patprom Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Kdyz jsem tyto hodinky poprve videl na fotkach a pak i osobne v obchode, musel jsem je mit :-) Pak uz stacilo jen chvili hledat nejvyhodnejsi cenu a bylo to. Koupil jsem je pres spanelsky webovy obchod www.mirelojeria.com. Bez problemu mi je do 2 dnu poslali kuryrni sluzbou. Jsem rad, ze jsem do nich sel, jsou proste skvele a mam z nich radost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Nabušený, solárně napájený a rádiem řízený mikropočítač na zápěstí. Tuhle hračku si pořádně užiješ , gratuluji! (a můžeš, prosím, postnout přesný typ? předem díky)
patprom Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Presny typ je v nadpisu - AS4020-52E ;-)
patprom Odesláno 25. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Nechal jsem si k nim vyrobit remen u Simy. Dnes mi prisel postou a podle mne vypada skvele. Lepe nez na fotkach jako obvykle :-) Prikladam par obrazku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prizak Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Kdyz jsem tyto hodinky poprve videl na fotkach a pak i osobne v obchode, musel jsem je mit :-) Pak uz stacilo jen chvili hledat nejvyhodnejsi cenu a bylo to. Koupil jsem je pres spanelsky webovy obchod www.mirelojeria.com. Bez problemu mi je do 2 dnu poslali kuryrni sluzbou. Jsem rad, ze jsem do nich sel, jsou proste skvele a mam z nich radost :-) Nabušený, solárně napájený a rádiem řízený mikropočítač na zápěstí. Tuhle hračku si pořádně užiješ , gratuluji! (a můžeš, prosím, postnout přesný typ? předem díky) Presny typ je v nadpisu - AS4020-52E ;-) Nechal jsem si k nim vyrobit remen u Simy. Dnes mi prisel postou a podle mne vypada skvele. Lepe nez na fotkach jako obvykle :-) Prikladam par obrazku. Chlapi, máte pravdu, mám je od 15tého listopadu a jsou to nelepší budíky, jaké jsem kdy měl. Splnily všechna očekávání a vzhledem k tomu, že je nesundavam z ruky ani ve vaně, prostě nikde (zvyk), mohu potvrdit, že je to jeden z nejpovedenějších modelů od CITIZENU. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Parada! Ja ty sve prodavam - viz bazar. Ne ze by se mi uz nelibily, ale po koupi Omega Seamaster jsem je prestal nosit... At delaji radost nekomu dalsimu :-)
a&k Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 tak toto je fakt na mna az moc huste osidleny cifernik. nato, si viem predstavit pekne hruby navod na pouzitie. nato, ze to nie je vobec moj typ, odpor k nik necitim. celkom ujde. nech sluzia. gratulacia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se