Návštěvník admira Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 V 16. 12. 2011 v 7:12, 'Snow' napsal: to admira - s Ebel 1911 BTR 137 100th Anniversary Chronograph si u mě zabodoval. Diky! Nevim co to je, ale Ebel ma neco v sobe co me pritahuje.
Návštěvník Snow Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 to admira - tenhle výroční chronograph, který si zveřejnil, patří 100% k tomu nejlepšímu, co se v tomto vláknu objevilo. Struktura číselníku, krásné, znovuobnovené logo či z druhé strany rotor, který má stejný povrch jako ciferník a je vyzdoben nápisem firmy provedeným ve stejném fontu, to jsou detaily, z kterých jsem úplně, lidově řečeno, na větvi. Pokud bych si mohl vybrat hodinky, byly by to právě tyto. Opravdu jsi mě potěšil, díky . Když dovolíš, přidám ještě jednu fotku onoho parádního stroje. Doufám, že se Biker nebude zlobit , že se mu ve vlákně objevily vydublované hodinky. zdroj - http://www.watchtime.com/2011/10/ebel-1911-btr-137-100th-anniversary-limited-edition/
PhoeniX Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Když vidím tento chronograph Ebel, opět si uvědomím, že lze vyrobit ve všech detailech krásné a ucelené hodinky, aniž by působily nevkusně nebo jako kýč. Jsou perfektní.
Axel Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Jen poznámka hodinkám Ebel, nevím, jestli mám nějaký divný vkus, ale ostré hrany u tlačítek chronografu v kombinaci s podivným tvarem pouzdra a šroubky? Cifernik, indexy, provedení chronografu, barva, strojek, to všechno vypadá nádherně, ale jako celek mi to k sobě nejde.
Návštěvník Snow Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) to Axel - Tvá poznámka je zcela na místě. K hodinkám Ebel je potřeba hledat si dlouho cestu. Atypický tvar pouzdra, šroubky, ano, to jsou zcela jednoznačné identifikační prvky značky. Sám jsem Ebel přicházel dlouho na chuť a jsem přesvědčen, že Tě překvapí jaký model prvně upoutal můj pohled. Ebel Brasilia ? GIGN 1974 ? 2007 ? Edit - omlouvám se Bikerovi za off topic Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem Snow
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tak tohle bych za nejkrásnější chrona rozhodně nepovažoval. Ty ručky tam jsou jak pěst na voko, tah je pěkně hnusnej a zbytek je vykrádačka všeho možnýho.
Návštěvník Snow Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Vzhledem k tomu, že zde byl roztrhán na kusy chronograph od firmy West end Watch Co., rozhodl jsem se, že se budu jednomu z nich věnovat trochu podrobněji, abych se pokusil dokázat, že to není s hodinkami této firmy, které si k naší velké škodě absolutně nevšímáme není tak hrozné. Doufám, že mi odpustíte. Námitky se týkaly ručiček a tahu. Z řady Sowar jsem tedy vybral model, který má ručky jiné a svůj příspěvek doplním fotografiemi náramku, který se mi zdá vše jiné než hnusný. Mimochodem značka West end Watch Co. je poměrně zajímavá. Musím podotknout, že používá výhradně mechanické strojky, což bychom my, skalní příznivci hodinek se srdcem, měli ocenit. West end Watch Co. Sowar Chronograph 8080.10.3289 - pro představu model stojí cca 1730$ parametry - průměr 42mm, výška 16mm, váha 195g, šířka náramku 22mm, strojek Valjoux 7753, šroubovací korunka + dýnko, WR 50m Závěrem bych se chtěl omluvit Petovi-Bikerovi, že jsem znehodnotil jeho vlákno množstvím fotografií, které přímo s daným tématem vlákna nesouvisí. Fotografie, tak, jak mám ve zvyku za několik dní odstraním.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Bílý cifr a modré ručky...., pochoutka.
Návštěvník Snow Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Ano, stojím si za tím, že ač se chronograph zcela pochopitelně nemůže řadit po bok těm nejkrásnějším s požadovaným rozložením, zcela určitě nemůže aspirovat na místo určené těm nejméně povedeným.
parre Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 a co tyhle? Sice je eště nevyráběj ale možná budou...
rodrigez Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) Oris Oscar Peterson Chronograph LENááádhera... Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem rodrigez
tyfo Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) Koukam dalsi nepochopil zadani Fortis Marinemaster Vintage Limited Edition edit - resize Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem tyfo
PhoeniX Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 17. 1. 2012 v 19:53, 'rodrigez' napsal: Oris Oscar Peterson Chronograph LE Nááádhera... Jenže ty nemají rozložení 3-6-9.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se