enGiN Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Zdravím, nedávno jsem mi známý půjčil nůž "motýlek" a neuvěřitelně se mi zalíbil. Rád bych si nějaký koupil, ale vůbec se v tomto odvětví neorientuju, tak se chcu zeptat někoho fundovanějšího zde na fóru. Chtěl bych nějaký základní, nejradši za co nejméně peněz, ale vůbec nevím kde nakupovat ani nic podobného... :/ Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 www.knife.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 U motýlů je celkem problém. Ty levné jsou šunty na h...o, střední kategorie ( v podstatě ) není a ty, co něco vydrží, jsou už za hodně peněz. Jukni se, jak bylo napsáno, na knife.cz - je tam motýlům věnované samostatné vlákno. Počti si a uvidíš.Kdybys přecejen šel do nějakého šuntu za pár stováků, tak obyčejně někde na tržnici u vietnamců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 13. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Díky za odpověď, něčeho takového jsem se přesně obával :/Tak si možná pro začátek koupím alespoň cvičný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Nebo zajdi do armyšopu. Tam je určitě taky maj. Možná o něco lepší než vjetnamci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etinov Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Motýlky mám rád, koupil sem kdysi v nějakých loveckých potřebách jeden noname, pořád drží.... doporučuju nauč se pár základních triků na efektní otevření, protočení, zavření.... viz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 vím, že zadání je motýlek, ale nesplnil by funkci lépe vyhazovák (ne vystřelovák, vyhazovák je takový zavírák co se dá otevřit pohybem ruky). Já mám asi půl roku a nemůžu si stěžovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HcVOwao0CeU&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 A TADY najdeš pár triků na cvičení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Mrkni sa pripadne este na motylkove pero - BaliYo Vsade legalna a spolocensky akceptovatelna varianta hrania sa s motylikom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Je nůž motýlek vůbec k něčemu jako nůž nebo je to jenom cvičební nářadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Je to normální kudla, kterou zvládneš otevřít jednou rukou. V podstatě je to vůbec nejspolehlivější onehand, po otevření máš rázem v ruce "pevný nůž", který se ani náhodou nezavře. Nechme stranou použití různejma grázlíkama.....používali ho hodně třeba rybáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Je nůž motýlek vůbec k něčemu jako nůž nebo je to jenom cvičební nářadí? Samozrejme, ze je k nicemu. Ale v kungfu filmech to vypada efektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se