Přejít na obsah

Steinhart Nav B-Chrono II black DLC

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Tak zatím na rychlo jen pár fotek. Později napíšu nějaké ty dojmy:-)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Omlouvám se, že to sem sypu tak jednotlivě, ale na "větší akci" teď nemám čas.

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Gratuluju,vypadaj perfektně,ještě mi napiš prosím tě jak velkou máš ruku,47 mm je přeci jen už dost velký.Přemejšlím o pilotkách a tohle by mohlo bejt vono.Dík

Upraveno uživatelem panedge
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Gratuluju,vypadaj perfektně,ještě mi napiš prosím tě jak velkou máš ruku,47 mm je přeci jen už dost velký.Přemejšlím o pilotkách a tohle by mohlo bejt vono.Dík

18,5 cm. Měl sem jedny Steinhart 47 mm a bylo to už lehce nad hranou nositelnosti. 44 mm je ideální.
Odesláno (upraveno)

Gratuluju, pekne hodinky. Dal bych na to nejaky odrbany vintage remen pro poustni vzhled (jen bacha, aby ti je pak nesebral Marhoul a neujel s nima do Tobruku). Presnost?

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

Naherne. Super barevna kombinace. Az mi nekdy prebyvalo par kacek, tak bych do nich taky sel k dzinam.

Návštěvník pitrs182
Odesláno

..mas uz zmeranu presnost chodu? tieto sa mi fakt pacia - odkial si ich objednaval?

Stále nemám. Až bude více času, tak se na to mrknu. Objednal sem je z Chronoshopu- výborný, rychlý, spolehlivý obchod :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

Paráda! Vypadají jak budík ze zapadonemeckeho obrneneho transporteru, co uveze dvacet zapadonemeckych soudruhu! Velká stylovka, závidím. A gratuluju!

Mne dela Valjoux 7750 kolem +5 vt/den.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Návštěvník pitrs182
Odesláno

..mas uz zmeranu presnost chodu? tieto sa mi fakt pacia - odkial si ich objednaval?

Tak konečně sem měl možnost sledovat přesnost hodinek. Tři dny = 3 sekundy do plusu. Uvidím jak se to bude vyvíjet dál. Zatím to je to velmi milé překvapení:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...