Přejít na obsah

Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven"

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Gratuluju ke koupi, kdysi mi taky udělaly velkou radost. Šel jsem do stejného průměru 44mm, ale nechal jsem si k nim dát stejnou korunku jako je na těch 47mm. Ta k BB-uhren prostě patří! V obchodu byli moc vstřícní, za 500 byli ochotní to udělat...

k B-uhren asi ano ale origo je hezky signovaná,navíc diamantová při delším nošení není moc příjemná,a u Steinů mi to příde takové originální,nemusí všechny B-uhren vypadat jak přes kopírák

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

k B-uhren asi ano ale origo je hezky signovaná,navíc diamantová při delším nošení není moc příjemná,a u Steinů mi to příde takové originální,nemusí všechny B-uhren vypadat jak přes kopírák

Co sa tyka diamantovej korunky, tak ja s nou nemam najmensi problem.

Slovom, Steiny su super :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Myslím, že skvělá volba. já mám v plánu do léta opatřit jejich chrongrafy, ale peru se s velikostí. Verzi 44 nebo 47 mm. Cena stejná, takže ta to nerozhodne. parametry kromě rozměrů jsou taky stejné 44 na mě alespoň na fotkách působí tak trochu těžkopádněji (přeci jen vůči ploše cifru je ten okraj širší, takže těch 47mm na mě působí tak nějak vyváženěji, navíc mají "diamantovu" korunku, kterou ty 44 nemají a ta se mi na nich moc líbí. Bohužel jsem to ale neviděl naživo, je fakt že jedny hodinky s průměrem 47mm mám, takže rozměru bych se asi tak nebál. jak to vidíš ty? Přeci jen, viděl si to naživo. A pak jsem se chtěl zeptat na kvalitu luminiscence, jak dlouho vydrží ručky svítit?

Edit: vida, tak te´d čtu, že korunku jsou ochotni vyměnit, pokud bych se rozhodl pro 44mm verzi, tak to je skvělá zpráva :-)

gratulace,foto by Chronoshop.

Upraveno uživatelem Klasik
Odkaz ke komentáři

Díky moc za fotky, to mi docela pomohlo udělat si jasno, těch 47mm je asi fakt dost, takže se budu držet spíš těch 44mm, O korunce ještě pouvažuji, ona i ta original má něco do sebe. V každém případě to musím nechat trochu uležet a uzrát, abych měl 100% jistotu, že je to přesně to co chci, ono to není málo peněz a než abych pak za dva měsíce se ztrátou pordával. Ale hodinky fakt parádní gratulace a ať ti dělaj radost. Zvláštní je, že k tomuhle typu hodinek se musí postupně dozrát. když jsem byl tady na fóru poprvé, tak jsem vůbec nechápal co na nich kdo vidí, přišly mi takové hrozně obyčejné a teď...

@Klasik: Pre lepsiu predstavu prikladam zopar fotiek na ruke. Jedna sa o 44mm model s diamantovou korunkou. Obvod zapastia mam cca 18cm.

Odkaz ke komentáři

Díky moc za fotky, to mi docela pomohlo udělat si jasno, těch 47mm je asi fakt dost, takže se budu držet spíš těch 44mm, O korunce ještě pouvažuji, ona i ta original má něco do sebe. V každém případě to musím nechat trochu uležet a uzrát, abych měl 100% jistotu, že je to přesně to co chci, ono to není málo peněz a než abych pak za dva měsíce se ztrátou pordával. Ale hodinky fakt parádní gratulace a ať ti dělaj radost. Zvláštní je, že k tomuhle typu hodinek se musí postupně dozrát. když jsem byl tady na fóru poprvé, tak jsem vůbec nechápal co na nich kdo vidí, přišly mi takové hrozně obyčejné a teď...

aby som Ti ulahcil rozhodovanie, pridavam aj ja jednu fotky Nav-B Uhr s priemerom 47mm na ruke 19-19,5cm. Po vybaleni z krabice a prvom osobnom kontakte som sa do nich zamiloval :D

svietivost maju tiez celkom dobru, rano po prebudeni este za tmy na nich viem precitat cas, takze ja som spokojny aj z tejto stranky

post-12837-030946800 1332313701.jpg

Upraveno uživatelem cretino
Odkaz ke komentáři

No potvrdil si mi, že těch 47mm je už opravdu hodně, asi skončím u 44mm, teď už jen vybrat kterou korunku, Diamntová vypdá úžasně a k těmhle hodinkám sedí, ale její pohodlnost někteří kritzují, naopak ta válcová (nebo spíš cibulová? ono je to něco mezi) tak působí obyčejněji, ale zas její pohodlnost bude asi lepší a navíc je signovaná což ta diamantová není. Jak jsem psal, nechám to pěkně uležet, a za měsíc se k tomu vrátím. V každém případě díky všem za fotky na ruce, pomohly mi ujasnit si jakou velikost chci.

