kutilprim Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Tak všechno dobře dopadlo, balík už mám doma. Sice chvilku paní na poště nevěděla co že to vlastně chci, ale nakonec pochopila .
stankoff Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 (upraveno) Nemám registraci na Allegru.pl ale pouze na aukru a bez problémů jsem nakupoval i s těma , co mají Nie wysełam za granicę .Do polska to mám kousek , polsky se domluvím tak jsem kontaktoval prodávajícího buď emailem , nebo telefonicky a vždy jsme se domluvili . Když jsem aukci vyhrál platba šla přes pay u a v pohodě , zboží jsem si nechal poslat na adresu polských kámošů a bylo to. Jinak jestli neumíte polsky , tak zkuste psát english Upraveno 12. května 2012 uživatelem stankoff
Pirx Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Nevite prosim jak dlouho cca trva prevod penez do polske banky? Muj prvni nakup na allegro.pl se zatim odviji tak, ze jsem poslal penize a od te doby se nic nedeje... :-/
Jay Doll Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Podle zákona by to mělo být maximálně za D+2 v případě, žes to poslal jako SEPA.
Pirx Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 ....žes to poslal jako SEPA. To bohuzel ne, Jerzy to chtel ve zlotacich...
p3k Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Zkusím oživit toto téma dotazem.Byl by někdo ochotný popsat jak zaplatím do Polska přes Payu.Předpokládám že kliknu na Allegru na ikonku plati Payou, ale co bude pak.Díky
xtemp Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Kupoval jsem z Polska remeny Pattini http://pattini.pl/, inzeruji je na allegru ale domluvil jsme se naprimo a vse klaplo. Remeny super a jednani korektni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se