužel se mi líbí Seika na spodním obrázku, ovšem musel bych vidět více fotografií z různých úhlů, podívám se na ebay, nevíš přesný název ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Už jsem tak zmatený, že možná ano, ale bohužel se mi líbí Seika na spodním obrázku, ovšem musel bych vidět více fotografií z různých úhlů, podívám se na ebay, nevíš přesný název ? To právě také nevím...to Adon u nich asi(asi určitě) neplatí.....nevím o nic vůbec nic. Na ebayi jsem je taktéž nenašel.....zkusím poprosit Safiho,aby se poptal na fóru Seiko/Citizen....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Adi IDF - vcelku pěkné diversky- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 4Thesis - zjistil jsem něco o těch Seikách.... Jde o model Seiko SNJ023P1 ....mělo by jít,snad,o nějakou limitku a koupit se dá třeba tady: http://overstockstyle.com/seiko-retro-anal...en-s-watch.html Jestli je chceš koupit,moc neváhej.....všude je mají vyprodané a tohle je jediný obchod,kde jsem je objevil,že je mají on stock......jinak všude "we are sorry...."....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 další Tissot....typ opět,bohužel,neznám...ale najdu...slibuju.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Gile nevim zda uz je nemas, ale deset dolaru je deset dolaru. Klik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Díky..nemám...ale vím o nich.....to je 10 dolarů a potom 10 dolarů támhle............Seika mne momentálně zajímají úplně jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 (upraveno) Mám pro Tebe jeden kousek, sice ne analog/digital, ale zajímavé a v perfektním stavu. PERRET Genéve Upraveno 5. října 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Ehm....mno...já teď čekám bombu..... .....byl u nás "ježíšek" a ..... Taková "malá" kompenzace......otravoval jsem tu pár lidí dotazama,měl jsem peníze bokem,chtěl koupit hodinky a.......prcek zlikvidoval přítelkyni brýle. Takže to,co jsem měl bokem,šlo na brýle(to jsou strašný pálky,to vám povím) a já měl po radosti......ale stavil se u nás ten ježíšek....docela brzo,vím.....a....... víc už neprozradím,ale jen co to dopadne,se pochlubím veřejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 (upraveno) Tohle tady určitě nemáš, tedy alespoň doufám Upraveno 5. října 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 to nemám.....díky....ty Sicura jsou Ana/Digi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Sicura - vidim dobre - digi je z boku...? to spíš vypadá jako solar...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se