Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 5. 2014 v 10:04, gngngn napsal:

Osměluji si také přispět... Toužil jsem po nich moc, teď je mám, nemůžu tomu pořád věřit, nemůžu se jich nabažit! Jen jsem byl nucen nastoupit na trnitou cestu hledání toho pravého řemenu... :-) Nemáte někdo zkušenosti s orig. Steinhart s motýlovkou v hnědé (ten letecký, co se zužuje, prodávají ho taktéž na Chronoshopu)? Jak je pohodlný? Vydrží-li něco?

Presne ten samy v hnede barve jsem si crk. pred pul rokem v Chronoshopu kupoval.Je to perfektni volba a Steiny na nem velice dobre vypadaji.Je vsak treba si dat pozor na delku,vzhledem k sirce zapesti,aby spona nebyla moc na boku..Je to velice kvalitni kuze,prakticky k neroztrhani.Dalsi prednosti bych videl,ze hodinky pri odkladani jsou vzdy na boku,takze spodni sklo netrpi...

Odesláno
  V 10. 5. 2014 v 10:04, gngngn napsal:

Osměluji si také přispět... Toužil jsem po nich moc, teď je mám, nemůžu tomu pořád věřit, nemůžu se jich nabažit! Jen jsem byl nucen nastoupit na trnitou cestu hledání toho pravého řemenu... :-) Nemáte někdo zkušenosti s orig. Steinhart s motýlovkou v hnědé (ten letecký, co se zužuje, prodávají ho taktéž na Chronoshopu)? Jak je pohodlný? Vydrží-li něco?

Já jsem si ho objednal přímo z e-shopu Steinhartu (chtěl jsem tehdy vyzkoušet, jak jim to funguje). Řemen super, jen jsem neodhadl délku, takže šel do prodeje. Nechal jsem si pak udělat černý od Zrna a motýlovku si nechal a používám do teď. Obecně bych řekl, že řemeny od Steinů jsou co do kvality i designu nad průměrem.

Odesláno

No já se tehdy asi přehlídnul a objednal omylem XL model :) pokud to nemáš z ruky, zajel bych do chronoshopu a tom i zkusil, jsou ochotní, sám jsem tam jeden štajní kupoval

Odesláno

Tak objednávka upravena, p.Sivekem mi bylo doporučeno origo řemen ve zkrácené verzi (mám17,5cm), takže dík zdejším za upozornění. Doplnil jsem jen o překlápěcí sponu.

Odesláno

Tak jsou od včera doma, paráda. Jedna taková blbá otázka, necháváte někdy dojít rezervu strojku nebo natahujete pořád denně? Jde mi o to, jestli třeba jednou za čas nebo nějak pravidelně nechat dojít.

Odesláno
  V 15. 5. 2014 v 15:25, vojta74 napsal:

Tak jsou od včera doma, paráda. Jedna taková blbá otázka, necháváte někdy dojít rezervu strojku nebo natahujete pořád denně? Jde mi o to, jestli třeba jednou za čas nebo nějak pravidelně nechat dojít.

Ja jsem natahoval jak se mi chtělo. Obvykle každy den, občas jednou za dva dny... Řekl bych ze je to jedno.

Odesláno
  V 15. 5. 2014 v 15:25, vojta74 napsal:

Tak to gratulace. Já je nosím už jen přes víkend, pak odložím a nátáhnu zase až po 4 - 5 dnech. Myslím, že je to jak s ženskýma. Některý potřebujou natáhnout každý den, jiným to stačí jednou za týden. A štajnům ta druhá varianta zdá se vůbec nevadí ;)

Odesláno
  V 11. 5. 2014 v 16:34, the MJ napsal:

Co na nich mas ted za remen, prosimte?

Nooo, to jsem vyšmelil nějak od místního člena: nějaký custom kožený nato/zulu strap - docela jim sluší, ale dere mě počet těch voček (celkem 4). Taky bych potřeboval jako nováček vysvětlit, jestli existujou rozdíly mezi těmadle nato/zulu řemenama (a taky: je rozdíl mezi nato a zulu:-))? 

