Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak už jsem to taky nevydržel a v pátek poslat do chronoshopu objednávku na tyhle krásky. Mám dotaz mám zápěstí cca 17,5 cm bude originál délka řemenu ok? Díky páni

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno
  V 26. 5. 2014 v 13:45, guzmic napsal:

Tak už jsem to taky nevydržel a v pátek poslat do chronoshopu objednávku na tyhle krásky. Mám dotaz mám zápěstí cca 17,5 cm bude originál délka řemenu ok? Díky paní

Ahoj, tak vesele cakanie prajem :) Mam 17.5cm zapastie a original remen zapinam na poslednu (resp predposlednu, podla toho ako je opuchnuta ruka z tepla) dierku zvnutra, cize ta najtesnejsia varianta. XL verzia vraj ma zmysel pre zapastia nad 20cm

Odesláno

Super tak jsem rád, že bude délka ok. To čekání mě asi zabije :-) jinak jaké máte zkušenosti kolik se reálně na ně čeká? Mám za 6 týdnů narozeniny tak doufám, že už budou doma. :-)

Odesláno

U mě proběhla objednávka perfektně, 4.5. obj, 14.5. hodinky doma. Měl jsem požadavek na jiný řemen, p.Sivek mě sám kontaktoval a dobrali jsme se řešení, že na mé zápěstí, 17,5cm, dodá zkrácený, pouze doplněný o překlápěcí sponu. Tenhle kratší řemen zapínám na 3.nejkratší, měl jsem z toho taky strach, ale nějak to dopadlo.

Odesláno (upraveno)
  V 26. 5. 2014 v 14:13, guzmic napsal:

Super tak jsem rád, že bude délka ok. To čekání mě asi zabije :-) jinak jaké máte zkušenosti kolik se reálně na ně čeká? Mám za 6 týdnů narozeniny tak doufám, že už budou doma. :-)

Tu sa tazko generalizuje. Ja osobne som cakal pred rokom asi 2tyzdne. Pisali uz ale aj taki, co cakali omnoho dlhsie... Treba mysliet na horsie, dufat v lepsie :) vsetko zalezi na aktualnej situacii u dodavatela...

Ja som si tiez objednaval v predstihu a prisli skor, no nechceli mi ich potom az do narodenin dat...to bolo peklo :)

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odesláno

No mít je doma a muset ležet v krabici tak to radši ať jsou na cestě :-D Ps. Ivanhoe34 kde žiješ na slovensku jestli to není tajné. Já v PB.

Odesláno
  V 26. 5. 2014 v 18:14, guzmic napsal:

No mít je doma a muset ležet v krabici tak to radši ať jsou na cestě :-D Ps. Ivanhoe34 kde žiješ na slovensku jestli to není tajné. Já v PB.

No neprajem nikomu, tu cakacku :) len dcera ma chcela obdarovat az v den narodenin, tak som jej nemohol pokazit radost :)

Byvanie nemam tajne, Prievidza :)

Odesláno

Já už to čekání nějak zvládnu vybírám hodinky už min půl roku. :-) Hodně jsem chtěl Steiny ocean one vantage ale ruční tah a pohled na strojek vyhrál. Ale jen co bude další střelivo tak jdu do těch oceánů. B-) jsem magor ještě nemám ani jedny a už myslím na druhé.

Odesláno

Tak rozmyslam, ze by som chcel kupit nejaky NATO, alebo ZULU kozeny strap. Ak niekto ma tieto hodinky s takym strapom, tak ich prosim hodte tu, hladam inspiraciu :)

Odesláno
  V 27. 5. 2014 v 7:48, TheBP napsal:

Tak rozmyslam, ze by som chcel kupit nejaky NATO, alebo ZULU kozeny strap. Ak niekto ma tieto hodinky s takym strapom, tak ich prosim hodte tu, hladam inspiraciu :)

Skusal som, no neosvedcilo sa mi to velmi...su to dost masivne a tazke hodinky a aspon na mojom nie prilis velkom zapasti to nevyzeralo najlepsie...nato je vhodne na mensie hodinky, aspon podla mna...

