sodik Odesláno 30. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 zalezi jak funguje chrono, jak drzej cas atd.... cena servisu je 9900.- koukal jsem na tyhle Speedy ale asi jsou zbytecne moc jety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 koukal jsem na tyhle Speedy ale asi jsou zbytecne moc jety. No mě nepřijdou tak špatný, skoro bych řekl , že vypadaj líp, než ty cos sem dával minule. Mají pěkný hrany a vypadají spíš od bordelu než moc jetý. Nech si poslat lepší fotky. Otázka je, kolik má ten limit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 30. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Tak dneska jsem navštívil znovu bazar, hle někde vzadu byly vytaženy Speedmastery Racing 3520.53.00 fakt pekny hodinky, takovy hodne divoky jsou ve slusnem stavu. Ani jsem nevedel, že se takove delaj. (foto je z netu, jen pro predstavu o jaky model se jedna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Evidentně v tom bazaru mají zajímavé kousky a jak to tak vypadá, tak i zajímavé ceny. Mají tam všechno bez papírů a krabic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 1. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Evidentně v tom bazaru mají zajímavé kousky a jak to tak vypadá, tak i zajímavé ceny. Mají tam všechno bez papírů a krabic? ptal jsem se jestli nemá nějaké další Speedmastery, prý má ještě jedny ve skladu, ale žádná slava. Přinesl tyhle, slušný stav. Byla k nim krabice i karta, ale karta nevyplena, krabice nevim jestli primo k tomuto modelu. Cena pry 25tis, ale podle me se bude dat smlouvat, vypal ze se jich chce zbavit. Me se docela zacinaji libit. Model se vyrabel v druhe polovine 90. let, tyhle jsou z roku 1999. Bylo vyrobeno 3000ks jako Schumacher limited edition, co jsem nasel na netu. Kdyby jste nekdo mel dalsi info o tomto modelu, treba z nejake knihy nebo katalogu, byl bych rad, Google neni vsemocny a na internetu neni vsechno. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Ale je... staci umet hledat a anglicky, to pak najdes i velikost podprdy tvy tety. A nemusis chodin daleko, i tady na foru se da neco najit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) cena servisu je 9900.- ....a min.dalsi stvrtrok ich zase neuvidis Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem xoslic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 2. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 skutečné foto Speedmasteru, hlavně mě nekamenujte, bylo to mobilem a muselo to být bez blesku. Nakonec je k nim krabice, pouzdro na karty, manual, zbyvajici dilky tahu, nejspise byly meneny tlacitka a tesneni pod lunetou, pouzite jsou v pytlicku v krabici. Zkoumal jsem je podrobně, velmi slusny stav, nejspise jsou prelesteny, tah je jak novy, jen mi pripada jako neoriginal, ale mozna se pletu. Jedine co ma drobnou mouchu je cifernik kde ma cernou barvu, na barve jsou videt bile ďubky...bud je poskozena barva starim nebo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 skutečné foto Speedmasteru, hlavně mě nekamenujte, bylo to mobilem a muselo to být bez blesku. Nakonec je k nim krabice, pouzdro na karty, manual, zbyvajici dilky tahu, nejspise byly meneny tlacitka a tesneni pod lunetou, pouzite jsou v pytlicku v krabici. Zkoumal jsem je podrobně, velmi slusny stav, nejspise jsou prelesteny, tah je jak novy, jen mi pripada jako neoriginal, ale mozna se pletu. Jedine co ma drobnou mouchu je cifernik kde ma cernou barvu, na barve jsou videt bile ďubky...bud je poskozena barva starim nebo .... hmm.. Vzal bych raději moony. Safra jak ja bych je bral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 2. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) Jeste by me zajimal jeden Vas nazor. Pokud se jedna o model, ktery se vyrabel delsi dobu, rekneme od zacatku 90. let do roku 2005, menil se v prubehu let pouzity material? Urcite asi na povrchovou upravu ciferniku a rucek a luminiscenci. Kdyz by jste si meli vybrat mezi starsima hodinkama s patinou, zazloutle indexy atd. nebo novejsima o deset let, jde o stejny model, ale bez patiny. Jakym by jste dali prednost? Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem sodik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 4. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 můžete mi někdo poradit, kolik stoji a kde sehnat nejlevneji nové vteřinové ručky a tlacitka chrona na Speedy automatic...? U Dusaka to bude ranec, tam se ani neptam. Klidne o pouzite v peknem stavu. Mozna i lunetu ale to bude ranec i tak. Koukal jsem jen na ofrei.com, tam jsem ty rucky ani tlacitka nenasel. Diky. Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 U Dusaka to bude ranec, tam se ani neptam. To bys ale mel, pac pokud nemaji u Otika F.,tak ti nic jineho nezbyva. Stejne pokud koupis jety jak ze jo, tak bys je mel dat na servis a oni ti tyhle soucastky vymeni v cene servisu. btw, super unos vlastniho tematu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 v pohode to zozenies na ebay. Staci hladat... nova luneta na Speedy Moon- 200-250 USD, vintage pri auckii bezne nad 1000 USD , set ruciciek okolo 200 USD , samozrejme bez posty, DPH a cla. z Nemecka skus - www.uhrenteile24.de - napr rucky na starsie Speedy /kal. 321 a 861/ za 90 eciek bez posty http://www.uhrenteile24.de/product_info.php/info/p3775_Zeigersatz-Omega-Speedmaster-alte-Version-weiss.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Fajn eleborat, ale on se nepta na moony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 tak to mi nejako uslo......sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 5. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Si plevelim vlastni tema Ale jsem ja to osel, prihazoval jsem na Speedy na Ebay a vysku castky v domeni ze jde o eura jsem vlastne zadaval v librach. Takze sem poridil neskutecne predrazene hodinky (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 To ještě není tak strašné, horší by byla záměna dolaru s librou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Si plevelim vlastni tema Ale jsem ja to osel, prihazoval jsem na Speedy na Ebay a vysku castky v domeni ze jde o eura jsem vlastne zadaval v librach. Takze sem poridil neskutecne predrazene hodinky (( Jestli je nechces, tak to zkus vysvetlit prodavajicimu, treba ho ukecas, ze aukci zrusi a ty nevyplaznes ranec za hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 6. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jestli je nechces, tak to zkus vysvetlit prodavajicimu, treba ho ukecas, ze aukci zrusi a ty nevyplaznes ranec za hodinky... na to není moje AJ dostatečně fundovaná....ale snad to nějak projde. Je to prodejce, který prodává jen Omegy, Japončík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 na to není moje AJ dostatečně fundovaná....ale snad to nějak projde. Je to prodejce, který prodává jen Omegy, Japončík. Tak to bude asi "jmryshi" - to je největší profík - můžeš být v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se