Ten můj je protaženej pod pouzdrem jakoby dvakrát, přitom jsem vygooglil i strapy, který stačej bejt protažený jen jednou... Jak to je? V čem to vězí?

Ten můj tím pádem zvedá pouzdro do vejšky a to mě nebaví.

Odesláno

No, panejo, to jste mě vyděsili s tou délkou - zadal jsem Steinhart řemen jako dárek a snažil navolit alespoň správnou barvu, o délce nebyla nikde zmínka a teď tedy trnu! Pazouru nemám zrovna nejmenší, ale přes 20 to není... Tak snad to bude OK...to by mě nebavilo se toho zase zbavovat! BOŽE! To jsou nekonečný cykly! :(

Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 6:56, Ondoni napsal:

Tak to gratulace. Já je nosím už jen přes víkend, pak odložím a nátáhnu zase až po 4 - 5 dnech. Myslím, že je to jak s ženskýma. Některý potřebujou natáhnout každý den, jiným to stačí jednou za týden. A štajnům ta druhá varianta zdá se vůbec nevadí ;)

Svätá pravda :D

Odesláno

Včera jsem zahlídl někoho s NavB štajnama v mé oblíbené hospůdce U Standy ve Vršovicích...někdo zdejší? můžeme dát někdy pivko ;)

Odesláno

Tak, B-Uhr jsou konecne kompletní! Teprve s origo leteckym remenem je to prda! Díky za postrehy, nakonec je regular size uplne v pohode, uf! apy9edeb.jpgve2uby5e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Při čtení tohoto vlákna my vystanula na mysli zásadní otázka: "Proč já jsem je vlastně ještě neměl?"

No, a jelikož jsem si na tuto otázku nedokázal nijak rozumně odpovědět, tak jsem je v Chronoshopu objednal. Čekací doba 4 až 8 měsíců mě také neodradila, tak už nezbývalo než se obrnit trpělivostí a čekat.... K mému překvapení se po dvou týdnech od objednávky ozval Zdeněk B., že už na krám dorazily. Takže jsem do toho taky spadnul :-).

Moje první dojmy jsou hodně moc pozitivní. Pohodlně se nosí, cibulo-diamantová korunka nijak netlačí a dobře se ovládá. Přikoupil jsem překlápěčku, takže zapínání, rozepínaní je bleskové a podle mě i trochu šetří řemen. Pohled na zlacený a pruhovaný Unitas je úžasnej, namodralá lumi je fantastická. Líbí se mi jak všechny tři ručky házej podle intenzity světla různý odlesky modrý, od světlý až skoro po černou. Podobně jsem to měl na Fortis fliegrech. Tohle blejskání je dost nebezpečný, protože to člověka pořád nutí na to čumět, hlavně za jízdy autem (bacha na pangejty) :-).

Přesnost jsem ještě nestačil nějak vychytat, ale zatím to vypadá na dvě, tři sekundy do minusu. Zkusím laborovat s polohama na noc a uvidíme.

A co říct na závěr? Jedině to, že fakt se mi líběj!!!!

Ještě pár ranních fotek, které nezapřou invenci a umělecké cítění autora :-).

post-3846-0-63271700-1400919100_thumb.jpg

post-3846-0-48671100-1400919109_thumb.jpg

post-3846-0-29082000-1400919119_thumb.jpg

post-3846-0-18580000-1400919129_thumb.jpg

post-3846-0-75985800-1400919139_thumb.jpg

Odesláno

Hergot, tadle barva řemenu taky není špatná vůbec?! Proč - když to má jinej na pazouře se mi to vždycky začne líbit víc, než to, co mám právě já. Tohle je teď standard hnědá dodávaná k nim? Nebo je to nějakou custom?

Odesláno

Já nevím, já ho dostal i s hodinkama a vyhovuje. Myslím si, že pokud kupující nedefinuje jakej chce řemínek, tak je to loterie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...