PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 a co když to byl fejk.... I to je možné.
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Nejsem žádný japanolog a jak píši výše, o japonských hodinkách nevím zhola nic. Každopádně však vím, že v Credorech není ETA 7750. To ano, poznámka byla myšlena ve smyslu "více než Credor".
michal_45 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 To jsi docela dobrý. Credory chronography jsem měl shodou okolností také. Dostal jsem je od dědečka, když jsem pobýval nějaký čas v Západním Berlíně. Abych nebyl za kreténa, v Západním píši záměrně, bylo to ještě před "slavnou" sametovou revolucí. Neměl jsem o nich vůbec žádné vysoké mínění. Za prvé nemám japonské hodinky v lásce a za druhé označení Credor mi absolutně nic neříkalo, že se jedná o top třídu jsem se dozvěděl až zde na fóru. O to víc mě pak mě mrzelo, že mi je ukradly hned při první návštěvě ČSSR v Praze, když jsem byl s jedním bývalým spolužákem na sportovišti. Vyloupili mi skříňku. ...je pravdou, ze nevim o jake obdobi, kdy enola svoje credory vyhodil jako nefunkcni, se jedna, protoze internet tu nebyl vzdycky aby si tu informaci mohl vyguglit a chapu, ze se stydel zajit se nekam preptat, jakou cenu maji jeho hodinky...mozna mu mohlo trochu napovedet, ze pod napisem credor je napsano seiko, ale i to mohlo byt zavadejici...zvlast pokud to byly kvarcky... a pokud neni hodinkovej ... pak mu ale jeho g shocky vydrzely docela dlouho
Enola Odesláno 29. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Našel jsem zajímavý chronograf, co myslíte ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak jsem narazil na hodinky, které jsou všechno jiné než chronograf, ale bral bych je hned. Znáte cenu ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Chlape, ty se v tom plácáš Studuj, studuj.. Ty Eterny jsem myslim viděl někde v inzerci kolem šedesáti, ale nerad bych kecal.
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Našel jsem zajímavý chronograf, co myslíte ? GP je manufaktura, tam se do limitu nevlezeš.
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 EBERHARD Traversetolo Chronograph, ale podívej se také na stránky výrobce, modelů - a pěkných - je samozřejmě víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HB63 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Pokud by to nevadilo,tak kvalita se dá pořídit v Německu. Např. TUTIMA modely T a TL,tady ovšem není ETA 7750 nýbrž Lemania 5100 Anebo SINN 103A a U1000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Pak jsem narazil na hodinky, které jsou všechno jiné než chronograf, ale bral bych je hned. Znáte cenu ? Ještě k těm Eternám...
lac1 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 A čo Tudor ? snáď to je ešte aktuálne. Ešte ma napadajú IWC 3171 Tag Heuer Carrera a ostane Ti ešte na nejaké diverky, napr. Longines Legend diver.
Enola Odesláno 12. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Docela se mi zalíbila Tutima. Kolik tak přibližně stojí ? A ještě dotaz ke strojku, je Lemanie stejně dobrá jako ETA ? Také jsem si všiml Hanhartu, je lepší než Tutima ?
Enola Odesláno 15. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Objevil jsem krásný chronograf, nenašel jsem však model a tím pádem ani cenu. Poradíte ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 (upraveno) To budou asiThe Military NATO Chronograph T 760-02 - odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. prosince 2011 uživatelem Adam99
Enola Odesláno 15. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Aha, díky moc. To jsem hledal hodně špatně :-(.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se