Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 597
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 13. 3. 2018 v 23:12, Honza.manta napsal:

Stejně by to nebyly původní Orlíky, jen paskvil.

Jo, pro někoho záchrana původních částí orlíků a pro někoho paskvil. Záleží na úhlu pohledu. 

Odesláno

Tohle nemá s původními orlíky co společného. Jaká záchrana? Mnohem důstojnější by to bylo bez pouzdra uložené ve sbírce.

Odesláno

takových borců je tady na foru několik - někde něco bokem zbastlí a pak to vydávají za extra-vzácnost.  :gunsmilie:

Mám stejný názor jako Bert.  :notworthy:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Stejne nechapu, jak muze nekdo takhle pouzit puvodni strojek s cifrem do nepatricneho a tady hnusneho pouzdra. By me zajimalo, jak vypadalo puvodni, ze se nekdo musel uchylit k takovemu reseni. :)

Jinak kdyby majitel premyslel o dustojne obnove, mam puvodni sklicko (teda vlastne original, z ktereho by se dalo vybrousit).

Odesláno
  V 14. 3. 2018 v 8:04, Bert napsal:

Tohle nemá s původními orlíky co společného. Jaká záchrana? Mnohem důstojnější by to bylo bez pouzdra uložené ve sbírce.

reakce je na orlíky v pouzdru z diplomatů? Já jsem psal úplně o něčem jiném.  

Odesláno

Stenly: přečteno, poskládáno. Ano, máš pravdu psal jsem o orlících v pouzdru diplomatů (blijící smajlík) a Tvůj poslední pouzdrový příspěvek byl o výrobě kopie pouzdra orlíků. Tedy IMHO o mnohem důstojnějším řešení. A kolega Eloga už pak logicky reagoval na mně. Omlouvám se.

Odesláno
  V 14. 3. 2018 v 9:12, Bert napsal:

Stenly: přečteno, poskládáno. Ano, máš pravdu psal jsem o orlících v pouzdru diplomatů (blijící smajlík) a Tvůj poslední pouzdrový příspěvek byl o výrobě kopie pouzdra orlíků. Tedy IMHO o mnohem důstojnějším řešení. Omlouvám se.

Nic se neděje, omluva přijata :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...