Mirek Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Darovanému koni na zuby nehleď, já bych se ale tomuhle dárku na zub raději podíval. Včera mi manželka dala dva doutníky Cohiba, podle velikosti nejspíš Robusto. Dostala je od kamarádky, která je dovezla z Dominikánské republiky. Každej má ale jinou barvu prstýnku i jeho velikost, což mi přijde podezřelý. Jinak prd poznám, velikost i tvar mají oba stejnej, oba hezky voní. Kdyby se tu našel odborník a poznal z fotek, jestli jde o levotu nebo je to ok, byl bych rád. Je možnost od kamarádky koupit další, tak jestli do toho mám jít, nebo se na to vykašlat. Krabici jsem neviděl, ale podle popisu cedrová s vysouvacím víkem, jak to má u Robusta být. Koupeno prý někde na ulici od místních. Díky za poznatky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeremy Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 No a není to fuk? Prostě je zapal a poznáš to, když budou fajn, tak fajn, když ne, tak to zahodíš.
Mirek Odesláno 17. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Jednou už jsem fejkovou kohibu dostal, zapálil si, ze začátku byla v pohodě, pak ale začala sm.dět a mně i ostatním, co byly se mnou obdarováni, z toho bylo dva dny blbě. Tomu bych tentokrát rád předešel.
Frantik Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Podle krabice by se to dalo poznat lepe. Tady nevim, pockej az prijde Cyber, ten ti rekne
Harry Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Ono se to z fotek těžko hodnotí, ale tipoval bych fejky. To "zaříznutí" na levém je tak děsivou vizitkou, že bych se to bál zapálit... A už první informace: "Dostala je od kamarádky, která je dovezla z Dominikánské republiky." a také "Koupeno prý někde na ulici od místních."... Kde by v Dominikánský sebrali levně Cohiby, když se vyrábí na Kubě? A kupovat "levně" doutníky na ulici nebo na pláži - v Bulharsku na ulici levně Omegy asi taky nekoupí... Leda fíky...
lac1 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Cohiby pre americky trh sa vyrabaju v Domikanskej republike udajne od 1997.
Leclerc Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Cohiby pre americky trh sa vyrabaju v Domikanskej republike udajne od 1997. To jo, ale maj jinej ring - Red Dot. Ne podle fotek, ale podle "příběhu" to tipuju na fejky.
Mirek Odesláno 17. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Ono se to z fotek těžko hodnotí, ale tipoval bych fejky. To "zaříznutí" na levém je tak děsivou vizitkou, že bych se to bál zapálit... A už první informace: "Dostala je od kamarádky, která je dovezla z Dominikánské republiky." a také "Koupeno prý někde na ulici od místních."... Kde by v Dominikánský sebrali levně Cohiby, když se vyrábí na Kubě? A kupovat "levně" doutníky na ulici nebo na pláži - v Bulharsku na ulici levně Omegy asi taky nekoupí... Leda fíky... To, že od někoho něco dostanu, snad jestě neznamená, že je to bude šmejd. Manželka věděla, že tam jedou, takže to bylo tak trochu na objednávku. Jak moc levně je nakoupili, to nevím, jestli to ale bylo opravdu někde na ulici, to už zní podezřele. Zkusím zajistit fotku krabice.
Murphy97 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Ono se to z fotek těžko hodnotí, ale tipoval bych fejky. To "zaříznutí" na levém je tak děsivou vizitkou, že bych se to bál zapálit... A už první informace: "Dostala je od kamarádky, která je dovezla z Dominikánské republiky." a také "Koupeno prý někde na ulici od místních."... Kde by v Dominikánský sebrali levně Cohiby, když se vyrábí na Kubě? A kupovat "levně" doutníky na ulici nebo na pláži - v Bulharsku na ulici levně Omegy asi taky nekoupí... Leda fíky... Co se furt do nas vsichni navazite? Jsme vykladni skrini Evropy s tim nejluxusnejsim zbozim!
Harry Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 To, že od někoho něco dostanu, snad jestě neznamená, že je to bude šmejd. Manželka věděla, že tam jedou, takže to bylo tak trochu na objednávku. Jak moc levně je nakoupili, to nevím, jestli to ale bylo opravdu někde na ulici, to už zní podezřele. Zkusím zajistit fotku krabice. Ne, to jistě ne. Ale bez ohledu na nejaké osobní vazby je prostě fakt, že laická veřejnost na dovolené "tam někde" na 99% koupí fejky a nezřídka jim je prodají i místní krajánkové, kterým by člověk normálně důvěřoval... Kdo to sám doopravdy nepozná, by měl kupovat doutníky v oficiálních obchodech, kde ovšem cena tak zajímavá už ale není. Určitě by je chtělo vidět naživo, ale v tomto případě myslím že fotky i story stačí... Je mi to líto, ale obávám se že to fíky jsou... Murphy: čekal jsem jestli se ozveš, Bulharsko jsem psal schválně
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 cohiba - dominicana je jen jmeno, ktere s layoutem cohiba cuba nenma nic spolecneho...jedna cesta je doutnik rozbalit, uvidis zda je z celych listu nebo je to jen smotek odrezku listu...jinak se domnivam, ze tohle ma k habana cuba celkem kus...na 2 stranu cokoliv cerstveho je vice ci men lepsi nez zbozi vysusene z nespravneho zachzeni v nasich podminkach....vzdy\ se mi vybavi humidor v makru s prasklym sklem a vlhkosti asi 40%, uz kolem nej chosim snad 11mesicu...
speedmaster Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Tak tyhle doutniky nemaji s Cohibou nic spolecneho.
Mirek Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Ok,díky. Hážu je do koše a vlákno zamykám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.