Přejít na obsah

Kdo JAK jezdí ?

109 hlasů

1. 1. V kterém kraji jsou nejhorší řidiči ? (z vašeho pohledu a zkušeností)

• A
      31
    • B
      8
    • C
      2
    • E
      3
    • H
      2
    • J
      1
    • K
      1
    • L
      2
    • M
      1
    • P
      1
    • S
      23
    • T
      8
    • U
      17
    • Z
      9

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak už jsem psal... mě to takhle jednou šoupnul na neomezený dálnici maník jedoucí doporučených 130 a na probliknutí "co děláš, vole" taky reagoval podrážděně.

Trochu tuhle jejich logiku nechápu.

něco k tématu espézetek:

http://www.mediafax.cz/domaci/3968935-Nova-SPZ-zataji-odkud-jste-Ridic-ji-dostane-na-cely-zivot

Musím Ti oponovat, řešil jsem v německu podobnej problém a myslel jsem si to samé co píšeš, omyl právník mi řekl, že pokud někdo špéruje levej na dálnici tak jednou bliknout můžeš (asi aby se probudil a sledoval provoz kolem sebe) :smile_anim:

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

pokud někdo špéruje levej na dálnici tak jednou bliknout můžeš (asi aby se probudil a sledoval provoz kolem sebe) :smile_anim:

Ano, podle paragrafu o odvrácení hrozícího nebezpečí. Dočtete se to v § 16 StVO
  • Po roku...
Odesláno

Na jednom autě máme "A" na druhém "S", ale já dávám "U" a hned za ním nebo spíše vedle by bylo "S" :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Jsem z E, auta střídám E, A, C...

Zastanu se pražáků, protože pokaždé když se vracím z Prahy, tak mě nakrknou v Hradci, kde pokaždé někdo (nekoukám po značkách) má problém s řazením do pruhů a podobnýma situacema. V Praze se sice jezdí ostře a divoce, ale zase na druhou stranu jestliže se jako někdo neznalý místní situace potřebujete dostat do jiného pruhu, odbočit, vycouvat z parkoviště,... většinou vám to bez agresivity a schválností někdo umožní.

Hlavně teď před Vánocema to je "divoký". Včera jsem se pokoušel pooomalinku vycouvat ve Vysokém Mýtě z parkoviště (u náměstí) kde nebylo vidět- toho troubení a gestikulací zakomplexovaných "pánů řidčů" :suicide_anim: ..až teprve nějaké fešné slečně ve felicii nevadilo 15" počkat... :clap:

edit: takže aby to "zastání" mělo vliv i na hlasování (byť si nemyslím, že je to o značkách) tak jdu kliknout na nějaký jiný puntík

Upraveno uživatelem nettopejr
Odesláno (upraveno)

..až teprve nějaké fešné slečně ve felicii nevadilo 15" počkat... :clap:

tak to byla asi nejaka uplna vyjimka. (spis nemohla nejak zaradit a nebo chtela na tve misto...)

za celou mou ridicskou karieru se mi este nestalo (a ze uz jsem toho nalital pozehnane,)

aby me nejaka pani nebo slecna pustila... ony si nejspis zrejme mysli, ze maji prednost jako normalne vzdy a vsude. (nekdy i zleva...):smile_anim: to bych fakt duveroval vic chlapovi.

Praha s Nemeckem se neda nejak srovnavat, protoze tady se jezdi o dost brutalneji i kdyz se to v posledni dobe dost zlepsilo. a tak jsem v hlasovani klidne a bez vycitek pichnul za A...

Upraveno uživatelem elvin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...