Honza.manta Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Stejně by to nebyly původní Orlíky, jen paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Chlapi našli jsme Orliky ale nemají číslo....Jo ty asi znám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Stejně by to nebyly původní Orlíky, jen paskvil.Jo, pro někoho záchrana původních částí orlíků a pro někoho paskvil. Záleží na úhlu pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Tohle nemá s původními orlíky co společného. Jaká záchrana? Mnohem důstojnější by to bylo bez pouzdra uložené ve sbírce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 takových borců je tady na foru několik - někde něco bokem zbastlí a pak to vydávají za extra-vzácnost. Mám stejný názor jako Bert. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Stejne nechapu, jak muze nekdo takhle pouzit puvodni strojek s cifrem do nepatricneho a tady hnusneho pouzdra. By me zajimalo, jak vypadalo puvodni, ze se nekdo musel uchylit k takovemu reseni. Jinak kdyby majitel premyslel o dustojne obnove, mam puvodni sklicko (teda vlastne original, z ktereho by se dalo vybrousit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Tohle nemá s původními orlíky co společného. Jaká záchrana? Mnohem důstojnější by to bylo bez pouzdra uložené ve sbírce.reakce je na orlíky v pouzdru z diplomatů? Já jsem psal úplně o něčem jiném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Stenly: přečteno, poskládáno. Ano, máš pravdu psal jsem o orlících v pouzdru diplomatů (blijící smajlík) a Tvůj poslední pouzdrový příspěvek byl o výrobě kopie pouzdra orlíků. Tedy IMHO o mnohem důstojnějším řešení. A kolega Eloga už pak logicky reagoval na mně. Omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Výtvor z doby, kdy primky byly jen primky (za branami chronomagu je to tak na mnoha místech dodnes). Skoro se mi chce říct To byl svět ještě v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Stenly: přečteno, poskládáno. Ano, máš pravdu psal jsem o orlících v pouzdru diplomatů (blijící smajlík) a Tvůj poslední pouzdrový příspěvek byl o výrobě kopie pouzdra orlíků. Tedy IMHO o mnohem důstojnějším řešení. Omlouvám se.Nic se neděje, omluva přijata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 stenly-Bert , už se to vysvětlilo. OK, já se taky omlouvám za "rychlou reakci". Díky. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 V pohodě, o nic nejde a za omluvu jsem rád. Popravdě jsem to moc nečekal, ale je vidět, že jsou tu lidi ještě normální.Takže já děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Perfektni závěr a majiteli gratuluju a přeji pevné nervy . Také by mě zajímalo, kde je majitel našel taky bych se podíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 (upraveno) nic Upraveno 14. března 2018 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Tak například se jeden strojek s cifrem e ručkama kdysi vydražil na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Ano. Vydražil jsem ho já a prodejce mi ho nikdy nedodal- tvrdil že ho najednou nemůže najít....jeden z místních borců mě přeplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Já to nebyl, já sbírám jen Orlíky v celku ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Mohu dosvědčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Vždyť já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se