Ondoni Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 ja nie, Ondoni sa stazuje Ondoni si sice stěžuje, ale nemyslí to nijak velice negativně...jen mě to holt zarazilo, protože na promo fotkách je ten AR docela hezky viditelný, tak jsem aspoň z 50ti % čekal to samé naživo...každopádně, mám z nich radost aji tak, moje první s průhledem na strojek, navíc růčo natahování, krásný tikot a rozměrově pořádné cibule ...a jak psal Dan, mě to na ty Seika i s montáží a tlakovkou vyšlo něco málo pod 1 500,- , takže až taková palba to není
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 vy ste sa na mna dneska dohodli ?? ja som nenapisal prvy ze sa stazujes... inac k tomu AR, vidis cifernik klasicky cierny ? na umelom svetle, alebo pri roznych odrazoch (tazko to popisat, fakt je to kazdu chvilu ine) by mala byt farba ciferniku kadejaka tmavomodra, nie cista cierna. take mas ?
Ondoni Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 vy ste sa na mna dneska dohodli ?? ja som nenapisal prvy ze sa stazujes... inac k tomu AR, vidis cifernik klasicky cierny ? na umelom svetle, alebo pri roznych odrazoch (tazko to popisat, fakt je to kazdu chvilu ine) by mala byt farba ciferniku kadejaka tmavomodra, nie cista cierna. take mas ? Jasné že dohodli...počkaj až se přidají další Jediná černá věc, která se občas barví do modra jsou ručičky ale vážně sem možná slepý, za chvilku razím pro něco do chronoshopu, tak třeba mě tam vyvedou z omylu a já konečně prozřu
cretino Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Miso, neviem preco sa na tie Steiny stazujes - sam ich mas a stale sa stazujes
bandicoot Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Pozor neplést "dvojitý / zweifach" a "oboustranný / beidseitig". Steinhart dělal na B-Uhr oboustranný namodralý AR, ale už pár let dělá jen vnitřní a bezbarvý.Ono to k těm retro pilotkám jde líp.
misoo Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Miso, neviem preco sa na tie Steiny stazujes - sam ich mas a stale sa stazujes ja sa nestazujem, ja len konstatujem ze mi chyba datum a vodotesnost, inac na tie hodky nemozem povedat kriveho slova, max spokojnost
Ondoni Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Steinhart dělal na B-Uhr oboustranný namodralý AR, ale už pár let dělá jen vnitřní a bezbarvý.Ono to k těm retro pilotkám jde líp. ...jj, takto mi to bylo podáno i v chronoshopu...
misoo Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 (upraveno) Ondoni : odlesk od okna, cierny cif je do modra... mas ? Upraveno 6. září 2012 uživatelem misoo
Ondoni Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Toš hezky Ti stojí, vo tom žádná Když je venku hezky a modrá obloha, tak i na těch mojich můžu konstatovat, že tam nějaký náznak AR je Každopádně, začínám hodně usilovně přemýšlet nad tím, že vyměním korunku a půjdu do diamantové...
misoo Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 dakujem s korunkou nevahaj ak mas moznost, je super!
Ondoni Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 (upraveno) No to by mě vlastně taky zajímalo...jestli je průměrně manuálně zručný člověk schopen si to vyměnit sám...do chronoshopu to mám kousek, ale spíš do budoucna, že bych si to přehazoval podle toho, jak se ráno vyspím... Upraveno 6. září 2012 uživatelem Ondoni
misoo Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Ondoni: zajdi do ch.shopu a skus byt pri vymene, a potom uvidis... Ci treba speci naradie, a tak... Zekon: jak psie gulky!
cedric Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Zdrávím všechny Štajnaře :-), já jsem dostal k narozeninám v roce 2009 tyto krásné Steinharty 44 HD II. Minulý týden jsem je přezul na nový echt nato strap od mistra Zrna. Jsou to super hodinky a jak zde již bylo několikrát řečeno, TEN UNITAS tak nádherně a nahlas tiká a tiká. Jako budík u babičky, když jsem byl ještě malý kluk, ten zvuk mi připomíná prázdniny ... Upraveno 10. září 2012 uživatelem cedric
misoo Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Cedric, ja nato strapy a podobny vercajk moc nemusim... Ale opticky sa to hodi, su to skvele univerzalky, na ktore sa da dat aj vechet a nebude to vyzerat zle! 1
blam Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Tento týden dávám pryč svoje Steinharty. Tak nějak si říkám, jestli nedělám chybu. Krásný průhled na strojek a k tomu to hlasité tikání. No uvidíme jestli mi nebude smutno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se