Gilius Odesláno 12. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 Je to typ AQ-440 (modul 307). Moc díky za doplnění....!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 Seiko H357 LCD analog-digital Bond-style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 CITIZEN 1481010 - jiná varianta modelu Independent další varianta Tissotu Two Timer - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 A další CASIO TWIN-GRAPH (808)model - AE-22W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Waltham Alarm Chronograph - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 (upraveno) MICRONTA DUAL LCD - REGIS DUAL ANALOG LCD - Upraveno 13. září 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 (upraveno) Tohle vypadá na nějaké nové noname(i když logo vypadá jako od MeisterAnker?) v retro stylu...ale vypadá to dobře..... Upraveno 13. září 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Seiko JamesBond Ana-Digi H357 - film "For Your Eyes Only" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Přemýšlel jsem,jestli sem prsknu i tohle,ale patří to k tématu,má to japonský střeva......takže... Q&Q- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Dvoje Tissotky pro Giliuse Ceny mírné... NOS stav: http://cgi.ebay.de/TISSOT-DIGITAL-CHRONO-7...id=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.de/TISSOT-TWO-TIMER-QUARTZ...id=p3286.c0.m14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Díky...já o nich vím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 další z novějších -Meister Anker digital analog Titan - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 (upraveno) a ještě jedna varianta Tissotu- mimochodem...tyhle Tissoty(všechny variace Two Timerů) jsou tak hnusný,až jsou krásný.Do těch půjdu,jen se zjeví někdo,kdo nebude prodávat jen do USA(a musím to nějak zaonačit doma...baba mne začala vydírat,že jestli si teď koupím nějaké hodinky,že pořídí domů kočku...... )..... Upraveno 14. září 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 a ještě jedna varianta Tissotu- mimochodem...tyhle Tissoty(všechny variace Two Timerů) jsou tak hnusný,až jsou krásný.Do těch půjdu,jen se zjeví někdo,kdo nebude prodávat jen do USA(a musím to nějak zaonačit doma...baba mne začala vydírat,že jestli si teď koupím nějaké hodinky,že pořídí domů kočku...... )..... Hele, ty Two Timer z mého linku posílá do ČR za necelých 8 EUR, pokud dobře vidím. Takže hodinky i s poštovným by tě stály cca. 20 - 25 EUR. To jde, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Hele, ty Two Timer z mého linku posílá do ČR za necelých 8 EUR, pokud dobře vidím. Takže hodinky i s poštovným by tě stály cca. 20 - 25 EUR. To jde, ne? Jo...já na to koukal....však už jsem to doma opatrně nadhodil....nejde o fufníky,v tomhle případě...baba chce domů kočku(už máme papouška,jednonohýho...a psa. Sprostě mne vydírá...a jde jí to..... Jsem slíbil,že budu chvilku hodnej a nebudu kupovat hodinky a nějak mi to nende......chjo.....ale,co budu vypisovat,však to sami znáte,ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 a ještě jedna varianta Tissotu- mimochodem...tyhle Tissoty(všechny variace Two Timerů) jsou tak hnusný,až jsou krásný.Do těch půjdu,jen se zjeví někdo,kdo nebude prodávat jen do USA(a musím to nějak zaonačit doma...baba mne začala vydírat,že jestli si teď koupím nějaké hodinky,že pořídí domů kočku...... )..... Tak si kup hodinky a kočku vezmi z útulku... je jich jako sraček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 Tak si kup hodinky a kočku vezmi z útulku... je jich jako sraček... Já domů kočku nechci....nejde o to,kde ji vzít,to je to nejmenší......ale nechci ji doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 Jedny z prvních,radiem řízených ANA/DIGI-Casio FKT-100 (modul 785 )- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 a co vycpanou...? To by šlo,ale obávám se,že by se zase vzpěčovala baba.....ale můžu to zkusit...jako černej humor..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 ...tak ji budeš muset naučit jazykem leštit sklíčka, aby byla k užitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se