Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 5. 2014 v 14:30, jast napsal:

Nefotit? Proč? Jsou to skvělé hodinky a každá nová fotka je originál z jiného pohledu. I když , podle mého  víc jim sluší černá kůže s bílým prošitím :D

Pravě proto, že jsou skvělé...teď nepotřebuji takové pokušení.:'(

Odesláno (upraveno)

Ahoj Já to mám podobně, taky jsem se zamiloval. Na jednu stranu je v prodejní sekci skoro denně vyhlížím a na druhou se mi uleví když se tam objeví "prodáno".:D<br />

Upraveno uživatelem Brumad
Odesláno

Všem co je zvažuji - běžte s klidem do nich. Jedno jestli fungl nebo jeté. Jsou úžasné a drží si cenu, navíc ruku v ruce s dobrou likviditou. Co jsem to tak sledoval, tak pokud nebyla v prodejním vlákně přestřelená cena, tak šly hodně rychle pryč.

Odesláno
  V 4. 5. 2014 v 12:35, vojta74 napsal:

Tak objednáno, kdybych neztrácel čas sledováním bazaru, už byly doma. Teď jen čekat, fakt 4-8 týdnů?

Muze to byt i rychlejší, uteče to jako voda :)

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Na stránkách výrobce, v jeho eshopu jsou ocelové 44ky ihned k dispozici.

47mm bronzovky tam mají také ihned k dispozici.

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Jsem to odklepl předčasně, je sendvičový ciferník tak výrobně náročný, že cena jde tak nahoru? Proč je ta cena tak vysoká, 2,6 x vyšší? Je tam něco tak podstatného, proti výše na obrázku uvedeném? Kdo ví?

Odesláno
  V 4. 5. 2014 v 20:10, jast napsal:

Jsem to odklepl předčasně, je sendvičový ciferník tak výrobně náročný, že cena jde tak nahoru? Proč je ta cena tak vysoká, 2,6 x vyšší? Je tam něco tak podstatného, proti výše na obrázku uvedeném? Kdo ví?

Podstatný rozdíl, který má nejspíš zásadní vliv na cenu je v odlišném strojku. Premium Line má u Nav B-Uhr s ručním nátahem upravený Unitas, některé prvky jsou vlastní konstrukce Steinhart, strojek má i vylepšení jako vyvažovanou setrvačku a regulaci chodu pomocí labutího krku. Navíc poměrně propracované zdobení... asi tak:)

Odesláno

Dík za odpověď, nejsem hodinář, tyto rozdíly jsou pro mě Španělská vesnice, V popisce u hodinek je něco takového psáno ale netušil jsem , že to má takový vliv na cenu. Beru to všeobecně, strojek ETA, kvalitní zpracování a pěkný vzhled, celkové provedení- super.

Odesláno
  V 4. 5. 2014 v 18:01, dabelM napsal:

Na stránkách výrobce, v jeho eshopu jsou ocelové 44ky ihned k dispozici.

47mm bronzovky tam mají také ihned k dispozici.

To souhlasi, me 44 v bronzu vsak stale nic. Ty 47 v bronzu naskladnili nekdy pred par dny, jinak byly mimo stejnou dobu co ty 44. Jestli nekdo vaha s nakupem a vybrany model je skladem, pak by cekat radeji nemel. Tipuju rychle vyprodani a pak zas cekacku

Odesláno

Me snad jebne. Nejdriv jsem koukal na hlasku, ze hodinky budou na zacatku dubna. Pak to preskocilo na zacatek kvetna. Kdyz byl zacatek kvetna, napsali dostupnost pulka kvetna. Ted se info zmenilo na konec kvetna.

To je proste na palici. Jsem zvedavej, kdy se dockam (jestli vubec?)

Odesláno

Osměluji si také přispět... Toužil jsem po nich moc, teď je mám, nemůžu tomu pořád věřit, nemůžu se jich nabažit! Jen jsem byl nucen nastoupit na trnitou cestu hledání toho pravého řemenu... :-) Nemáte někdo zkušenosti s orig. Steinhart s motýlovkou v hnědé (ten letecký, co se zužuje, prodávají ho taktéž na Chronoshopu)? Jak je pohodlný? Vydrží-li něco?

post-29544-0-09798200-1399716268_thumb.jpg

Odesláno

V sekci Prodej, akce a nabídky obchodníků jsou na prodej jedny Stejny  Nav B Uhr 47mm, starší ale vypadají dobře. Koukni tam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...