NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 (upraveno) Jak tak ale koukám,tak na tyhle hodinky jsem tu ujetej asi sám......když se rozhlídnu po Chronomagu,tak tomu i rozumím,na druhou stranu,je tu skoro 4000 registrovaných lidí.....se trochu divím Na jinejch fórech je teda více příznivců.....už tam sosám info,abych byl chytřejší a mohl sem házet taky data a různé info a nepoustoval sem jen fotky. Já na ty Heurky z Profíků přihazoval (ty, jak se teď mihly na ebay v NOS stavu), ale skončily mimo můj limit. Vypadají zajímavě, ale hlavní důvod, proč jsem je chtěl, byl právě Bodie. A nerozbili mu je, on si je rozbil sám, jak vyrážel ramenem dveře, pokud se nepletu. Jo a to rameno si tuším i vykloubil (nebo něco podobného). Upraveno 23. srpna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) .... vím,že jsi něco psal.....byly se světlým,nebo černým ciferníkem???......mám pocit,že ty se světlým budou i dražší,že jich je málo,malinko k vidění. Upraveno 24. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 Trochu jiná varianta již dříve ukázaných - CITIZEN DIGI-ANA CHRONO ALARM-CHIME - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 .... vím,že jsi něco psal.....byly se světlým,nebo černým ciferníkem???......mám pocit,že ty se světlým budou i dražší,že jich je málo,malinko k vidění. S černým, všude jsou jenom s černým. Ale upřímně - bílé sice nejsou špatné, ale ty s černým se mi líbí více. A ještě jednou upřímně - ty zlaté jsou hnusné. Pro potěchu tvého oka - kompletní řada Manhattan a Senator Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 No pěkně....moc díky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 Já na ty Heurky z Profíků přihazoval (ty, jak se teď mihly na ebay v NOS stavu), ale skončily mimo můj limit. Vypadají zajímavě, ale hlavní důvod, proč jsem je chtěl, byl právě Bodie. A nerozbili mu je, on si je rozbil sám, jak vyrážel ramenem dveře, pokud se nepletu. Jo a to rameno si tuším i vykloubil (nebo něco podobného). Správně si to pamatuješ, naprosto správně!!! A celý díl otravoval šéfa přesným udáváním času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) Jak tak ale koukám,tak na tyhle hodinky jsem tu ujetej asi sám......když se rozhlídnu po Chronomagu,tak tomu i rozumím,na druhou stranu,je tu skoro 4000 registrovaných lidí.....se trochu divím Na jinejch fórech je teda více příznivců.....už tam sosám info,abych byl chytřejší a mohl sem házet taky data a různé info a nepoustoval sem jen fotky. Hele, v pohodě... Já musím říct, že třeba tvoje postování opět probudilo můj zájem o "mechanick digitálky" Nějaké pěné s červeným nebo vínovým ciferníkem... a tohle tvoje digitálněanalogické víření? No je to pěkné... přiznám se, že díky tomu tady jsem uviděl i pár kousků které bych si vzal i já Samozřejmě, že ty Manhattany jsou asi to nejlepší Upraveno 24. srpna 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2008 Hele, v pohodě... Já musím říct, že třeba tvoje postování opět probudilo můj zájem o "mechanick digitálky" Nějaké pěné s červeným nebo vínovým ciferníkem... a tohle tvoje digitálněanalogické víření? No je to pěkné... přiznám se, že díky tomu tady jsem uviděl i pár kousků které bych si vzal i já Samozřejmě, že ty Manhattany jsou asi to nejlepší Se jich teď docela dost vyrojilo na ebayi-těch mechanických....a v NOS,nebo velmi zachovalém stavu. A souhlas...Manhattany,Senatory,Omegy "Montreal" je asi to nej........ale zase, sehnat třeba zachovalé Pulsary,to je celkem kumšt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 mno...dnes mi došly a v podstatě sem patří také.... MIRADO: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 jsou uplne sladky... takovy jsem kdysi moc chtel... a nemel... a mají funkci odpočítávání.....už nic nepřipálím atd....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Citizen Ana-Digi Multi GN-4W-U - raritka,která se jen tak nevidí..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Seiko ALBA Digi-Ana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) RICOH-"Dual Timer Chronograph" - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a další Tissotky: TISSOT *MULTIFUNCTION CHRONO-ALARM-DUAL TIME MENS Watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Lorus Dual Time-alarm-chrono : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Timex "Mystery hands"..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Vintage Heuer Digital Analog Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 To jsem zvědavý, jak vysoko se cena vyšplhá. http://cgi.ebay.com/Very-Rare-Seiko-70s-JA...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 no hodně...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Casio Ana/Digital Alarm Chronograph -model AE-90W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Casio Digi/Analogue Watch - model AQ-10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Citizen Ana- Digi Sports Watch - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 To jsem zvědavý, jak vysoko se cena vyšplhá. http://cgi.ebay.com/Very-Rare-Seiko-70s-JA...1QQcmdZViewItem je to ale přemrštěné...mírně...ve slušném stavu se nechají sehnat okolo 500 dolarů......tady je páni ženou nahoru,asi moc chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se