Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak i na mě došlo a propadl jsem tomuhle zákeřnému a nakažlivému foru.... :notworthy: Jako hodně z vás začínám na orientech :king: Jsem z nich nadšený, moje první automaty....

Ikdyž většině nemusím představovat, ale tak dám i foto :rolleyes:

post-14524-056601800 1319638243.jpg

post-14524-056478000 1319638397.jpg

Odesláno

Tak i na mě došlo a propadl jsem tomuhle zákeřnému a nakažlivému foru.... :notworthy: Jako hodně z vás začínám na orientech :king: Jsem z nich nadšený, moje první automaty....

Koukam, ze jsi registrovan leden 2011, to mas docela silnou imunitu. Ale gilotina uz spadla :giljotiini: :-) Gratuluju.....

Odesláno (upraveno)

Koukam, ze jsi registrovan leden 2011, to mas docela silnou imunitu. Ale gilotina uz spadla :giljotiini: :-) Gratuluju.....

Omlouvam se za dvojity post, blbne mi pripojeni. Prosim evtl. o vymaz. Diky.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Odesláno

Zkus to foto dát ve velikosti jak má být, tzn. 800x600 a ne takové billboardy.

Tak fotky jsem upravil ale mužu poprosit o radu jak v tématu upravit ( vymazat ) ty staré :-) dík

Odesláno

Vítej v klubu:D

Taky jsem na nich začínal a ikdyž jsem je zrovna včera prodal:crying_anim:, myslím, že svou službu odvedly na jedničku a že na ně budu v dobrém vzpomínat.

Hlavně ať ti ty tvoje dobře slouží a dlouho tě baví.

Odesláno

Dlouho jsem se zasvěcoval co jsou to hodinky :-) a pak jsem se dozvěděl z tohodle fóra že existuje něco jako automaty :-D tak jsem pročítal a pročítal....

Měl jsem zálusk na Tag Heuer, ale přece nemůžu začínat z třetí mety když jsem začátečník... :-) Ps: na tagy mi nějak nevyšly peníze.... :-(

Jen prosba poraďte mi prosím jak odstranit ty moje obr fotky ať tu nejsem za vola :-D

Odesláno

..když to čtu..připomíná mě to hlášku z filmu HRA...Vaše hra ještě nezačala..?..přál bych si být na Vašem místě..a být opět na začátku..:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...