Přejít na obsah

Výrobní číslo Speedmasteru

sodik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Evidentně v tom bazaru mají zajímavé kousky a jak to tak vypadá, tak i zajímavé ceny. Mají tam všechno bez papírů a krabic?

ptal jsem se jestli nemá nějaké další Speedmastery, prý má ještě jedny ve skladu, ale žádná slava. Přinesl tyhle, slušný stav. Byla k nim krabice i karta, ale karta nevyplena, krabice nevim jestli primo k tomuto modelu. Cena pry 25tis, ale podle me se bude dat smlouvat, vypal ze se jich chce zbavit. Me se docela zacinaji libit.

Model se vyrabel v druhe polovine 90. let, tyhle jsou z roku 1999. Bylo vyrobeno 3000ks jako Schumacher limited edition, co jsem nasel na netu.

Kdyby jste nekdo mel dalsi info o tomto modelu, treba z nejake knihy nebo katalogu, byl bych rad, Google neni vsemocny a na internetu neni vsechno. Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skutečné foto Speedmasteru, hlavně mě nekamenujte, bylo to mobilem a muselo to být bez blesku.

Nakonec je k nim krabice, pouzdro na karty, manual, zbyvajici dilky tahu, nejspise byly meneny tlacitka a tesneni pod lunetou, pouzite jsou v pytlicku v krabici.

Zkoumal jsem je podrobně, velmi slusny stav, nejspise jsou prelesteny, tah je jak novy, jen mi pripada jako neoriginal, ale mozna se pletu. Jedine co ma drobnou mouchu je cifernik kde ma cernou barvu, na barve jsou videt bile ďubky...bud je poskozena barva starim nebo ....

post-13676-038304100 1322839494.jpg

post-13676-067599600 1322839497.jpg

post-13676-032513700 1322839501.jpg

Odkaz ke komentáři

skutečné foto Speedmasteru, hlavně mě nekamenujte, bylo to mobilem a muselo to být bez blesku.

Nakonec je k nim krabice, pouzdro na karty, manual, zbyvajici dilky tahu, nejspise byly meneny tlacitka a tesneni pod lunetou, pouzite jsou v pytlicku v krabici.

Zkoumal jsem je podrobně, velmi slusny stav, nejspise jsou prelesteny, tah je jak novy, jen mi pripada jako neoriginal, ale mozna se pletu. Jedine co ma drobnou mouchu je cifernik kde ma cernou barvu, na barve jsou videt bile ďubky...bud je poskozena barva starim nebo ....

hmm.. Vzal bych raději moony. Safra jak ja bych je bral...

Odkaz ke komentáři

Jeste by me zajimal jeden Vas nazor.

Pokud se jedna o model, ktery se vyrabel delsi dobu, rekneme od zacatku 90. let do roku 2005, menil se v prubehu let pouzity material? Urcite asi na povrchovou upravu ciferniku a rucek a luminiscenci.

Kdyz by jste si meli vybrat mezi starsima hodinkama s patinou, zazloutle indexy atd. nebo novejsima o deset let, jde o stejny model, ale bez patiny. Jakym by jste dali prednost?

Upraveno uživatelem sodik
Odkaz ke komentáři

můžete mi někdo poradit, kolik stoji a kde sehnat nejlevneji nové vteřinové ručky a tlacitka chrona na Speedy automatic...? U Dusaka to bude ranec, tam se ani neptam. Klidne o pouzite v peknem stavu. Mozna i lunetu ale to bude ranec i tak. Koukal jsem jen na ofrei.com, tam jsem ty rucky ani tlacitka nenasel.

Diky. Ondra

Odkaz ke komentáři

U Dusaka to bude ranec, tam se ani neptam.

To bys ale mel, pac pokud nemaji u Otika F.,tak ti nic jineho nezbyva. Stejne pokud koupis jety jak ze jo, tak bys je mel dat na servis a oni ti tyhle soucastky vymeni v cene servisu.

btw, super unos vlastniho tematu...

Odkaz ke komentáři

v pohode to zozenies na ebay. Staci hladat...

nova luneta na Speedy Moon- 200-250 USD, vintage pri auckii bezne nad 1000 USD , set ruciciek okolo 200 USD , samozrejme bez posty, DPH a cla.

z Nemecka skus - www.uhrenteile24.de - napr rucky na starsie Speedy /kal. 321 a 861/ za 90 eciek bez posty

http://www.uhrenteile24.de/product_info.php/info/p3775_Zeigersatz-Omega-Speedmaster-alte-Version-weiss.html

Odkaz ke komentáři

Si plevelim vlastni tema

Ale jsem ja to osel, prihazoval jsem na Speedy na Ebay a vysku castky v domeni ze jde o eura jsem vlastne zadaval v librach. Takze sem poridil neskutecne predrazene hodinky :o((

Jestli je nechces, tak to zkus vysvetlit prodavajicimu, treba ho ukecas, ze aukci zrusi a ty nevyplaznes ranec za hodinky...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...