Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
  Gilius napsal:
To je z ebaye.....

To vidím, ale odkud, ještě se draží ?

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník cecil
Odesláno

snad dle mého názoru kultovní byly tzv. Arnold seika které mněl na ruce v Predatoru 1, Komandu. Něco podobného v devadesátých letech u nás prodávali vietnamci s oyester tahem, ale vím že byly i značkové které byly vodotěsné a mněly podstatně lepší zpracovaní než tržnicové kousky ale bohužel už si nevzpomenu na značku.

Návštěvník cecil
Odesláno

jj. přesně tyhle vím že se vyráběly i značkové ale už je to dost dlouho a jedny jsem mněl byly normálně vodotěsné, sklíčko se jen tak nepoškrábalo, a daleko lepší tah a celkové zpracování..

Odesláno

Jo, tyhle ana-digi se sem tahali po plyšovce z Maria-Hilfe-Štráse, vycházeli cca mezi 800 - 1200 Kčs, což byl docela balík. Ve srovnání s tehdejším etalonem outdoorových a odolných hodinek (sportprimky a.k.a. Prim Sport II) či všudemožněpípajících Montana/Knessel/Casio byly podstatně zajímavější a působily velmi bytelně.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj přemýšlím o těhlech ana-digi Omegách.... Jaká cena by mohla bejt tak akorát? Jen upřesním že by možná ještě potřebovaly nový sklíčko.

post-673-1254326586.jpg

Odesláno

Ty Omegy jsou vazne mazacky...cena taky:-(

Libi se mi vic nez X33, ktere jsem povazoval za vrchol.

Odesláno

Tak je vem. Fejk těchto Ti moc nehrozí a za tu cenu jsou v poho. Sklíčko vyměníš a máš parádní Omegy......!!!!

EDIT - jsou to ty z fotky(přesně ty?),nebo je to ta bi-color verze???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...