Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V reálu se tady s nimi pravděpodobně nikdo nesetkal.

Fieldmaster jsou vzhledem k 6R15 předražené, 950usd je prostě moc. Přiznám se, že pokud by stály klasických 600, tak už bych je měl.

Ty druhé jsou k ničemu. Nenastavitelný čas na 24h subdialu a kokotské datum. Tyhle hodinky jsou ztráta času.

Odesláno

Jj, souhlas, peněz hodně. Fieldmastry dost monstrózní, 48mm, strap k nim pásne. Celkem bych ho zkusil napasovat i na Monstra...

Odesláno

patris: Fieldmastry mají pouzdro jako 300m tuna can a to jsou naprosto snesitelné i na mojí 16,5cm ruce, což mě udivilo.

Odesláno
  V 7. 12. 2011 v 19:24, 'Chumpus' napsal:

V reálu se tady s nimi pravděpodobně nikdo nesetkal.

Fieldmaster jsou vzhledem k 6R15 předražené, 950usd je prostě moc. Přiznám se, že pokud by stály klasických 600, tak už bych je měl.

Ty druhé jsou k ničemu. Nenastavitelný čas na 24h subdialu a kokotské datum. Tyhle hodinky jsou ztráta času.

Já to třeba vidím přesně naopak a přesto bych ty 6R15-ky tak nesrazil.Tím chci říct,že bych nesoudil tak příkře.Co člověk,to jiný náhled a pokud tazatele vzaly za srdce,tak ať si je s potěšením pořídí.Co se data týče,tak jeho umístění není určitě nic výjimečného a nestravitelného.Z mého pohledu jde o celkem hezké a zajímavé hodinky.

Odesláno

Je to můj názor, vyjádřil jsem to přesně tak, jak to cítím. Ta větší hrubost pramení z velkého zklamání, z nevyužitého potenciálu. Kdyby v tomto designu udělali ten subciferník nezávislý (samozřejmě za předpokladu vyšší ceny), tak by jich tady na fóru už pár bylo. Takže tak.

Odesláno

Chumpus: k čemu je tak strašně důležitá 2. čas. zóna? Třeba já osobně bych ji stejně používal jen jako ukazatel AM/PM, takže třeba pro mě je GMT k ničemu.

K těm s 6R15 nemám co říct, nelíbí. Ale ty druhé, kdyby vyměnili luntetu za použitelnou(potapěčskou) a udělaly trošku řidší minutové indexy, tak se mi velice líbí.

Odesláno (upraveno)

Chumpus,u mě by AM/PM-GMT sloužilo pouze jako doplněk,který stejně nepotřebuju,z toho důvodu to neberu až tak vážně a vnímám to pouze jako věc navíc,která těm hodinkám nijak neubližuje.Každopádně to není tuctovka.

Upraveno uživatelem Jezevcik2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...