Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podzim nám kromě všech svých negativ přináší i nádherné divadlo v podobě fantastického mixu barev.

Pokusil jsem se s přírodou sladit i svou modelku a vybral jsem:

SEIKO 5 Sports (SNZF19J1).

Proto se kromě barev podzimu můžete pokochat i pohledy na můj nový přírustek.

Ať se Vám líbí .... :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Snímky pěkné.Je už zima a tak se akty v přírodě fotí obtížně,ale přimlouval bych se,abys na chvíli serval ty polepy z tahu,které tam vysloveně řvou.Posted Image

Pravdu máš ... :smile_anim:

Hodinky jsou úplně nové, ještě jsem ani neupravil tah. Když jsem dnes viděl sluníčko a tu nádheru venku, lapnul jsem foťák a hodinky a vyrazil fotit. Teprve na velkém monitoru zjistil, že se stala chybka ...

U mně to některé modelky mají těžké. Pár blejsků, pár pohledů a jdou dál do světa ... Ani je pořádně neodhalím ....

To je vysvětlení, nikoliv omluva ... :blush02:

Odesláno

No tak to je potom jasné.Když už se u Tebe ani neohřejí,tak je ještě ke všemu nemůžeš svlékatPosted Image.

Ne, u mne se modelky opravdu neohřejí .... :smile_anim:

To bílé, na níže přidané fotografii, je skutečná a nefalšovaná jinovatka ... :whistling:

• po měsíci...
Odesláno

Modřín už dávno opadal a listí odvál vítr. Sluníčko se moc neukazuje a sníh zatím nikde. Abych zaplašil počínající zimní depresi, přidávám dvě fotky z podzimního focení.

Snad se Vám budou líbit a na chvíli zapomenete na běžné denní stresy ... :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...