Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdar,

vím, že někdy kolem prázdnin se tu organizoval hromadný nákup. Nešel by zorganizovat znovu? Byl by někdo ochotný, nebo alespoň poskytl návod a kontakty?

dík, myslím, že by se zájemci opět našli

E: tady

Upraveno uživatelem morepower
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj, nákup jsem organizoval já a kdybys to napsal do toho stejného vlákna, tak mi býval přišel email s upozorněním.

Nevím jak ostatní osazenstvo, ale já jsem bohatě zásoben. Takže ti dám malý tip. Mrkni na http://www.watchobsession.co.uk/Zulu-and-NATO-Nylon-Straps jedná se o naprosto stejné strapy jako Maratac a to i kvalitou. Mám jich několik doma a naprostá spokojenost. Odpadá voser s poštou ze států a za tři dny byly doma.

Odesláno (upraveno)

hele hele nikdy neříkej nikdy ;)

Michale, tak ale varuji predem - a postoval jsem i fotku ve vlakne Vojaci a hodinky - ze podplk. S. jde od 1.3.2012 do duchodu, tak kdyz tak v prvnich dvou mesicich. samozrejme to jde i potom, ale tohle je muj nejlepsi kamarad, pres nej to slo i minule ;) Upraveno uživatelem little_w
  • po měsících...
Odesláno

Koukám, že už je to asi pasé, z minulého nákupu jsem měl taky svůj díl, teď už bych zas pochtíval (chronobundus nutí). Ti Angláni sice mají napohled stejné strapy, ale Maratac má i "okousaný"-24 mm pásek a konec pro stěžejky ubraný na 20, 22 mm. Nebo koupit tady 24 a okuchnout to sám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...