Přejít na obsah

Traser Supersport Chrono

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Servus chronoblázni, prosímvás, teď mi došli Trasery Supersport Chrono, ale manuál je v němčině, což je pro mě země neznáma, tak se chci zeptat jak se tam nastavuje datum? To opravdu musím vydržet všechno to přeskakování v mích nových drahoužcích :-) a přetočit všech 30 dnů dokola, nebo je tam nějaký fígl? Chápu-li to dobře, druhá pozice korunky slouží k tomu nastavení data a potom k rychlé korekci datového pásma?

Ještě kdybyste někdo měl čas a jen tam mi zrekapituloval funkci stopek, nebo spíš tedy záznam jednotlivých kol, byl bych moc vděčný.

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem to pochopil, musel jsem tedy být decentně upozorněn členem fóra, za což mu děkuji, protože sám bych na to nepřišel. Je-li tedy za upomínkou pravopis... Musím se obhájit protože si myslím, že čeština mi problém nedělá, nebo alespoň ne tolik, jako některým zdejším apačům, na překlep jsem přišel pozdě, kdy už nešel opravit - omlouvám se a spojení více slov do kupy, bez velkých písmen, je moje osobní libůstka, prostě se se mi to tak libí. Takže tak a zlinčovat se jdu sám :-).

Není to ode mne hezké, je to OT ale stejně to napíši. Kdo nechce, nechť to nečte.

... chudák Neruda. Ještě, že v podpisu nemáte Čapka. Karla. Chodil by Vás strašit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...