Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Další parádní Seika.......sakra...já si nějaké vintage ana/digi Seika budu fakt muset pořídit.....:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Seiko V041-9131

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No já mám doma tyhle Casia Illuminator (AD-300)

Jsou starý 12 let a patří k mým "oblíbeným". Dostal jsem je tenkrát k 30-tinám a měl jsem je i na ruce, když se mě v tom samém roce narodila první dcera.

Původně vypadaly takto

,ale myslím že bez těch červených nápisů vypadají lépe :smile_anim:

Odesláno
jim udělej nápisy černé a bude to super......stačí tenký popisovač na CD.......a trocha trpělivosti :)

Myslim, ze diky tomu ze hodinky uz jsou docela jete, tak pismo nebude mit ostre hrany - popisovac nebude drzet stopu a ujede - vysledek bude vypadat amatersky a bude to horsi nez samotne stribrne napisy. Nehlede na to ze na kovu se ta fixa leskne tak divne.....

Kazdopadne zkusit to muzes a pak to lihem sundas ...kdyb se to nepovedlo..

Odesláno
jim udělej nápisy černé a bude to super......stačí tenký popisovač na CD.......a trocha trpělivosti :)

Já je nechám jak jsou. Docela se mě líbí jak je na nich vidět, že už mají něco za sebou .

A ta fixa na kovu vypadá fakt divně. Kdysi jsem to zkoušel na něčem jiném a moc se mě to nelíbilo.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jsou to většinou samé hrůzy. Jediné co bych snesl je Omega X-33, dělá se mi špatně z pomyšlení, že měl ještě jedny před nedávnem Dušák za směšné peníze. Co já se nachodil okolo a vůbec mě nenapadlo se zeptat :wallbash: . Když jsem je na fóru před nedávnem poptával, dostalo se mi odpovědi, že se už dávno nedělají.

Odesláno

Snow - tak tyhle jsem jeste nikdy nevidel - ani nevim ze existujou. Fakt zajimavy a libi se mi. Prosim te za kolik se prodali? Jsou cenove na urovni klasickych mechanik? A co to ma za funkce?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Snow - tak tyhle jsem jeste nikdy nevidel - ani nevim ze existujou. Fakt zajimavy a libi se mi. Prosim te za kolik se prodali? Jsou cenove na urovni klasickych mechanik? A co to ma za funkce?

Prodaly se za 29000,-, na ebay je najdeš i v NOS stavu za cenu zpravidla vyšší. Možná, že bych byl dokonce ochoten pominout koupi Glycinů a vzít je. Většinu funkci přikládám na fotkách. K hodinkám existuje velký článek s dalšími fotografiemi, mám někde schovaný odkaz. Pokud ho najdu, pošlu Ti ho v SZ a nebo ho dám k mému samostatnému vláknu o X-33.

Edit - ještě jedna fotografie

Edit - můžeš se zúčastnit aukce, teď do nich nejdu.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
Diky za informace , jsou to fakt hezke hodinky. Neni to bohuzel cenove moje kategorie :(

Máš pravdu, s výrazem směšné peníze jsem to přehnal. Žil jsem v mylné představě, že se na ebay pohybují v přepočtu za cca 50000,-.

Odesláno

4Snow - prd tomu rozumíš........:lol: Furt s těma Omegama......než todle,to raději Breitling Pluton!!!!

Jinak,ohledně ceny X-33....většinou záleží na tom,zda jde o 1.generaci,nebo 2.generaci. První bývá dražší.......

Odesláno

I nechej ho!

Oholil si kvuli Danovi ruku a to se zrovna u neho ceni:-)

Ale vazne, uznej ze tyhle Omegy maji neco do sebe!!!

Ma je vubec nekdo z fora?

• po 3 týdnech...
Odesláno

ANDROID AD254BK INTERPID -

celkem zajímavé hodinky,takovej trochu klon B-ček.

vevnitř je Miyota T-201,má to 42 mm bez korunky,3 časová pásma,tvrzené minerální sklo a WR je 200 m. Viděl jsem ještě variantu se žlutým ciferníkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...