instant Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Svijansky: Hej, o tom je ten moj pribeh co mu chcem povedat. :-) Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem instant
instant Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Janko - tebe je mozne poradit cokolvek :-) chces detske hodinky - poradim detske hodinky. Ked sa spytas normalne ako nevedko - kup si skx a penaaze daj do baraku, to sa este stale da povazovat za investiciu Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem instant
tombed Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 panerai obzeram uz dlho ale bojim sa ze mi bude chybat normalna sekundovka nebude Janko, nebude...
Návštěvník ?po Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 V poslednej dobe je zomna chronotroska Prosim poradte... já ti poradím abys nic nekupoval a nechal to ustát - já už od ledna točím troje gšoky a jsem tak nějak saturovaný, né šťastný, ale saturovaný - za toho třičtvrtě roku jsem se nadchl asi pro troje hodinky a za dva dny to ze mně spadlo = nevím jestli je to ta správná rada, ale jestli se cítíš jako chronotroska :-) , tak se nad tím zkus zamyslet
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Janko - tebe je mozne poradit cokolvek :-) chces detske hodinky - poradim detske hodinky. Ked sa spytas normalne ako nevedko - kup si skx a penaaze daj do baraku, to sa este stale da povazovat za investiciu keby som nebol Janko tak sa s tebou uz nebavim..
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 nebude Janko, nebude... uvidime já ti poradím abys nic nekupoval a nechal to ustát - já už od ledna točím troje gšoky a jsem tak nějak saturovaný, né šťastný, ale saturovaný - za toho třičtvrtě roku jsem se nadchl asi pro troje hodinky a za dva dny to ze mně spadlo = nevím jestli je to ta správná rada, ale jestli se cítíš jako chronotroska :-) , tak se nad tím zkus zamyslet to vobec neznie ako zla rada..
Návštěvník pitrs182 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Janko, psal si, že máš vyhlídlé Rolexky vyrobené v datu kdy ses narodil, jsou to tyhle? Pardón Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem pitrs182
sureshot Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 kaaamo ako to tak citam ty kdesi v kutiku duse vies presne co chces tak si to kup, aj ked to stoji o 500 viac
Horhe Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 já ti poradím abys nic nekupoval a nechal to ustát - já už od ledna točím troje gšoky a jsem tak nějak saturovaný, né šťastný, ale saturovaný - za toho třičtvrtě roku jsem se nadchl asi pro troje hodinky a za dva dny to ze mně spadlo = nevím jestli je to ta správná rada, ale jestli se cítíš jako chronotroska :-) , tak se nad tím zkus zamyslet Co jsem Omegy zabalil do úhledného balíčku, tak mám na pazouře starý dobrý kvarcový Skageny, s kterejma jsem přišel na forum, a kupodivu v pohodě. No jo, ale včera večer jsem se nadchl a ráno po vydejchání jsem to objednal a zaplatil
Návštěvník ?po Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Co jsem Omegy zabalil do úhledného balíčku, tak mám na pazouře starý dobrý kvarcový Skageny, s kterejma jsem přišel na forum, a kupodivu v pohodě. No jo, ale včera večer jsem se nadchl a ráno po vydejchání jsem to objednal a zaplatil no jo Horhe, všechno přijde - ve "své" době jsem kupoval dvoje hodinky za týden
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 no jo Horhe, všechno přijde - ve "své" době jsem kupoval dvoje hodinky za týden takze ta lobotomia zabrala??
lastam Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 s temito bych se na ruce nenudil... snad to v budoucnu budou me dalsi hodinky...
organic Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) já ti poradím abys nic nekupoval a nechal to ustát - já už od ledna točím troje gšoky a jsem tak nějak saturovaný, né šťastný, ale saturovaný - za toho třičtvrtě roku jsem se nadchl asi pro troje hodinky a za dva dny to ze mně spadlo = nevím jestli je to ta správná rada, ale jestli se cítíš jako chronotroska :-) , tak se nad tím zkus zamyslet Tohle si musím vytisknout a nalepit jako strip nad displej... Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem organic
Návštěvník ?po Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 takze ta lobotomia zabrala?? lobotomie né - nahrál sem si do mobilu všechny Nešpor klipy - nejvíc pomáhá tendle http://www.youtube.com/watch?v=aNsG15t9qow a pokud by to nepomáhalo tak je zbytek tady : http://www.youtube.com/user/drnespor
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Kups si tyhle Hanharty, mají 40mm a jsou tak krásné, že absenci datumu bych jim odpustil. Nebo Sinn 756 DIAPAL, ty jsou parádní tie hanhraty su pekne ale uz mam podobne tutima a tiez to neni uplne ono. okrem toho datum musi byt. bez neho som ja strateny sinn 756 diapal su pekne tool hodinky, ale viem ze tie by tiez dlho nevydrzali..
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 kaaamo ako to tak citam ty kdesi v kutiku duse vies presne co chces tak si to kup, aj ked to stoji o 500 viac asi viem o com hovoris, ale mam strach ist touto cestou
sureshot Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 kto sa boji, nech nechodi do lesa asi viem o com hovoris, ale mam strach ist touto cestou
kaliw124 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 iwc aquatimer, sinn U2, sinn fliegerchronograph 900 GMT, B SOH - jestli se nekde kolem tech 3tisic euro daji vyhrabat. nebo taky seiko 5 sport v nejmensim prumeru na nato strapu a se zbytkem bejt "rozumnej" ne kecam.
shag Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Ja ti tiez poradim. Ty si podla mna typ, ktory by sa z nich mohol vytesovat Id do tohoto.
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Ja ti tiez poradim. Ty si podla mna typ, ktory by sa z nich mohol vytesovat Id do tohoto. tak tieto su na mna uz dost oplieskane.. co sa tyka tela tak myslim ze GMT master I by mi na ruku sadli asi lepsie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se