Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neviem som zvedavý na nejaké iné názory... iné hodinky do ktorých sa oplatí vraziť tých 400 ?.

Koukni na tyhle - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42985-artego-300m/page__pid__662829&do=findComment&comment=662829, cena je sice nižší ( co jsem koukal jinde, tak cca 280 EUR bez pošty ), ale vypadaj slušně. A nebo prodejní vlákno a hodinky Zodiac.

Odesláno

Nechci tě zklamat, ale u těhle se nevejdeš do hranice 400 EUR.

Ved vies ako to tu chodi da limit 400 a kupuju sa za liter Posted Image

Odesláno

Ved vies ako to tu chodi da limit 400 a kupuju sa za liter Posted Image

Jo znám, nakupuju taky tak, bohužel. Nenabídnem mu teda něco od RLX :-)?

Odesláno

Jo znám, nakupuju taky tak, bohužel. Nenabídnem mu teda něco od RLX :-)?

Ides nanho opatrne hned roladickuPosted Imageto sa mi paci Posted Image Ja som nadhodil kilecko v paradnickej zlave,ze ked ma ten Jezis chodit nech kilecko pritlaci,ale ved naco ho setrit,donho Posted Image.

Odesláno

Ides nanho opatrne hned roladickuPosted Imageto sa mi paci Posted Image Ja som nadhodil kilecko v paradnickej zlave,ze ked ma ten Jezis chodit nech kilecko pritlaci,ale ved naco ho setrit,donho Posted Image.

Nemá cenu ho hned trápit RLX, stačí toto : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42873-gp-sea-hawk-1000m/

Pro davrose- stejně se připrav na to, že jestli se nepotápíš jen v bazenu, tak se nakonec vypracuješ k něčemu jako je toto. Jinak , pro začátek, koukni na ty Zodiaky a porovnej je s těma Steinama ( myslím, že už tu o nich byla řeč a to nikoli lichotivá- ohledně oprásknutí RLX ), ale nechci kecat.

Odesláno

Gustaf tak tie dosť pekné... ale pod názvom hodiniek je napísané London a dolu je Swiss made takže som z toho trošku mimo.... a tie Artengo sú celkom pekné ale tie Steinhart sa mi páčia viac ..

Odesláno

Na zaciatku som uvazoval nad tyma Steinama ale ked som si pozrel prispevky na fore avsimol som s z dost ludi ich kopiu RLX tak moj zaujem opadol, hladam hodinky ktore sa na nic nehraju, nekopiruju, Chcem potapky preto lebo sa mi tento styl hodiniek paci najviac... napr a mi pcia aj nove Tissot Seastar 1000 ale ich vysoka cena velmi prekracuje moj limit....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...