Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Janko - tebe je mozne poradit cokolvek :-) chces detske hodinky - poradim detske hodinky. Ked sa spytas normalne ako nevedko - kup si skx a penaaze daj do baraku, to sa este stale da povazovat za investiciu

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník ?po
Odesláno

V poslednej dobe je zomna chronotroska

Prosim poradte...

já ti poradím abys nic nekupoval a nechal to ustát - já už od ledna točím troje gšoky a jsem tak nějak saturovaný, né šťastný, ale saturovaný - za toho třičtvrtě roku jsem se nadchl asi pro troje hodinky a za dva dny to ze mně spadlo = nevím jestli je to ta správná rada, ale jestli se cítíš jako chronotroska :-) , tak se nad tím zkus zamyslet :smile_anim:

Odesláno

Janko - tebe je mozne poradit cokolvek :-) chces detske hodinky - poradim detske hodinky. Ked sa spytas normalne ako nevedko - kup si skx a penaaze daj do baraku, to sa este stale da povazovat za investiciu

keby som nebol Janko tak sa s tebou uz nebavim..
Odesláno

nebude Janko, nebude...

uvidime :)

já ti poradím abys nic nekupoval a nechal to ustát - já už od ledna točím troje gšoky a jsem tak nějak saturovaný, né šťastný, ale saturovaný - za toho třičtvrtě roku jsem se nadchl asi pro troje hodinky a za dva dny to ze mně spadlo = nevím jestli je to ta správná rada, ale jestli se cítíš jako chronotroska :-) , tak se nad tím zkus zamyslet :smile_anim:

to vobec neznie ako zla rada..
Návštěvník pitrs182
Odesláno (upraveno)

Janko, psal si, že máš vyhlídlé Rolexky vyrobené v datu kdy ses narodil, jsou to tyhle?

Posted Image

Pardón :oneeyed02: :notworthy:

Upraveno uživatelem pitrs182
Odesláno

Co jsem Omegy zabalil do úhledného balíčku, tak mám na pazouře starý dobrý kvarcový Skageny, s kterejma jsem přišel na forum, a kupodivu v pohodě.

No jo, ale včera večer jsem se nadchl a ráno po vydejchání jsem to objednal a zaplatilPosted Image

Návštěvník ?po
Odesláno

Co jsem Omegy zabalil do úhledného balíčku, tak mám na pazouře starý dobrý kvarcový Skageny, s kterejma jsem přišel na forum, a kupodivu v pohodě.

No jo, ale včera večer jsem se nadchl a ráno po vydejchání jsem to objednal a zaplatilPosted Image

no jo Horhe, všechno přijde - ve "své" době jsem kupoval dvoje hodinky za týden :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tohle si musím vytisknout a nalepit jako strip nad displej... Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Kups si tyhle Hanharty, mají 40mm a jsou tak krásné, že absenci datumu bych jim odpustil. Nebo Sinn 756 DIAPAL, ty jsou parádní :smile_anim:

tie hanhraty su pekne ale uz mam podobne tutima a tiez to neni uplne ono. okrem toho datum musi byt. bez neho som ja strateny :wheelchair:

sinn 756 diapal su pekne tool hodinky, ale viem ze tie by tiez dlho nevydrzali..

Odesláno

iwc aquatimer, sinn U2, sinn fliegerchronograph 900 GMT, B SOH - jestli se nekde kolem tech 3tisic euro daji vyhrabat. nebo taky seiko 5 sport v nejmensim prumeru na nato strapu a se zbytkem bejt "rozumnej" :crying_anim02: ne kecam. :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...