Ludwig Wittgenstein Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Tož zatím dva. Výborně!
Jay Doll Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Tož já samozřejmě znám i další, ale ať se hlásí sami
Ludwig Wittgenstein Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Tož já samozřejmě znám i další, ale ať se hlásí sami Samozřejmě. Nevím, kdo by se za tak krásný jméno mohl stydět.
atim Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Já jsem tu taky.Proč já se jmenuju Pankrác, Martin by nedal jméno ani za tác!
horal Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 (upraveno) Máte štěstí, že jdu kolem...já taky. Prý sněžilo, když jsem se narodil.Narozeniny mám tedy 8. a svátek 11.listopadu! Výsledkem byl vždy jen jeden dort k zaplácnutím obou oslav. Apeluji tímto na potenciální rodiče, aby toto zohledňovali při volbě jména potomka. edit: na základce nás ve třídě bylo osm kluků a tři toho jména. Mám syna Martina, švagr je Martin a jeho syn taky... na oslavách je to sranda... malej Martin, Maťoušek, Marťa jen tak lze zjistit o kom je řeč. PS. vždy dva dorty!!! Dodatečně přeji nám všem jen to nej. Upraveno 12. listopadu 2011 uživatelem horal
gougy Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Absoulutní souhlas se dvěma dorty z příspěvku výše no a k tématu: sem do vlákna patřím..
Ludwig Wittgenstein Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Narozeniny mám tedy 8. a svátek 11.listopadu! Pěkný, ale na mě nemáš. Já mám přirozeně svátek 11.11, to je logický, ale zároveň jsem se narodil 1.11. Takže letos je to pro mě speciální rok.
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Pěkný, ale na mě nemáš. Já mám přirozeně svátek 11.11, to je logický, ale zároveň jsem se narodil 1.11. Takže letos je to pro mě speciální rok. Jedna oslava střídá druhou.
kaliw124 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 ja se pridavam. jinak k te jednodortove zalezitosti... jeden muj kamarad je Adam, narozen na 24. prosince... pro to bych asi jako dite nenasel moc pochopeni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se