Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ježíšek mi nadělil ten box z Tchiba a čtyřnásobná magnetkomie mi s hobby skalpelem a pinzetou zabrala asi deset minut. Horší jsou ty polštářky, které se sice trošku zmáčknou, ale po stranách mají pevné boky, takže hodinky s tahem nebo motýlovkou na nich nedopnu a rozepnuté se blbě dávají do boxu.

Odesláno

K magnetkomii nejspíš taky dojde. S obvodem mého zápěstí 19 cm nemám problém s velikostí polštářků, ale trochu mi vadí, že jsou v chliívkách dost volné po stranách a hodinky a nedrží tudíž pevně. Box tedy není moc vhodný k přenášení.

Odesláno z Tapatalk, bohužel.

Odesláno

K magnetkomii nejspíš taky dojde. S obvodem mého zápěstí 19 cm nemám problém s velikostí polštářků, ale trochu mi vadí, že jsou v chliívkách dost volné po stranách a hodinky a nedrží tudíž pevně. Box tedy není moc vhodný k přenášení.

Kdysi jsem někde ve výprodeji koupil za pár korun korkové podtácky (něco jako pod pivo), protože jsem s něma potřeboval podložit skříň a ledničku. A ty, co mi zbyly jsem nastříhal na obdélníky a vložil je svisle do těch boxů, mezi přihrádku a polštářek. Drží to jak přibité a dá se s tím i cestovat. Vytahovat to samozřejmě jde taky.  

Odesláno

Nakonec jsem se rozhodl, že si box nechám, když to byl dárek k vánocům, a tak jsem dnes odstranil magnety.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...