Karlos Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 No, mně se ten zákon trochu i líbí. Přijde mi to jako dobrý odklon od striktního prostoduchého nařizování ve stylu Hlavně nemysli a přezouvej. Tohle učí lidi přemýšlet a chovat se zodpovědněji a to je podle mě jednak dobře a jednak potřeba.
Návštěvník ?po Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 To je zasa zakon,podobny tomu kurackemu...Radili sa,hlavy dali dokopy a za pol roka vymysleli,ze nech si to rozhodne hospodsky...Tak som v mojej krcme ostal za cocota... to je trochu divný příměr - pokud bude můj kamarád kouřit a nebude mi to vyhovovat, tak ho nebudu vyhledávat - totéž se dá napasovat na hospodu, restauraci či bar - oddělené silnice ovšem neexistují, tam jsem odkázán na to zda ten či onen co mě předjíždí na sněhu stopadesitikilometrovou rychlostí má přezuto dle aktuálního období = já jsem pro - přezouval jsem i když to nebylo "povinné"- jo a jinak nevím kde dobře a nejlépe koupit - o tom tohle vlákno je, nebo co ?
pavča Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 to je trochu divný příměr - pokud bude můj kamarád kouřit a nebude mi to vyhovovat, tak ho nebudu vyhledávat - totéž se dá napasovat na hospodu, restauraci či bar - oddělené silnice ovšem neexistují, tam jsem odkázán na to zda ten či onen co mě předjíždí na sněhu stopadesitikilometrovou rychlostí má přezuto dle aktuálního období = já jsem pro - přezouval jsem i když to nebylo "povinné"- jo a jinak nevím kde dobře a nejlépe koupit - o tom tohle vlákno je, nebo co ? Přesně tak, jenom to opět páni poslanci pustili nedomyšlené, v zákoně mělo být pevné datum přezutí bez dodatku o předpokládatelnosti námrazy a sněhu. Zase z toho bude slovíčkaření, zbytečné soudy, apd. Zákon má být jednoznačný a neprůstřelný, ale to by ho museli dělat schopní a nezkorumpovaní lidé.
Ondra.T Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Taky doporučuju www.nejlevnejsipneu.cz, pokud najdeš jinde levnejc, oni pujdou pod tu cenu:) Stačí poslat email s odkazem. Jinak já za sebe doporučuju. Continental wintercontact ts830:) Jinak jsem určitě pro zimní pneu, snad i pojišťovny mívají ve smlouvě, že pro uplatnění pojistného plnění, musejí mít řidiči zimní pneu.
B.F.G. Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Prosím, aspoň tady bez OT kuci Já měl na mysli rozumnou cenu - jinak řečeno, v červnu stála běžně Bravuris 3 v rozměru 205 60 R16 mezi 1500-1700Kč, dnes není k sehnání a pokud ano, tak nejméně za 2700Kč. Není kaučuk? Pneumatiky se tedy nevyrábí? Tomu se mi nechce věřit. Je najednou velká poptávka? Loni se nic podobného jako letos nestalo, to je letos o tolik větší poptávka v Evropě? Takže tedy nejsou skoro žádné pneumatiky? Taky k neuvěření. Momentálně nějak nemám moc peněz (nepovedený obchody s mobilama a další ), takže dát za sadu gum 6000 nebo 11 je pro mě dost zásadní rozdíl.
sibirnaya Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 hele, za 1700 nekoupis, takova cena byla v lete, mels kupovat v lete. ja osobne sehnal moje matadory az na patym eshopu - vsude psali, e maj skladem, nikde skladem nemeli, a vetsinou mi rekli, ze nevi, jestli vubec do prosince budou. jinak co mam info od kluku z pneuservisu. jednak se min vyrobilo, druhak vhodne rozmery si stahly autosalony, napriklad best drive, drive pneubox, drive obnova, nyni clen skupiny continental, mel skladem pro celou cr 11ks 255/55R18 Continentalu zimnich - rozmer na X5. Podle DOT na mejch gumach byly vyrobeny v cervenci a proste uz zacatkem rijna horko tezko k sehnani. K tem cenam, ano, v lete staly moje matadory 2,9, zacatkem rijna 3,6, ted uz sou na 4,2. Kdo zavahal, prohloupil, takze asi tak...
ttrstom Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Prosím, aspoň tady bez OT kuci Já měl na mysli rozumnou cenu - jinak řečeno, v červnu stála běžně Bravuris 3 v rozměru 205 60 R16 mezi 1500-1700Kč, dnes není k sehnání a pokud ano, tak nejméně za 2700Kč. Není kaučuk? Pneumatiky se tedy nevyrábí? Tomu se mi nechce věřit. Je najednou velká poptávka? Loni se nic podobného jako letos nestalo, to je letos o tolik větší poptávka v Evropě? Takže tedy nejsou skoro žádné pneumatiky? Taky k neuvěření. Momentálně nějak nemám moc peněz (nepovedený obchody s mobilama a další ), takže dát za sadu gum 6000 nebo 11 je pro mě dost zásadní rozdíl. Hele ja se ti zitra zeptam, kamos s nima kseftuje, daval mi 205-55-16 rok stary Vredestein snowtrack s 6.5mm za 3000 sada.... Problem je ze pristi dva tydny to budes resit ty a 3/4 republiky.... Radim pockat dva tydny a zase bude pneu dost a za rozum....
