Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za tuhle cenu bys mohl mít jakékoliv jiné hodinky ve stejné cenové relaci.

Prosím tě, jak mám chápat tudle větu? Čtu jí tak, že za 20 tisíc dolarů bych mohl mít jakékoliv jiné hodinky v ceně kolem 20 tisíc dolarů, ale tak jsi to asi nemyslel?
Odesláno

Prosím tě, jak mám chápat tudle větu? Čtu jí tak, že za 20 tisíc dolarů bych mohl mít jakékoliv jiné hodinky v ceně kolem 20 tisíc dolarů, ale tak jsi to asi nemyslel?

Právě, že myslel. To bylo jen takové konstatování :)

Odesláno

Právě, že myslel. To bylo jen takové konstatování :)

Tak vona to je hlavně velká pravda a dá se to používat univerzálně: Kdykoli můžeš koupit cokoli, a to za libovolnou cenu. Jinak ty hodinky jsou na můj vkus moc okázalé, stejně tak jejich zdejší prezentace typu tady máte a čumte.

Odesláno

No a co bych k tomu mel psat? Co to je je jasny, detaily z ceho to je jsou bezne dostupny tak ja nevim co bych k tomu mel vic dodat

Mas hezky hodinky, ale neni mi moc jasny, proc jsi je sem s takovymto pristupem vlastne daval..

Odesláno (upraveno)

No a co bych k tomu mel psat? Co to je je jasny, detaily z ceho to je jsou bezne dostupny tak ja nevim co bych k tomu mel vic dodat

Tak když bys třeba mrsknul na ňáký auto fórum fotku ňákýho brka, tak se tě třeba taky někdo zeptá, co to jako je - jakože jak to jezdí, co to žere, co to stálo, kde to stálo, jestli se v tom dá píchat atd. atd. Prostě dojmy. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Kislik, vieš, tu sme zvyknutý na príbehy, ako sa človek dostane k svojim hodinkám, zvlášť ku kusom aký máš ty, tak sa nediv podobným reakciám :) Mohol by si pridať aj viac fotiek, bok, dýnko, nejaký pekný detail...nie každý má možnosť ich vidieť naživo, pomohlo by to sa namlsať.

Odesláno

Tohle jsou prostě opravdu parádní potápky a moc se mi líbí. Narozdíl od mnohých jiných Hublot, které většinou moc nemusím. Tyhle bych nosil moc rád, jen na ně mít :smile_anim: Gratuluji majiteli ke skvělému výběru.

Odesláno

Tak vona to je hlavně velká pravda a dá se to používat univerzálně: Kdykoli můžeš koupit cokoli, a to za libovolnou cenu. Jinak ty hodinky jsou na můj vkus moc okázalé, stejně tak jejich zdejší prezentace typu tady máte a čumte.

No vidíš. Proto by sis v dané relaci nejspíš koupil nějaké jiné hodinky. A hned jsme u mojí pravdy :)

Odesláno

Co napsat k hodinkám, když o nich lidé chtějí ve dvaceti příspěvcích diskutovat? No to vážně nevím.
Odesláno

OK chapu, dalsi kousek jsem uplne mco nechtel, ale tak nejak to vzniklo, ze jsem si "musel" neco u Hublotu vzit no a na tohle mi padlo ocko uz pred casem. No a zrona jedny meli, tak sup sem s nimi. Nosi se prekvapive snadno na to jak jsou obrovsky a masivni. Prvni kousek bez chrona co mam, ale libi. Jsme nadsen z luminiscence ktera je skvela. Titanove pouzrdo se zda trochu mekke v porovnani s keramikou je to maslo a bude to asi brzo odreny :/ jsou k nim dva remeny, jeden delsi jakoze pres skafandr :-) no a remen nema rychlosponu, tedy je druha strana otevrena a to mi taky nevyhovuje. JInak spokojenost, foto sem nekdy dodam kdyz si vzpomenu :)

Odesláno

OK chapu, dalsi kousek jsem uplne mco nechtel, ale tak nejak to vzniklo, ze jsem si "musel" neco u Hublotu vzit no a na tohle mi padlo ocko uz pred casem. No a zrona jedny meli, tak sup sem s nimi. Nosi se prekvapive snadno na to jak jsou obrovsky a masivni. Prvni kousek bez chrona co mam, ale libi. Jsme nadsen z luminiscence ktera je skvela. Titanove pouzrdo se zda trochu mekke v porovnani s keramikou je to maslo a bude to asi brzo odreny :/ jsou k nim dva remeny, jeden delsi jakoze pres skafandr :-) no a remen nema rychlosponu, tedy je druha strana otevrena a to mi taky nevyhovuje. JInak spokojenost, foto sem nekdy dodam kdyz si vzpomenu :)

to foto by bylo super..:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...