aby som Ti ulahcil rozhodovanie, pridavam aj ja jednu fotky Nav-B Uhr s priemerom 47mm na ruke 19-19,5cm. Po vybaleni z krabice a prvom osobnom kontakte som sa do nich zamiloval :D

svietivost maju tiez celkom dobru, rano po prebudeni este za tmy na nich viem precitat cas, takze ja som spokojny aj z tejto stranky

Odkaz ke komentáři

@Klasik: Pre lepsiu predstavu prikladam zopar fotiek na ruke. Jedna sa o 44mm model s diamantovou korunkou. Obvod zapastia mam cca 18cm.

Fuj, ale som sa zlakol :D sa mi zazdalo, ze vidim moje hodinky na cudzej ruke :eek:

Stale som do tych mojich :wub:

Odkaz ke komentáři

Vážení mám ještě jeden dotaz na Steinharťácké Chronografy B uhren. Hodinky jsou vybavené day-date funkcí. Jak jsem si ale všiml, na fotkách chronoshopu tak na některých fotkách je německá lokalizace zkratek dne v týdnu a na některých je "mezinárodní" lokalizace anglická. Ač angličtinář , tak bych v případě těchto hodinek určitě upřednostňoval autentičtější němčinu. Netušíte jestli je to pevně dané a fotky s němčinou jsou třeba jen z nějaké reklamní serie a nebo si může zákazník vybrat? Díky.

Odkaz ke komentáři

Vážení mám ještě jeden dotaz na Steinharťácké Chronografy B uhren. Hodinky jsou vybavené day-date funkcí. Jak jsem si ale všiml, na fotkách chronoshopu tak na některých fotkách je německá lokalizace zkratek dne v týdnu a na některých je "mezinárodní" lokalizace anglická. Ač angličtinář , tak bych v případě těchto hodinek určitě upřednostňoval autentičtější němčinu. Netušíte jestli je to pevně dané a fotky s němčinou jsou třeba jen z nějaké reklamní serie a nebo si může zákazník vybrat? Díky.

..je to dvojjazycna verzia, da sa to prehodit jednoducho korunkou v polohe nastavovania dna a datumu :)

Odkaz ke komentáři

No v ruce jsem to neměl, takže se nechci hádat, ale jak bys to asi tak chtěl dělat? Ten den tam je přece na samostatném datovém věcni podobně jako datum. To bys tam jako chtěl mít dva věnce? A jak bys je mezi sebou přehazoval? Tohle je přeci nesmysl. No ale proto, že mě to skutečně zajímá, tak jsem si napsal do Chronoshopu a bylo mi odepsáno že momentálně mají verzi s anglickými dny, a že možnost němčiny prověří, takže dvojazčná verze přehazovaná pouze korunkou to určitě není. Jediné jak by to snad šlo udělat je, že by po dni v angličtině následoval den v němčině a krok přehození ze dne na den by šel vždy přes dva dny, to by snad možné bylo, ale pochybuji, že by si to chtěli dělat takhle složité, navíc by to asi působilo trochu divně, jak by tam přebíhal ten název dne v jiném jazyce.

..je to dvojjazycna verzia, da sa to prehodit jednoducho korunkou v polohe nastavovania dna a datumu :)

Odkaz ke komentáři

..je mozne, ze som si to pomylil so Seikom - v tom pripade sa ospravedlnujem za dezinformaciu..

u Seika to funguje tak, ze po pol noci sa ti prehodi den na ten jazyk, ktory nemas vybraty.. asi 3 hodiny na to, sa ten den preklopi do jazyka, ktory sa ti zobrazuje po cely den.. Tzn, ze ked si aj chces prestavit aktualny den, tak sa preklapas cez 2 dni v dvoch roznych jazykoch..

Este raz sorry za dezinformaciu ked to tak nie je :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

V pohodě, není se za co omlouvat, alespoň jsem ozas o něco chytřejší. :clap:

..je mozne, ze som si to pomylil so Seikom - v tom pripade sa ospravedlnujem za dezinformaciu..

u Seika to funguje tak, ze po pol noci sa ti prehodi den na ten jazyk, ktory nemas vybraty.. asi 3 hodiny na to, sa ten den preklopi do jazyka, ktory sa ti zobrazuje po cely den.. Tzn, ze ked si aj chces prestavit aktualny den, tak sa preklapas cez 2 dni v dvoch roznych jazykoch..

Este raz sorry za dezinformaciu ked to tak nie je :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...