Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny.

TAK KONEČNĚ MI DOŠLY! A jsem nadšený.

Ale vezmu to trošku oklikou, i když už jsem to tu zřejmě popisoval v jiném vlákně. Myšlenka na pořízení hodinek mě napadla někdy na konci prázdnin loňského roku. Jelikož jsem zvyklý před nákupem čehokoliv (elektronika, lyžařské vybavení atd.) zjistit co nejvíce informací o dané věci, zagoogloval jsem a našel tohle fórum Posted Image. Začal jsem jsem číst a nasávat informace o značkách, kalibrech, komplikacích, historii hodinek a také o některých známých místních pacientech :)

To mě pochopitelně dovedlo k tomu, že když hodinky, tak mechanické, když první a na běžné nošení, tak potápky (byť jsem krátce přemýšlel i o pilotkách). Moje objevování mělo, řekl bych, klasický průběh. Nejdříve se mi líbily bondovky, ale pak jsem zjistil co stojí a spadl zpátky na zem :) Potom jsem objevil Orient Mako a ty jsem málem koupil. Ale pak jsem bádal dál a uvědomoval si, že čím víc hodinek tu objevuji, tím více zjišťuji kolik možností mám a mohl bych přebrat. Ovšem pořád to nebylo ono a já zjišťoval, že pokud se mi něco zalíbí, je to vlastně klon bondovek, nebo submarinerů (Steinhart Ocean jsem málem také vzal). Moje dlouhé vybírání mělo kromě mé roustoucí nervozity ještě jeden neblahý důsledek, a to sice neustálé navyšování finančního limitu.. A tak jsem nakonec skončil u tria Maurice Lacroix, Longiness a Oris.

Kdo to nakonec vyhrál už víte a já jen můžu řict, že to čekání se vyplatilo! Z hodinek mám obrovskou radost, líbí se mi čím dál víc a i reakce okolí jsou zatím kladné. Jsem také rád, že jsem nakonec vybral kousek s, řekl bych, originálním vzhledem.

Doplním jen, že hodinky mám původem z Austrálie a vydražil jsem je na ebay. Došli v perfektním stavu, dělají zatím +4 sekundy za den a já jsem v sedmém nebi. Teď jen doufám, že mi moje nadšení dlouho vydrží a zbydou mi finance také na jiné záliby, kterých je hodně.. Hned první večer jsem s nimi totiž byl udělat dojem na plese a v podroušeném stavu jsem se přistihl, jak přemýšlím, že by to pod manžetu košile chtělo něco elegantnějšího a tenšiho Posted Image

Na závěr přikládám nějaké fotky.. Předem říkám, mám jen kompakt, fotit neumím, ale pochlobit se přece musím!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jak popisuješ, jak ses k těmto hodinkám dopracoval....klasický příklad Chronobundusu :smile_anim:

Jinak hezké hodinky, ať slouží.

Odesláno

Gratuluji, ja sel presne opacnou cestou. Hrozne se mi tyto Orisky libily, ale nakonec jsem stejne vzal bondovky, zejmena kvuli nizsimu profilu a nesoudkovitosti.

Odesláno

Oceňujem krásne tvary indexov a ručičiek. Sudkovitý tvar ma v reále rozmerovo naopak odradil, čo však neznamená, že je zlý. Práve naopak, také puzdro hneď len tak neuvidíš. Výborný výber. Ak oblek nosíš sporadicky, tak to s Oriskami kľudne prežiješ :)

Návštěvník Ondrej Čechovič
Odesláno

Na môj vkus trochu masívnejšie ale inak pekné.:) Nech slúžia.

Odesláno

díky moc všem za reakce. Myslím, že s potápkama je teď snad na dlouhou dobu vystaráno. Uvidím co mě začne lákat teď.. Zatím studuju, takže oblek vytáhnu prakticky jen při zkouškách a během plesové sezóny, jinak ne. A nebylo to k němu kupodivu až tak hrozné, i když rozhodně né ideál.

Odesláno

Hmm, tak jsem jsem už taky infikovám Chronobundusem. Jak jsem četl tvoji cestu, úplně se v ní vidím :)

Než jsem přišel sem, tak jsem byl spokojený Tissoťák a teď slintám nad Oriskami, ML atd. Tyto modré mě dostaly již před měsícem a stále vymýšlím, jak je získat. Taky nevím, jestli se mě více líbí Oris, nebo Omega. Snad si je někdy vyzkouším :)

Měl jsem velké Invicty, ale byly jak cihla a to jsem velký chlap. Tak nějak v těch potápěcích tápu...:crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Gratuluji. Kdybych tento tyden nenakoupil Longiny LD, asi bych se po Oriskach zacal rozhlizet. Stejne mam obavu, ze jednoho krasneho dne... :-)

to úplně chápu :smile_anim: LD jsou nadherné, jen mohly mít třeba +2-3mm v průměru a byly by dokonalé. :snorkle:

edit:pravopis

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno

Hodiny jsou to samozřejmě nádherný, ale asi mě daleko víc zaujalo to povídání. :) Momentálně jsem přesně v tý fázi, že studuju, zjišťuju a přehodnocuju. A fakt se bojim, abych nakonec nekoupil špatně. Takže tvoje radost a spokojenost mě drásá. :)

Odesláno (upraveno)

...tak po tydnu porad spokojenost , udelaly me zatim do plusu 14 sekund. Moc me nerozhodilo ani prodejni vlakno s Bondovkama, takze to vypada, ze bych mohl mit na chvilku opravdu pokoj Posted Image

S tim hledanim je to sice tezky, ale kdyz clovek koupi, tak zjisti, ze na tom vybirani bylo taky neco hezkyho. A taky dokud nekoupis, nehrozi ti zjisteni, ze bys vlastne potreboval neco jinyhol :)

Pristi tyden cekam soupravicku naradi z dealextreme a vrhnu se na vymenu za gumu, potom semka pridam dalsi fotky.

Upraveno uživatelem Brownicek
Odesláno

Pristi tyden cekam soupravicku naradi z dealextreme a vrhnu se na vymenu za gumu, potom semka pridam dalsi fotky.

no tak Ty jsi jasnej:), sem patříš bezesporu a navíc sis pořídil hned ze startu fakt pěkné hodinky, gratuluji-i k procesu výběru :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...