Gilius Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Další parádní Seika.......sakra...já si nějaké vintage ana/digi Seika budu fakt muset pořídit..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko V041-9131 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Válka v hodinářském průmyslu (VTM 1982) Listovat ve starých časopisech je občas zajímavé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2009 uživatelem VS
Pavel K. Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 No já mám doma tyhle Casia Illuminator (AD-300) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou starý 12 let a patří k mým "oblíbeným". Dostal jsem je tenkrát k 30-tinám a měl jsem je i na ruce, když se mě v tom samém roce narodila první dcera. Původně vypadaly takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ,ale myslím že bez těch červených nápisů vypadají lépe
Gilius Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2009 jim udělej nápisy černé a bude to super......stačí tenký popisovač na CD.......a trocha trpělivosti
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 jim udělej nápisy černé a bude to super......stačí tenký popisovač na CD.......a trocha trpělivosti Myslim, ze diky tomu ze hodinky uz jsou docela jete, tak pismo nebude mit ostre hrany - popisovac nebude drzet stopu a ujede - vysledek bude vypadat amatersky a bude to horsi nez samotne stribrne napisy. Nehlede na to ze na kovu se ta fixa leskne tak divne..... Kazdopadne zkusit to muzes a pak to lihem sundas ...kdyb se to nepovedlo..
Pavel K. Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 jim udělej nápisy černé a bude to super......stačí tenký popisovač na CD.......a trocha trpělivosti Já je nechám jak jsou. Docela se mě líbí jak je na nich vidět, že už mají něco za sebou . A ta fixa na kovu vypadá fakt divně. Kdysi jsem to zkoušel na něčem jiném a moc se mě to nelíbilo.
Gilius Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Citizen: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Jsou to většinou samé hrůzy. Jediné co bych snesl je Omega X-33, dělá se mi špatně z pomyšlení, že měl ještě jedny před nedávnem Dušák za směšné peníze. Co já se nachodil okolo a vůbec mě nenapadlo se zeptat . Když jsem je na fóru před nedávnem poptával, dostalo se mi odpovědi, že se už dávno nedělají.
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Snow - tak tyhle jsem jeste nikdy nevidel - ani nevim ze existujou. Fakt zajimavy a libi se mi. Prosim te za kolik se prodali? Jsou cenove na urovni klasickych mechanik? A co to ma za funkce?
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Snow - tak tyhle jsem jeste nikdy nevidel - ani nevim ze existujou. Fakt zajimavy a libi se mi. Prosim te za kolik se prodali? Jsou cenove na urovni klasickych mechanik? A co to ma za funkce? Prodaly se za 29000,-, na ebay je najdeš i v NOS stavu za cenu zpravidla vyšší. Možná, že bych byl dokonce ochoten pominout koupi Glycinů a vzít je. Většinu funkci přikládám na fotkách. K hodinkám existuje velký článek s dalšími fotografiemi, mám někde schovaný odkaz. Pokud ho najdu, pošlu Ti ho v SZ a nebo ho dám k mému samostatnému vláknu o X-33. Edit - ještě jedna fotografie Edit - můžeš se zúčastnit aukce, teď do nich nejdu. Upraveno 20. července 2009 uživatelem Snow
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Diky za informace , jsou to fakt hezke hodinky. Neni to bohuzel cenove moje kategorie
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Diky za informace , jsou to fakt hezke hodinky. Neni to bohuzel cenove moje kategorie Máš pravdu, s výrazem směšné peníze jsem to přehnal. Žil jsem v mylné představě, že se na ebay pohybují v přepočtu za cca 50000,-.
Gilius Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 4Snow - prd tomu rozumíš........ Furt s těma Omegama......než todle,to raději Breitling Pluton!!!! Jinak,ohledně ceny X-33....většinou záleží na tom,zda jde o 1.generaci,nebo 2.generaci. První bývá dražší.......
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 I nechej ho! Oholil si kvuli Danovi ruku a to se zrovna u neho ceni:-) Ale vazne, uznej ze tyhle Omegy maji neco do sebe!!! Ma je vubec nekdo z fora?
Gilius Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Ale neříkám,že nemají(i když osobně je až tak nemusím)......a tuším se tu minimálně několikrát objevily.
Gilius Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 ANDROID AD254BK INTERPID - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. celkem zajímavé hodinky,takovej trochu klon B-ček. vevnitř je Miyota T-201,má to 42 mm bez korunky,3 časová pásma,tvrzené minerální sklo a WR je 200 m. Viděl jsem ještě variantu se žlutým ciferníkem.
Gilius Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Nautica: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Myslím, že tyto hodinky sem neodvolatelně patří Link
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se