Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tady tři slíbené "lepší" na pilotu od mistra Zrna...chtělo by to trochu přisvítit, ale toš pro představu, jak jim sluší parádní řemen ;)

post-20351-088116500 1350029577.jpg

post-20351-046834100 1350029581.jpg

post-20351-077885100 1350029585.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno (upraveno)
  V 18. 10. 2012 v 11:25, spartakcz napsal:

Na jak velké ruce je to foceno...? Díky.

Ještě než Ti Misoo odpoví...

...o víkendu jsme si ze zvědavosti prohodili hodinky s jedním mojím kámošem, protože oba máme stejný obvod...ale on nosí Mondaine (tipuju tak 38mm) a já tyhle Steiny...a bylo to hodně zajímavé...zatímco ty Steiny nám seděly oběma, i když kamarádovi přišly už moc velké, tak já jsem s těma Mondaine vypadal jako Shu Lin, zatímco kámošovi skvěle sednou...připomínám stejný obvod ruky...kamarádka, která tomu přihlížela a o hodinky se vůbec nezajímá to suše shrnula tím, že ten hlavní vizuální rozdíl spočívá v délce předloktí, nikoliv v obvodu zápěstí...

...a co tím chci říct, že udávání velikosti zápěstí je dle mého zavádějící a jestli se ti líbí, tak je kup...protože sekli i mému známému, kterému seknou vyloženě malé hodinky...

p.s. to že sem s těma Mondénkama vypadal jak jsem vypadal, tak to nebyl jen můj subjektivní pocit, na tom se shodli všichni u stolu a doporučili mi, ať je nesundávám, že tím dávám skvěle najevo svou skutečnou osobnost...kamarádi...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno (upraveno)

plha se hlasi :guitar:, steiny non chrono v pvd maji stribrnou diamantovou korunku a steiny chrono maji v pvd korunku cernou? :eek:

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno

Takže začínám být lehce pověrčivý...včera sem celý večer strávil hledáním Nav B Chrono a v hlavě si pohrával s myšlenkou, že tyhle moje nechrona pustím do světa a z utrženého obnosu něco umořím do těch nových...a dneska ráno nejdou natáhnout a stojí...regulérně stávkujou... :(

Odesláno
  V 22. 10. 2012 v 8:01, misoo napsal:

wtf ??? akoze pokazene ?? :eek:

už to tak vypadá...dneska s nima skočím do chronoshopu a uvidíme, kde je zakopaný pes...snad to bude jen nějaká maličkost

Odesláno
  V 31. 10. 2012 v 8:21, Ondoni napsal:

Gratulace...hezké piotní kombo! ...už chybí jen nějaké chrono ;)

třba tohle,mám je už něco přes rok a pořád super :smile_anim:

post-19068-005195800 1351674347.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...