Anela Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Ty krabice z Číny nemají polštářky, ale spíše váleček. Obvod je pevný a nelze ho zmáčknout.já ani jedny hodinky na ten váleček nezapnu.
RedAce666 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Ježíšek mi nadělil ten box z Tchiba a čtyřnásobná magnetkomie mi s hobby skalpelem a pinzetou zabrala asi deset minut. Horší jsou ty polštářky, které se sice trošku zmáčknou, ale po stranách mají pevné boky, takže hodinky s tahem nebo motýlovkou na nich nedopnu a rozepnuté se blbě dávají do boxu.
vladacr Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 K magnetkomii nejspíš taky dojde. S obvodem mého zápěstí 19 cm nemám problém s velikostí polštářků, ale trochu mi vadí, že jsou v chliívkách dost volné po stranách a hodinky a nedrží tudíž pevně. Box tedy není moc vhodný k přenášení. Odesláno z Tapatalk, bohužel.
Marcus Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 K magnetkomii nejspíš taky dojde. S obvodem mého zápěstí 19 cm nemám problém s velikostí polštářků, ale trochu mi vadí, že jsou v chliívkách dost volné po stranách a hodinky a nedrží tudíž pevně. Box tedy není moc vhodný k přenášení. Odesláno z Tapatalk, bohužel.Kdysi jsem někde ve výprodeji koupil za pár korun korkové podtácky (něco jako pod pivo), protože jsem s něma potřeboval podložit skříň a ledničku. A ty, co mi zbyly jsem nastříhal na obdélníky a vložil je svisle do těch boxů, mezi přihrádku a polštářek. Drží to jak přibité a dá se s tím i cestovat. Vytahovat to samozřejmě jde taky.
vladacr Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Nakonec jsem se rozhodl, že si box nechám, když to byl dárek k vánocům, a tak jsem dnes odstranil magnety. Odesláno z Tapatalk, bohužel.
TOMX76 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 (upraveno) Tchibo na 8 ks v pohode Upraveno 30. prosince 2015 uživatelem TOMX76
jovani Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 nie je to kufrik, ale "vitriny" ale, pacia sa mi!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se