Odesláno
  V 28. 5. 2014 v 5:54, the MJ napsal:

jakej máš prosimtě obvod?

17.5cm a ruku skor slachovitu.

K tym nato strapom  - puzdro aj pri 44kach ma hrube nozicky a tensi nato strap posobi nevyvazene. Takisto nato je pohodlne vtedy, ak hodinky nezaberaju celu vrchnu cast zapastia. V pripade Steinov som to musel nosit vzdy uplne utiahnute, aby sa neprevazovali zo strany na stranu. Pri mensich hodinkach toto prevazovanie nehrozi. Tak ako som velky priaznivec nato strapov musim konstatovat, ze sa mi osvedcili len na mensich hodinkach. 

post-27820-0-61414200-1401263651_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

este pre doplnenie, ked uz som zacal - moja predstava o idealnej pohodlnosti hodiniek na NATO na mojej ruke je takato

post-27820-0-12918400-1401265813_thumb.jpg

Maju lug-to-lug 45mm. Naproti tomu Steiny az 52mm pri vyssom puzdre. 

Takze na Steiny jedine remen, hrubky 4mm a viac. Popripade masivny tah...

Odesláno (upraveno)

je pravda že ti na tý ruce ty nožičky u pilotek s tim strapem trčej jak křídla od letadla.  ;) (může to bejt ale klidně úhlem focení)

mam trochu masitější ruku a řikam si že by třeba koženej nato nevypadal úplně blbě. pohledam ještě na webu a popřemejšlim  ^_^

Upraveno uživatelem the MJ
Odesláno (upraveno)
  V 28. 5. 2014 v 8:46, the MJ napsal:

je pravda že ti na tý ruce ty nožičky u pilotek s tim strapem trčej jak křídla od letadla.  ;) (může to bejt ale klidně úhlem focení)

mam trochu masitější ruku a řikam si že by třeba koženej nato nevypadal úplně blbě. pohledam ještě na webu a popřemejšlim  ^_^

Ta foto kusok skresluje, aj ked som sa snazil fotit to z co najvacsej moznej dialky, no sam to inak nedam. Realita je taka, ze ked sa pozriem zvrchu, tak nozicky na koncoch su zarovno s krajmi zapastia. Neprecnievaju, cele ho vsak presne prekryju. Na remeni ok, ale na NATO uz nie...

Ak mas pevnejsiu ruku, tak hrubsi NATO by nemusel byt marny...

toto je fotka asi z 1.5m: http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=298911

Odesláno (upraveno)
  V 28. 5. 2014 v 8:59, misoo napsal:

... treba kupit premium (490?), tam je puzdro o 2mm nizsie ;)

Ano, 12mm, no priemer ostava rovnaky... takisto nemaju rucny natah, vyraba sa len verzia v automate :)

Tieto Handwind 44ky su nadherne hodinky na ktore nedam dopustit. No caste navstevy klubu malych hodiniek, stretnutia s Jankom a nasledne prakticke skusenosti s <40mm priemermi sposobili miernu zmenu v mojom pohlade na ich praktickost a pohodlnost na mojom zapasti...

Odesláno

Ivanhoe34: mam uplne rovnaku hrubku zapästia 17,5cm :)

Na mojom zapästi hodinky zaberaju skoro celu cast sirky, mozno 1mm z kazdej strany je este ruka. Mam jeden remen z telacinky, velmi jemny material, je uzasny. Len tym,ze je taky mäkky sa aj natahuje,takze nedrzi uplne tvar. Chcel by som vyskusat nieco ako Cordovan a podobne. A super by bolo keby ta spodna kratka cast nebola na strape, to by z hrubky ubralo nejake 2-3mm. Pridavam aj fotky, skuste posudit a dat mi feedback ako to vyzera, ci to nie je velke a podobne. Budem rad kazdej odpovedi.

post-32314-0-21787700-1401269464_thumb.jpg

post-32314-0-86036800-1401269468_thumb.jpg

post-32314-0-54926300-1401269472_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...