patris Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 ... tyhle kousky mě vzaly za srdce! Setkal se s nimi někdo v reálu? http://yeomanseiko.wordpress.com/2010/08/13/seiko-6r15-fieldmaster-sbdc011/http://yeomanseiko.wordpress.com/2011/09/30/4r37-seiko-superior-ssa003k/
Chumpus Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 V reálu se tady s nimi pravděpodobně nikdo nesetkal. Fieldmaster jsou vzhledem k 6R15 předražené, 950usd je prostě moc. Přiznám se, že pokud by stály klasických 600, tak už bych je měl.Ty druhé jsou k ničemu. Nenastavitelný čas na 24h subdialu a kokotské datum. Tyhle hodinky jsou ztráta času.
patris Odesláno 7. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Jj, souhlas, peněz hodně. Fieldmastry dost monstrózní, 48mm, strap k nim pásne. Celkem bych ho zkusil napasovat i na Monstra...
ggrand Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 patris: Fieldmastry mají pouzdro jako 300m tuna can a to jsou naprosto snesitelné i na mojí 16,5cm ruce, což mě udivilo.
Jezevcik2 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 V 7. 12. 2011 v 19:24, 'Chumpus' napsal: V reálu se tady s nimi pravděpodobně nikdo nesetkal. Fieldmaster jsou vzhledem k 6R15 předražené, 950usd je prostě moc. Přiznám se, že pokud by stály klasických 600, tak už bych je měl. Ty druhé jsou k ničemu. Nenastavitelný čas na 24h subdialu a kokotské datum. Tyhle hodinky jsou ztráta času. Já to třeba vidím přesně naopak a přesto bych ty 6R15-ky tak nesrazil.Tím chci říct,že bych nesoudil tak příkře.Co člověk,to jiný náhled a pokud tazatele vzaly za srdce,tak ať si je s potěšením pořídí.Co se data týče,tak jeho umístění není určitě nic výjimečného a nestravitelného.Z mého pohledu jde o celkem hezké a zajímavé hodinky.
Chumpus Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Moje kritika patřila těm druhým, ty 6R15 nemají. Nenastavitelný čas na subdialu je pro mě prostě nezkousnutelný, považuju to za krok vedle.
Jezevcik2 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Já vím,však si ten můj příspěvek přečti pořádně.Mínil jsem,že i když to vidím přesně obráceně,tak bych se do těch 6R15,které vyzdvihuješ tak neobul.
Chumpus Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Je to můj názor, vyjádřil jsem to přesně tak, jak to cítím. Ta větší hrubost pramení z velkého zklamání, z nevyužitého potenciálu. Kdyby v tomto designu udělali ten subciferník nezávislý (samozřejmě za předpokladu vyšší ceny), tak by jich tady na fóru už pár bylo. Takže tak.
ggrand Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Chumpus: k čemu je tak strašně důležitá 2. čas. zóna? Třeba já osobně bych ji stejně používal jen jako ukazatel AM/PM, takže třeba pro mě je GMT k ničemu. K těm s 6R15 nemám co říct, nelíbí. Ale ty druhé, kdyby vyměnili luntetu za použitelnou(potapěčskou) a udělaly trošku řidší minutové indexy, tak se mi velice líbí.
Chumpus Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 No vidíš, u mě to zase je tak, že AM/PM ukazatel je naprosto k ničemu. Kdežto GMT využití má.
Jezevcik2 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 (upraveno) Chumpus,u mě by AM/PM-GMT sloužilo pouze jako doplněk,který stejně nepotřebuju,z toho důvodu to neberu až tak vážně a vnímám to pouze jako věc navíc,která těm hodinkám nijak neubližuje.Každopádně to není tuctovka. Upraveno 7. prosince 2011 uživatelem Jezevcik2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se