Lukáš Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Nepomůže, alespoň myslím. Nevím jestli se dají leštit škrábance na klasickém skle.Dají?
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Ne to vazne nepomuze. Tady je veskera rada draha, ale uplne nejlevnejsi a nejmene namahave je sklicko vymenit. Bohuzel, v nasich koncinach to stale jeste muze predstavovat mirny problem. Hodinaru menicich baterky a reminky je dost, ale hodinaru delajicich tyhle veci uz mene. A kdyz, tak jsou to autorizovane a tudiz patricne drahe servisy.
Viktor Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Mám tyhle Mida Commander, je to tzv. NOS (new old stock - hodinky vyrobené před řadou let, ale nikdy neprodané a nepoužité), mají hesalitové sklo s lupou, drobný škrábanec jsem Polywatchem úspěšně rozleštil. Mají monoblok konstrukci, dovnitř by se muselo předem, zatím to nebylo potřeba. Pravda, inspirované Rolexem Day Date, ale už někdy v 70.letech, tak se jim to dá odpustit.
bear Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Já mam zas velmi podobný DOXY. Takže ta inspirace nebyla jen u Mida....=|
Ondraj Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Nabizim FORTISY SPACEMATIC viz model FORTIS : 623.22.32L . ve vybornem stavu, etuje, garancni list., originalni pasek. Safir sklo, 200m, sroubovaci korunka, den v tydnu a v mesici, kupovane v CR za 22.900,- Kc . ted za 10.000,- Kc. Hodinky sbiram, takze minimalne nosene. Nabídka je ještě aktuální ? Měl bych zájem.
maelstrom Odesláno 14. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2006 idem si objednat mido multifort http://www.watcharama.com/md033.htm je to maximum co som momentalne ochotny dat do hodiniek. paci sa mi na nich najma retro styl, ale som aj zvedavy ake budu velke, pretoze som na nete nasiel velmi rozporuplne informacie o velkosti cifernika. je to pre mna dost dolezita otazka, kedze mam dost maly obvod ruky /16 - 17cm/ ked to bude 38mm, tak by to malo byt v pohode? co vy na to?
maelstrom Odesláno 17. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2006 hello, tie tvoje mido su velkostou myslim totozne s tymi co chcem ja. mohol by si pripadne postnut fotku ako vyzeraju z druhej strany? A ake su velke? dik
GTI Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Pánové jen taková informace,koncern SWATCH GROUP žádné svoje hodinky nikde v Číně nevýrábí,ani zmiňované HAMILTONY,i když nemají na cciferníku označení SWISS MADE.
Lukáš Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Jak to můžeš tak s jistotou napsat? Pokud se nějaká část hodinek bude vyrábět mimo Švýcarsko, což je dost možné, tak se to samozřejmě nikde nedočteš, v TV to taky nebude a výrobce se tím chlubit vůbec nebude, naopak to bude kamuflovat. Mimochodem mám cruiser Schwinn (retro jízdní kolo), americká výroba, rám made in China, completed in USA a nikdo nic nepozná Ale oni to přiznají s tím, že kontrola jakosti je velice důsledně sledována. Ale jako hodinář bych se k tomu nikdy nepřiznal, a už vůbec ne jako švýcarský hodinář. Zeptej se Prima co je Swatch group zač! Ani bych se nedivil, kdyby jim Prim vyráběl pouzdra. No ale to by pak musely být hodinky ze Swatch group kvalitní :)
GTI Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 To je možný,ale konkrétně u hamiltonů si myslím že se ve Švýcarsku skutečně kompletují.
Polar Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 hello, tie tvoje mido su velkostou myslim totozne s tymi co chcem ja. mohol by si pripadne postnut fotku ako vyzeraju z druhej strany? A ake su velke? dik Mám taky Mido Multifort Automatic model M8830.4.76.1 http://www.mido.ch ( cena 13t) a jsem s nima móóóóc spokojený.Průměr sklíčka 32 mm, vnější průměr38 mm s kovovým tahem.Jdou naprosto přesně cca 2-4 s za týden až jsem překvapen... Zadní sklíčko je průhledné a strojek vypadá takhle http://www.watcharama.com/mido.htm (ocean star)
Petr_S Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Mám tyhle Mida Commander, je to tzv. NOS (new old stock - hodinky vyrobené před řadou let, ale nikdy neprodané a nepoužité), mají hesalitové sklo s lupou, drobný škrábanec jsem Polywatchem úspěšně rozleštil. Mají monoblok konstrukci, dovnitř by se muselo předem, zatím to nebylo potřeba. Pravda, inspirované Rolexem Day Date, ale už někdy v 70.letech, tak se jim to dá odpustit. http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik...01/MidoComm.jpg Viktor: moc se mi ty Vaše Mida líbí, ale zatím jsem je nikde na prodejních webech nevidel. Dají se sehnat?
odklizec Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 To Peter_S.. Tyhle Mido jsou celkem bezne dostupne na ebay
saboter Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Mám tyhle Mida Commander, je to tzv. NOS (new old stock - hodinky vyrobené před řadou let, ale nikdy neprodané a nepoužité), mají hesalitové sklo s lupou, drobný škrábanec jsem Polywatchem úspěšně rozleštil. Mají monoblok konstrukci, dovnitř by se muselo předem, zatím to nebylo potřeba. Pravda, inspirované Rolexem Day Date, ale už někdy v 70.letech, tak se jim to dá odpustit. http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik...01/MidoComm.jpg Viktor: moc se mi ty Vaše Mida líbí, ale zatím jsem je nikde na prodejních webech nevidel. Dají se sehnat? Mám také malé tušenie že Viktor by možno aj tie NOS Mido predal. Vyskúšaj mu napísať e-mail.
Viktor Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 2 Peter_s: No to je náhoda, začal jsem vážně zvažovat jejich prodej. Dají se sehnat u asijských prodejců na eBay okolo 270 USD, doprava cca 20 USD, něco bych slevil , jestli máte zájem, napište mi. Jsou ve velmi dobrém stavu včetně originální krabičky.
Skeleton Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 Novy model 2007 - Mido Baroncelli Power Reserve (kdyby byly v cerne jsou pro me dokonale)
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 ...kdyby byly v cerne jsou pro me dokonale SI DELAS SRANDU... Ty bys nosil tak malé hodinky?
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 chtělo by to BD a budou dokonalý Co je BD? A ještě mi tam nesedí datumovka, tak nějak moc visí v prostoru...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se