Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

trochu nerozumím tomu riskování, trochu nerozumím té hanowa obhajobě, trchu nerozumím tomu všemu. Prostě sis koupil za dva litry čínskou srač.ku, důvod k tomu máš, tak sláva. Jen ti přeju, abys z toho nechyt nějakou alergickou kožní reakci :) (to nemyslím ironicky)

Odesláno

...uuuf,nestras,s tou kozni alergiou,snad zas taky pruser to nebude...dufam.!

trochu nerozumim reakci na Hanowu....aky je tvoj nazor na Swiss Military Hanowu - je to nic moc,radis to niekde k tym Detomasom,alebo su to normalne priemerne slusne hodinky ...?

...kazdopadne dik,za akukolvek odpo..:)

Odesláno

jeeezis bozechran...to je mi uplne jasne!:)

s tym Detomasom,to bol len pokus ...

ale co sa tyka Hanowy,tam som docela spokojny,uz ich mam 2 roky a ziaden problem dodnes,su to krasne hodinky,mam z nich radost a nestydim se za ne..:)

..a v nich sa teda v pohode potapam v mori,utekam,skacem,cvicim,umyvam,furt su pod vodou,vydrzia fakt uplne vsetko - furt sa lesknu,furt vypadaju dobre...

S tym Detomasom,myslis,ze by sa dal najst nejaky ekvivalent do 2500,- Kc..?

Zaujimalo ma to,tak trosku aj preto som sem pisal,ci mi vy odbornici nebudete vediet poradit...

ale asi chapem,ze pytat sa tu na akekolvek hodinky do 2500,- Kc je skor trapne a zbytocne,takze pokial som si prave sam odpovedal,len ma prosim potvrd..:)

Návštěvník Snow
Odesláno

Už název internetového obchodu Hodinky Kašpar hovoří za vše :lol:.

Odesláno (upraveno)

Nevím, proč se do amplituba tak navážíte. Koupil si hodinky, které vyhoví jeho potřebám a chtěl se s námi podělit o svou radost. Já bych si takové hodinky nekoupil, protože mám o hodinkách jiné představy a hodinky, které si kupuji já, by si třeba zase nikdy nekoupil amplitub. Pokud píše, že ty hodinky bere v zásadě jako oděvní doplňěk (něco na úrovni kšiltovky nebo šály), tak asi moc neřeší, jestli je sklíčko z plastu na balení jogurtů a tah vylisovaný z plechu na plechovky. Moje žena si taky třeba občas koupí bižutérii a nemyslí si o ní, že je to stejná kvalita jako šperk od Tiffaniho a hodinky jsou takové šperky nebo bižu pro pány. De Tomaso asi spíš to bižu. Navíc pokud si je hodlá na sebe vzít tak 30krát za 3 roky, tak mu ten měsíc nošení asi taky vydrží.

To: amplitube - dej pak vědět třeba za 2 roky, jak jsi s nimi spokojený, pokud se tedy nerozpadnou dříve.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

..Dik za pochopenie...ano presne takto nejak som to myslel...

My chlapi,si bohuzial nemozeme dovolit nosit a kombinovat tolko sperko,ako zensk,a tak nam nezostava nic ine,len si kombinovat aspon to malo,co mozeme,a jedna z moznosti su prave hodinky,a presne na tento ucel som si Detomaso kupoval,takze dik za pochopenie..

Ale nevadia mi pochopitelne aj ine nazory,nech su akekolvek,vsak ide o forum a debaty,a o nazoroch to predsa je...:)

Raz ked budem mat na seriozne hodinky,mile rad si od Vas panove ,necham poradit !

..Zatial riesim seriozne iba oblecenie a muziku,k hodinkam,sa isto dopracujem za chvilu...

...jooo budem davat kazdy mesiac vediet,ci sa Detomaso este nerozpadli ! :)

Odesláno
  V 25. 10. 2012 v 13:00, amplitube napsal:

...jooo budem davat kazdy mesiac vediet,ci sa Detomaso este nerozpadli ! :)

to si ale s FraKem prosim piste pres SZ, sem to uz nepis. Sam vidis, jakou reakci to ma. Uz jsi se pochlubil, dokonce ve dvou vlaknech, a uz by stacilo :blow:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...