Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně :) ...no v hlavě zraje plán na kombo chrono/nechrono...tak uvidíme, blíží se čas vánoční whistle.gif ...každopádně, já si jedu dnes pro opravené stroje...o týden dřív než jsem předpokládal...zlatý Chronoshop!

Odesláno

a Steinhart ma noveho brasku :-) ... dekuji Chronoshopu za dnesni prijemny nakup

gratulujem k nakupu.. :cheers: ked si ich budes striedat v praci, kolegovia ani nespoznaju rozdiel :rolleyes:

Odesláno

Cretino: ale já si vsimnu :-). Přece jen jsou od košili k obleku vhodnější než Steiny

Odesláno

Tak já už mám své štajny z léčebny na dělostřílnách doma...neobjeveno nic konkrétního, zabrala rozborka a sborka...si asi holky potřebovaly na chvilku odpočinout :) Každopádně chronoshopu a ateliéru K+M patří dík, záruční servis jak se patří!

Odesláno

Cretino: ale já si vsimnu :-). Přece jen jsou od košili k obleku vhodnější než Steiny

to mas pravdu, nizsie Archimedky su urcite vhodnejsie ku koseli, z tohto pohladu chvalim vyber.. este nejake pekne chrono pilotky a kompletnu pilotnu rodinku

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak já už mám své štajny z léčebny na dělostřílnách doma...neobjeveno nic konkrétního, zabrala rozborka a sborka...si asi holky potřebovaly na chvilku odpočinout :) Každopádně chronoshopu a ateliéru K+M patří dík, záruční servis jak se patří!

...a nejenom, že si odpočinuly...po rozborce a sborce denní odchylka od přesného času zatím -1 sekunda speak_cool.gif

Odesláno

Pročištění bylo v plánu tak jak tak, ale to sem si říkal, že to stáhnu max na 5sec/den...tohle je velmi příjemné překvapení, uvidíme časem

• po 4 týdnech...
Odesláno

Mám je moc rád, zažily se mnou ty nejhorší okamžiky v mém životě. Když se na ně podívám vídím víc něž hodinky... Nikdy je neprodám, tyhle ne....

taky je mám. manželce se líbí, ale samozřejmě mi nejprve musela vynadat. :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Souhlasím se vším co zde bylo řečeno. Měl jsem mnohem dražší hodinky a nakonec jsem skončil u těchto, naprostá spokojenost. Přesnost super, cena, provedení.

Odesláno

Chvilku jsem zvažoval prodej...pak výměnu za chrono...teď už jsem, myslím, přišel k rozumu, koupil si jiné do "komba" a su spokojené :)

Odesláno

u mě se též zvažují. uvidíme jak se domluvím s prodávajícím. Pějete na ně ódy tak snad:) Co me jediny vadí je absence datumovky:/

Odesláno

u mě se též zvažují. uvidíme jak se domluvím s prodávajícím. Pějete na ně ódy tak snad:) Co me jediny vadí je absence datumovky:/

Absenci datumky řeším tak, že ráno, když je natahuju, mrknu do kalendáře :) ..taková psychomotorická rozcvička :D

Odesláno

s hodinkama se nikdy nekoupu :) prijde mi ujety lezt do sprchy nahej v hodinkach :))) umejt ruce snad snesou - taktez je neracham pod proudem vody. a dest a takovy podobny situace snad unesou ne ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...