Přejít na obsah

Levný nůž "motýlek"

enGiN

Doporučené příspěvky

Zdravím, nedávno jsem mi známý půjčil nůž "motýlek" a neuvěřitelně se mi zalíbil. Rád bych si nějaký koupil, ale vůbec se v tomto odvětví neorientuju, tak se chcu zeptat někoho fundovanějšího zde na fóru. Chtěl bych nějaký základní, nejradši za co nejméně peněz, ale vůbec nevím kde nakupovat ani nic podobného... :/

Díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U motýlů je celkem problém. Ty levné jsou šunty na h...o, střední kategorie ( v podstatě ) není a ty, co něco vydrží, jsou už za hodně peněz. Jukni se, jak bylo napsáno, na knife.cz - je tam motýlům věnované samostatné vlákno. Počti si a uvidíš.

Kdybys přecejen šel do nějakého šuntu za pár stováků, tak obyčejně někde na tržnici u vietnamců.

Odkaz ke komentáři

Motýlky mám rád, koupil sem kdysi v nějakých loveckých potřebách jeden noname, pořád drží.... doporučuju nauč se pár základních triků na efektní otevření, protočení, zavření....

viz:

:)

Odkaz ke komentáři

Je to normální kudla, kterou zvládneš otevřít jednou rukou. V podstatě je to vůbec nejspolehlivější onehand, po otevření máš rázem v ruce "pevný nůž", který se ani náhodou nezavře. Nechme stranou použití různejma grázlíkama.....používali ho hodně třeba rybáři.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...