Tomashhhhh Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Tak i na mě došlo a propadl jsem tomuhle zákeřnému a nakažlivému foru.... Jako hodně z vás začínám na orientech Jsem z nich nadšený, moje první automaty....Ikdyž většině nemusím představovat, ale tak dám i foto
sect Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Zkus to foto dát ve velikosti jak má být, tzn. 800x600 a ne takové billboardy.
Juraj11 Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 supr hodinky-taky jsem nima začínal a kde jsem zatím skončil...
Bison Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Gratuluju k prvním automatům. A pozor je to hodně nakažlivý
Tomashhhhh Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 dikec :-) jj pokusím se to předělat ;-)
Petr Svenda Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Tak i na mě došlo a propadl jsem tomuhle zákeřnému a nakažlivému foru.... Jako hodně z vás začínám na orientech Jsem z nich nadšený, moje první automaty.... Ikdyž většině nemusím představovat, ale tak dám i foto Koukam, ze jsi registrovan leden 2011, to mas docela silnou imunitu. Ale gilotina uz spadla :-) Gratuluju.....
Petr Svenda Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 (upraveno) Tak i na mě došlo a propadl jsem tomuhle zákeřnému a nakažlivému foru.... Jako hodně z vás začínám na orientech Jsem z nich nadšený, moje první automaty.... Ikdyž většině nemusím představovat, ale tak dám i foto Koukam, ze jsi registrovan leden 2011, to mas docela silnou imunitu. Ale gilotina uz spadla :-) Gratuluju..... Omlouvam se za dvojity post, blbne mi pripojeni. Prosim evtl. o vymaz. Diky. Upraveno 26. října 2011 uživatelem Petr Svenda
Tomashhhhh Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Zkus to foto dát ve velikosti jak má být, tzn. 800x600 a ne takové billboardy. Tak fotky jsem upravil ale mužu poprosit o radu jak v tématu upravit ( vymazat ) ty staré :-) dík
Kostra Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Vítej v klubu:DTaky jsem na nich začínal a ikdyž jsem je zrovna včera prodal:crying_anim:, myslím, že svou službu odvedly na jedničku a že na ně budu v dobrém vzpomínat.Hlavně ať ti ty tvoje dobře slouží a dlouho tě baví.
kuncák7 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Taky gratuluji, teď už to půjde samo :-) a než se naděješ, přijdou další hodinky.
TPuschel Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 mam je take - blue mako .. a i kdyz uz jsem sel do vysiho levelu (fortisu) tak je porad mam rad, dokonce jsem jim dal safir sklo a tmavemodrou lunetu a vypadaji cool a proto je stale rad nosim
Tomashhhhh Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Koukam, ze jsi registrovan leden 2011, to mas docela silnou imunitu. Ale gilotina uz spadla :-) Gratuluju..... Dlouho jsem se zasvěcoval co jsou to hodinky :-) a pak jsem se dozvěděl z tohodle fóra že existuje něco jako automaty :-D tak jsem pročítal a pročítal.... Měl jsem zálusk na Tag Heuer, ale přece nemůžu začínat z třetí mety když jsem začátečník... :-) Ps: na tagy mi nějak nevyšly peníze.... :-( Jen prosba poraďte mi prosím jak odstranit ty moje obr fotky ať tu nejsem za vola :-D
bedja Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 ..když to čtu..připomíná mě to hlášku z filmu HRA...Vaše hra ještě nezačala..?..přál bych si být na Vašem místě..a být opět na začátku..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se