Onisau Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Zimáky by měly být povinné. Za celou loňskou zimu jsem se pokoždé rozčílil jenom kvůli nějakému trotlovi co ušetřil a pak někde nemohl vyjet a nebo dobrzdit, případně měnit směr. Je sucho a krásná vyfoukaná silnice, máš letní gumy a pak vyjedeš? OK, ale ono se nemůže stát, že třeba za 30 minut po tvém odjezdu zamrholí a z tebe se stane nebezpečná minela, kdepak... Jinak, gumy asi opravdu nejsou. V rozměru co mám na Gčku mi kluci sehnali a nabídli pouze dvě sady. Zavolali a řekli "Chceš Nokiany a nebo Pirelky? Když jsem chtěl spekulovat , že zavolám druhý den, tak mi říkaj"nečekej, zítra už nemusí být ani jedna z těch dvou volných sad"
svijanskymaz Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 to je trochu divný příměr - pokud bude můj kamarád kouřit a nebude mi to vyhovovat, tak ho nebudu vyhledávat - totéž se dá napasovat na hospodu, restauraci či bar - oddělené silnice ovšem neexistují, tam jsem odkázán na to zda ten či onen co mě předjíždí na sněhu stopadesitikilometrovou rychlostí má přezuto dle aktuálního období = já jsem pro - přezouval jsem i když to nebylo "povinné"- jo a jinak nevím kde dobře a nejlépe koupit - o tom tohle vlákno je, nebo co ? Ale tam nejde o cigarety,alebo o gumy...Nebol kuracky zakon a zili sme,nebol zakon o zimnych gumach a zili sme...Vyrobili 2 zakony a nijako sme si nepomohli.Proste sracky,ze sa musia aj komousi cervenat.
Mike-72 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 A. Ve státě kde půlka dementů spekuluje, jestli zimní pneumatiky koupit či nikoli, jiné než striktní řešení být nemůže A jen malý dovětek, žvanit o sněhu, ledu a mrazu je zhovadilost. Letní gumy jsou stejně tak na h...o i na silnici, na kterou padá listí notabene, když do toho mrholí, prší, nebo je to jak hnuj z mlhy. Dřív každej normální řidič měnil už v říjnu. Idioti (a mezi nimi i senátoři) nikoli. B. Dělá-li zákonodárcům takový problém udělat zákon o posraných pneumatikách, aniž by musel být neustále novelizován, dovysvětlován a být předmětem výkladu policie a soudů, jak asi stejný zákonodárce vypracovává zákonny složitější kde jsou i více než dvě proměnné?
tmoris Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 B. Dělá-li zákonodárcům takový problém udělat zákon o posraných pneumatikách, aniž by musel být neustále novelizován, dovysvětlován a být předmětem výkladu policie a soudů, jak asi stejný zákonodárce vypracovává zákonny složitější kde jsou i více než dvě proměnné? tesat do kamene.. na druhou stranu je obcas jejich impotence fajn, treba jak ohlasili ukonceni vymluv na osobu blizkou a pristi den byly na internetu 2 nove varianty jak to vyresit
pavel23 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Já kupuji tady: http://www.pneu-servis.cz/, spokojenost velká! Co máš za auto s tímhle rozměrem. 205/60 R16?
Peta-Biker Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Já kupuji tady: http://www.pneu-servis.cz/, spokojenost velká! Co máš za auto s tímhle rozměrem. 205/60 R16? Dvojkovou oktávku?
ttrstom Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Ja jsem si rikal, jestli to neni preklep, "normalni" auta pouzivaji 205/55, ale neni....205/60 je temer atyp, nejen ze nebude nikde skladem ( ted) ale jeste bude za poradny spis.....Poresil bych, jestli muzes obout ty 205/55 ( nebudou v TP= problemy v pripade plneni od pojistovny), ale pokud moc nejezdis, lepsi zimni 55, nez letni 60.....
tmoris Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Ja jsem si rikal, jestli to neni preklep, "normalni" auta pouzivaji 205/55, ale neni....205/60 je temer atyp, nejen ze nebude nikde skladem ( ted) ale jeste bude za poradny spis..... Poresil bych, jestli muzes obout ty 205/55 ( nebudou v TP= problemy v pripade plneni od pojistovny), ale pokud moc nejezdis, lepsi zimni 55, nez letni 60..... vcera jsem objednal 205/60 R16 na AZ pneu a dneska prisla sms, ze to v pondeli mam tady..
montemar Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 pneu pesicek. bral jsem od něj 2 sady bridgestone, super ceny. teda loni
kejklik Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Co máš za auto s tímhle rozměrem. 205/60 R16? V základu např. Subaru Legacy/Outback.
pavel23 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Ja jsem si rikal, jestli to neni preklep, "normalni" auta pouzivaji 205/55, ale neni....205/60 je temer atyp, nejen ze nebude nikde skladem ( ted) ale jeste bude za poradny spis..... Poresil bych, jestli muzes obout ty 205/55 ( nebudou v TP= problemy v pripade plneni od pojistovny), ale pokud moc nejezdis, lepsi zimni 55, nez letni 60..... Máme v rodině dvě OII a obě mají v techničáku 205/55 R16. Tak kde je pravda?
Dantechno Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Ty jo az ted cumim jak jdou ceny pneu nahoru... Ja daval za Conti TS 830 1350,- Kc,- jestli se nepletu (minulej rok) a ted stoji bezmala trojku !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se