morepower Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Zdar, vím, že někdy kolem prázdnin se tu organizoval hromadný nákup. Nešel by zorganizovat znovu? Byl by někdo ochotný, nebo alespoň poskytl návod a kontakty? dík, myslím, že by se zájemci opět našli E: tady Upraveno 27. října 2011 uživatelem morepower
Churchill Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Ahoj, nákup jsem organizoval já a kdybys to napsal do toho stejného vlákna, tak mi býval přišel email s upozorněním. Nevím jak ostatní osazenstvo, ale já jsem bohatě zásoben. Takže ti dám malý tip. Mrkni na http://www.watchobsession.co.uk/Zulu-and-NATO-Nylon-Straps jedná se o naprosto stejné strapy jako Maratac a to i kvalitou. Mám jich několik doma a naprostá spokojenost. Odpadá voser s poštou ze států a za tři dny byly doma.
morepower Odesláno 9. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Sorry, měl jsem to dát do stejnýho vlákna.tip od tebe mám přes SZ:-)
little_w Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 churchille, jestli mu slo o ty klasicke maratacy, tj. dvoudilne, tak ty jsem tam nenasel. nato samozrejme jo, ty na tom budou s kvalitou asi podobne.
Churchill Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Jasne, ja vzdycky zapomenu, ze Maratac nedela jenom Nato stajl
Marfi Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 churchille, jestli mu slo o ty klasicke maratacy, tj. dvoudilne, tak ty jsem tam nenasel. nato samozrejme jo, ty na tom budou s kvalitou asi podobne. A nejni to tohle? Sice píšou nylon, ale vypadá to jako guma: http://www.watchobsession.co.uk/Other-Watch-Straps/BLACK-Nylon-Ballistic-Waterproof-Strap-with-Red-Stitch
bohus76 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 A nejni to tohle? Sice píšou nylon, ale vypadá to jako guma: http://www.watchobsession.co.uk/Other-Watch-Straps/BLACK-Nylon-Ballistic-Waterproof-Strap-with-Red-Stitch Ano jsou to ony,je to spíš takový pogumovaný nylon.
little_w Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 no vida, a mam klid a nemusim nic hromadne nakupovat
Churchill Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 hele hele nikdy neříkej nikdy
little_w Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 (upraveno) hele hele nikdy neříkej nikdy Michale, tak ale varuji predem - a postoval jsem i fotku ve vlakne Vojaci a hodinky - ze podplk. S. jde od 1.3.2012 do duchodu, tak kdyz tak v prvnich dvou mesicich. samozrejme to jde i potom, ale tohle je muj nejlepsi kamarad, pres nej to slo i minule Upraveno 10. prosince 2011 uživatelem little_w
Americkej Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Koukám, že už je to asi pasé, z minulého nákupu jsem měl taky svůj díl, teď už bych zas pochtíval (chronobundus nutí). Ti Angláni sice mají napohled stejné strapy, ale Maratac má i "okousaný"-24 mm pásek a konec pro stěžejky ubraný na 20, 22 mm. Nebo koupit tady 24 a okuchnout to sám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se