tyfo Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 (upraveno) Kolega mne pozadal o nejake info ohledne cibuli co se u nich v rdine dedi z otce na syna, no a on je ted na rade a rad by je dal do funkcniho stavu a take se o nich neco dozvedel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2011 uživatelem tyfo
tyfo Odesláno 7. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Jedny jsou udajne zlate (muj nazor je ze asi jsou tenoucky plaste a vypadaji fakt zlate) ale jistota nula. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tyfo Odesláno 7. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 A jedny jsou udajne stribrne, ale jistota znovu nula. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tyfo Odesláno 7. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 No a ty stribrne jdou pokud lezi na skle a ty zlate se na chvili trochu rozhybou ale jinak nic, nezna je nekdo ? (asi bezna produkce bez oznaceni) A co oprava poradite ? DEKUJI
Karlos Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Nedá mi to, letitý člen s tisícovkou příspěvků a ptá se jako by tu byl poprvé.
tyfo Odesláno 7. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 (upraveno) Nedá mi to, letitý člen s tisícovkou příspěvků a ptá se jako by tu byl poprvé. No jo mas samozrejmne pravdu, ale rikal jsem si ze mozna nekdo neco takoveho ma a da nejake to info. Clena Mechano jsem jiz kontaktoval s prosbou o pomoc. Ja tu jsem nekolik let a proto vim ze mam udelat pokud mozne detailni foto, tak jsem je udelal a take vim ze nekteri clenove temer vse o vsem vedi a tak jsem to skusil. Upraveno 7. listopadu 2011 uživatelem tyfo
Dr.Gaga Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Ty zlaté jsou zlaté - mají punc na krčku, na pláště nevidím, možná je tam i punc na pláštích. Ty stříbrné mohou být stříbrné, ale i al-paka, v tom se zas tak nevyznám. Roskopf je nejlevnější jakžtakž solidní strojek okolo roku 1900. v těch zlatých je kotvový 15-kamenový stroj, takový střed - hlavně, že to není cylindr... Nápis remontoir značí patent natahování korunkou (a ne klíčkem). Ty zlatý jsou vyrobený asi lehoučce před rokem 1900. Btw, takhle zdobený stroj už jsem někde viděl, jenom si vzpomenout, co to zrovna bylo...
www.aljancic.com Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Jestli jsou z drahého kovu nebo ne, eventuelně ryzost lze zjistit v normální zlatnické dílně na prubířském kameni nebo tam kde mají alespoň výkup drahých kovů. Nic se tím nezničí a je to rychlé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se