Přejít na obsah

Co by ste si kupili?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

osobne nemam nic proti znacke omega, ale osial okolo modelu seamaster nechapem. mna tie hodinky vobec nezaujali.. speedmaster je fajn, ale neni to uplne to co hladam.

Já to taky nechápal, ani se mi nelíbily. Hlavně hodinky s lunetou bych nikdy nechtěl.... tedy do chvíle, kdy jsem uviděl tuto fotku a bylo rozhodnuto.

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie retro brejtle si uz tiez odpalil....??

ano.. :suicide_anim:

40mm sedi,WR 50,to na prechodne hodinky prezijes a stavim sa ze tieto Ti stejne chvilku vydrzia...

prilis vela budickov..

Já bych volil asi toto. Akorát ten průměr je vo fous větší.Edit. No vidíš, ani do jednoho parametru jsem se netrefil, ale stejně mi tak nějak pasujou ke tvýmu vkusu.

su velmi pekne, ale tie by mi tiez vydrzali asi len maximalne mesiac :)

Já to taky nechápal, ani se mi nelíbily. Hlavně hodinky s lunetou bych nikdy nechtěl.... tedy do chvíle, kdy jsem uviděl tuto fotku a bylo rozhodnuto.

tento model sa mi celkom pozdava ale velkost je uz tusim nad limit, myslel som skor klasicke bondovky.

velkost je uz nad moj limit..
Odkaz ke komentáři

osobne nemam nic proti znacke omega, ale osial okolo modelu seamaster nechapem. mna tie hodinky vobec nezaujali.. speedmaster je fajn, ale neni to uplne to co hladam.

Vsechno je veci osobniho vkusu, ja taky nechapu vkus nekterych lidi :-) Mne proste Omegy prijdou takove "klasicke", pro neznalce az nenapadne a o to mi prave jde. Netouzim po pozornosti :-)
Odkaz ke komentáři

Vsechno je veci osobniho vkusu, ja taky nechapu vkus nekterych lidi :-) Mne proste Omegy prijdou takove "klasicke", pro neznalce az nenapadne a o to mi prave jde. Netouzim po pozornosti :-)

ano, je to len a len vecou vkusu..

ziadne dalsie napady? dajte mi trosku inspiracie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...