Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, na aukru jsem našel tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

vím, že originál se dělaly s anglickými, německými či francouzskými dny. Je to domácí tvořivost, nebo kromě kalibru Prim 97 existovaly ještě jiné hodinky s českými názvy dní??

edit: a ještě dodám, že neděle je červeně - má to tak i Prim?

Díky, Radim

Upraveno uživatelem Radim01
Odesláno

Jo, tak na ty jsem zapomněl. Taky na vás působí taknějak "plastově"? Nevím proč, ale na první pohled je to pro mě nějaký quartz...   jinak, co do výbavy jsou pěkné...

Odesláno

Myslíš ty Tychony? Hele já je měl na ruce, a jsou docela dost kovové, o plastovosti nemůže být řeč. Jsou to fajn hodinky, o fajnovém průměru s průměrným strojkem

Odesláno

Myslíš ty Tychony? Hele já je měl na ruce, a jsou docela dost kovové, o plastovosti nemůže být řeč. Jsou to fajn hodinky, o fajnovém průměru s průměrným strojkem

tak doufám... za ty peníze, že.... Ale jo, snad v reálu jsou lepší. Je-li to jak píšeš, jsem snad i rád.

Odesláno

Jak je to u techto konkretnich hodinek nevim, ale teoreticky to muze byt neco mezi - na objednavku zastoupeni znacky v dane zemi muze vyrobce osadit hodinky jinym datovym vencem. Kdyz jsem delal v Nestu, tak jsme na objednavku jedne firmy delali cifernik se zakazkovou upravou (resp. my jsme udelali navrh a vyrobce ho dle nej vyrobil (nebo nechal vyrobit) a osadil), takze udelat datovy venec s textovymi popisky by proti tomu byla brnkacka (ale takovy pozadavek jsme nemeli, aspon za meho pusobeni ne).

Neco mezi je pouziti cisla misto nazvu dne, tusim jsem to videl u nejakych Fortisek, uz nevim.

Odesláno

hmmm... takže by to nemusel být až tak bastl... Až pomine prvotní nadšení, tak je pošlu k mechanovi do lázní a poprosím o foto disku s názvy dní. Znovuzopáknu dotaz - má Prim 97 neděli červeně??

• Po letech...
Odesláno

Přemýšlím o lehkým tuningu a český kalendář by se mi líbil. Doporučíte někoho, kdo by datový věnce přetiskl? Napadlo mě oslovit Elton, mám stejnej stroj jako je v Tycho de Brahe, tj. 7751, ale radši bych peníze utratil jinde;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...