Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj zvažuji pro přítele Invicta RailRoad Edition 1046 ale všude prodejci uvádějí cenu: Retail Price $395.00 a prodej cena je 70 USD. V ceníku a katalogu Invicta jsem je nikde nenašla. Píšou že mají Japanese-quartz přitom se uvádí: ze se značka může pyšnit nápisem swiss made ? Jak to tedy je ? Ten model je fake ?

Posted Image

a pak ještě Vostok Komandirskie 2416B za cenu cca $ 61

Posted Image

Upraveno uživatelem Veresova
Odesláno

Nosit tyhle ruské hodinky je velká machrovina, nebo snad úlet ....težko povědět. Jak starý je přítel? Myslíš, že by tímto kouskem byl nadšený ?

Odesláno (upraveno)

27 a sbírá military různé takže snad ano. Zkusím mu je náhodně ukázat při prohlížení Internetu.

Tyhle jsou zajímavé 100 USD 18jew kalib.3602 prý inspirovány legendárním R0LEX kalib.5513

Posted Image

Odesláno

27 a sbírá military různé takže snad ano. Zkusím mu je náhodně ukázat při prohlížení Internetu.

Tyhle jsou zajímavé 100 USD 18jew kalib.3602 prý inspirovány legendárním R0LEX kalib.5513

Jotak ?smrt špionům ? na ciferniku, to je teda odvaz. Ty bych bral.

Odesláno (upraveno)

Kristian.nov: Ty vypadají pěkně. Jdou (při teplotě 20?5?° -20/+60 sekund) v normálu ?

Petr Svenda: Prodejce nabídnul cenu: 87USD - rok manufacture - 1980s-1990s

Docela je zvažuji.

Posted ImagePosted Image

Odesláno (upraveno)

Díky za odkaz a vysvětlení.

To nevím. Píše že hodinky jsou v dobrém kosmetickém stavu, byly servisovány (čištění a olejování), běží velmi dobře a udržují dobrý čas.

Na rozhodnutí mám 24 hod.

Posted Image

Posted Image

Odesláno

ty sou luxusní,já bych raději za tu cenu šel do těchto,na to že sou to komandirskie tak maj něco do stylu vojenskýho a luxusu,teda z mojí strany mě to tak přijde,ale zajimavý model,ještě sem na nej nenarazil,asi si ho taky pořídím :-D

Odesláno (upraveno)

No on ten prodejce jich má více. Jde o to zda strojky nepoužívá orig ale potisky dodělává, nějak začínám váhat. Pár foto:

xxmikexx: Máš asi pravdu. V tom případě asi raději koupit jako si pořídil Kristian.nov ty Komandirskie "Amfibia": ZDE

Posted ImagePosted Image

Posted ImagePosted Image

Posted Image

Odesláno

Invicta je ksindl, logem napodobuje Breitling, velikostí leze do zadku módní vlně obřích hodinek. To co jsi tu ukazovala, jakýsi Swiss made japan kvarc movt....to už vůbec ne. Já hlasuju pro Vostok. Na nic si nehraje a když trefíš dobrý kus, tak bude šlapat léta letoucí. Nekupuj je od nějakýho pofiderního prodejce, ale buď z ruwatch.com anebo a to spíš z smirs.com

Bráška nosí Vostok Amphibia denodenně pět let a nemůže si stěžovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...