Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

To vypadá, že ta červaná barva bude indikovat 12/24 hodin. Ovšem jestli to budou mechaniky, jak tam bude běhat? Jinak dobrý, líbil by se mi černý ciferník, ale i červená vteřinovka. Moc se mi líbí tah.

Odesláno

Podle mně jsou v ciferníku výřezy tvořící čtvercový tvar, ale za nimi normální kotouč - polovina červená, polovina černá. Takže ani nebudou muset měnit kalibr. Vypadá to zajímavě, ale asi se podle toho nebude moc dobře orientovat.

Odesláno

Jůůůů.... tak holt bude k poljotum hranatý doplněk, no :)

Jinak si taky myslím, že je to prostě variace na ten den/noc indikátor, který má třeba model Mryia - takže kalibr počítám stejný (tj. automaty).

• po měsících...
Odesláno
Podle mně jsou v ciferníku výřezy tvořící čtvercový tvar, ale za nimi normální kotouč - polovina červená, polovina černá. Takže ani nebudou muset měnit kalibr. Vypadá to zajímavě, ale asi se podle toho nebude moc dobře orientovat.

je to přesně tak (výřezy v cif. do čtverce), včera jsem to viděl.

• Po letech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
no som ich vzal celkom pekne ale zase nic vynimocne

bol som na vystave vBratislave zastupca ruskeho chronografu sluboval na februar novinku diveskydo 300m,oranzove,,ASlAN podla ruskej ponorky a este nove modely MIRJA ale vsetko vraj prudko utajene

Odesláno
bol som na vystave vBratislave zastupca ruskeho chronografu sluboval na februar novinku diveskydo 300m,oranzove,,ASlAN podla ruskej ponorky a este nove modely MIRJA ale vsetko vraj prudko utajene

ja divers typu nemusim

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera mi Red Square přišly, přiznám, že jsem z nich byl nejprve rozpačitý. Velikost dobrá, na hodinky tvářící se zlatem a bílým číselníkem jako společenské se zdají dost silné a řemen příliš široký, resp. široký po celé délce. Trochu vadí nemožnost nastavování data samostatně a zdá se mi, že ani přetáčení ručiček tam a zpět přes půlnoc nefunguje abych nastavil datum (nebo se mýlím?), u kalibru 31681 to funguje skvěle. Na druhou stranu pěkné zpracování, elegantní ciferník, datum se změní těsně před půlnocí precizním, jasným cvakem, kdyby měly průhled na strojek, neměly by chybu. Vodotěsnost uvádí 5 bar, ale minulé Vostoky měly při téhle těsnosti šroubovací korunku, tyto ne.

Za ty peníze dobrá koupě, hodinky nikoliv na denní nošení (v téhle barevné kombinaci), ale svou příležitost dostanou. Takže celkem spokojenost.

Odesláno

Dnes si je beru na rodinnou oslavu, tak něco zkusím. Včera jsem je měl celý večer abychom si na sebe zvykali a musím říct, že se mi líbí čím dál víc - široký řemínek obepíná ruku, sedí a netlačí, stejně tak prohnuté pouzdro hodinek. Ležící na stole vypadají poměrně vysoké, ale na ruce to je jiné. Nechci je srovnávat s jinými hodinkami, které mám nebo jsem měl, i mnohem dražšími, ale tyhle koupit se myslím opravdu vyplatí, hlavně z nich mám radost. Asi objednám přítelkyni ještě stejné "zlaté" s "diamanty" po stranách pouzdra a černým řemínkem, který jako by z oka vypadl dlažbě na Red Square...

Odesláno

Právě že dojem velkých hodinek a širokého řemenu byl jen počáteční, v pátek jsem je měl celý večer a připadaly mi úplně v pohodě. A to mám štíhlou ruku. Tady je nějaké foto, jen ruka není moje ale přítelkyně...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera přišly ještě Red Square ze Slovenska pro přítelkyni, taky automat. V katalogu jsem si toho nevšiml, ale jsou menší a nádherně zpracované - ciferník v perleti, luminiscence, pouzdro PVD růžové zlato, po stranách kameny Swarovski, opravdový šperk. Samostatnou kapitolou je řemínek, zespodu kůže, shora jakási imitace kamenné dlažby nebo zdi, při dopadu světla hází zajímavé barevné odlesky, stejně jako zmíněné kameny Swarovski. Co je zajímavé, že přestože se tváří luxusně a společensky, na ženské ručce jim to sluší i k riflím a tričku... Cena vzhledem k výše uvedenému mi přijde více než příznivá.

Odesláno

Moc pěkný hodinky. Ten řemen by měl být z rejnoka.

Odesláno
Moc pěkný hodinky. Ten řemen by měl být z rejnoka.

Řemen je zespodu kůže a nahoře tato imitace z pružného plastogumového materiálu každá ta pidikostička (jejrůznějších tvarů) je zvlášť, od sousedních oddělena hlubokou úzkou spárou (něco jako vzorek na pneumatice), horní plošky těchto "kostiček" vrhají při osvětlení různobarevné efekty, trochu jako duha.

Přítelkyně si je vzala do práce a už referovala, že jí nějaký klient pochválil nové krásné hodinky...:-)

Odesláno
Řemen je zespodu kůže a nahoře tato imitace z pružného plastogumového materiálu každá ta pidikostička (jejrůznějších tvarů) je zvlášť, od sousedních oddělena hlubokou úzkou spárou (něco jako vzorek na pneumatice), horní plošky těchto "kostiček" vrhají při osvětlení různobarevné efekty, trochu jako duha.

Přítelkyně si je vzala do práce a už referovala, že jí nějaký klient pochválil nové krásné hodinky...:-)

A kolik byla cena? Nechce se mi brouzdat a hledat... Ď

Odesláno
A kolik byla cena? Nechce se mi brouzdat a hledat... Ď

5000,-, přišlo to ze Slovenska za 3 dny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...