Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci i holky,

chtěl bych znát Váš názor na značku ROGER DUBUIS. Už dlouho si pohrávám s myšlenkou pořídit jsi ROGER DUBUIS EASY DIVER. Už jsem pro ně i jednou jel, ale když jsem si je dal na ruku ve velikosti 46 mm, tak to prostě nešlo. 46 mm normálně nosím a nemám s tím problém (Gerald Genta, Zenith Defy), ale ty EASY DIVERy díky tvaru pouzdra a dlouhým nožkám jsem už nedal. Naštěstí se dělají i ve velikosti 43 mm a tam to bude myslím v pohodě. Dále mám trošku strach z lunety, která je z bílého zlata a leštěná. Asi na tom bude všechno vidět. Naopak co se mě na nich líbí přímo neskutečně je stroj. Když jsem ho viděl na živo, tak jsem padl na zadek :). Co si o této značce a vůbec o těchto hodinkách myslíte? Díky za Vaše postřehy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Na ROGER DUBUIS jsem chodil slintat v Bruselu do HALL OF TIME.

Když vynechám fakt, že na ně nemám, tak mě u jejich modelů prostě chybí datum.

Ale já jsem divnej, takže se nenech zvyklat nikým a ničím a běž do nich. ;)

Odesláno

najprv Genta teraz RD.. podobny vkus clovece.

RD urcite ano, navyse sa daju zohnat za prijemnejsie ceny nez je list price. Nazivo su opulentne napadne /videl si sam/ ale neposobia gycovo, aj ked by sa z obrazkov mohli zdat.

ja by som dal tie 46mm.. na krokodilovi. do vody su ine hodinky :)

Odesláno

ja je mel na ruce, chtel je kupovat, co me ale odradilo - na fotkach to vypadalo, ze ten remen nebo kaucuk je tak drsne vykrojenej a de az k pouzdru, v realu sem zjistil, ze je tam nejakej mezikus, a to me nastvalo. ostatne jinak bych je uz mel..

Odesláno (upraveno)

ja je mel na ruce, chtel je kupovat, co me ale odradilo - na fotkach to vypadalo, ze ten remen nebo kaucuk je tak drsne vykrojenej a de az k pouzdru, v realu sem zjistil, ze je tam nejakej mezikus, a to me nastvalo. ostatne jinak bych je uz mel..

Ten mezikus se mě právě líbí, protože je karbonový dodává to hodinkám koule :).

Jakou si měl na ruce velikost?

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odesláno (upraveno)

noo, kdyz myslis :) v tomhle pripade mozna, k tomu karbonovymu cifru, ale jinak to proste vypada, jak kdyby byly lini udelat presne padnouci remen. coz u hodinaru tehle tridy bych proste necekal..

Posted Image

ted uz to napravili

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

noo, kdyz myslis :) v tomhle pripade mozna, k tomu karbonovymu cifru, ale jinak to proste vypada, jak kdyby byly lini udelat presne padnouci remen. coz u hodinaru tehle tridy bych proste necekal..

presne tak, boli lenivi, inak sa to neda vysvetlit. k inym modelom - Easy Diver Chrono alebo Excalibur, nie len teda double turbo ako na obrazku, dodavali pekne padnucu kozu alebo gumu. ziadne karbonove distancky

Odesláno

presne tak, boli lenivi, inak sa to neda vysvetlit. k inym modelom - Easy Diver Chrono alebo Excalibur, nie len teda double turbo ako na obrazku, dodavali pekne padnucu kozu alebo gumu. ziadne karbonove distancky

Tak ty jsou totálně boží. Ty si pořídím, až budu velkej kluk :).

Odesláno

mne by stacil "prachobycajny zlaty excalibur chronoexcel".. hehehe. a kludne aj strojovnou dopredu.

tak jo, idem uz prec, nech ti neplnim vlakno blbostami. proste sa ozvi az to kupis, nech ti to tu pochvalime. ine od nas necakaj :)

Určitě neplevelíš. O tom tohle vláknou je.

Odesláno

otevřu vlákno "poraďte s výběrem" a první, co na mě vybafne je doubleturbo ve zlatě.. Jděte někam, já aktuálně čekám na to, až se dostanu na poštu pro Citizeny :) :) :)

Jinak RD jsou pecky, akorát na mě působí na fotkách kapku "kolotočářsky", naživo jsem je neviděl a 46mm nepřipadá v úvahu (naštěstí..). Ta lesklá luneta musí působit (a záměrně nepíšu jestli pozitivně nebo přehnaně, to záleží na nositeli)

Odesláno

nazivo su bomba. opulentne art deco, perfektne spracovana HH. vizualny aj technicky luxus (vizualny je na hrane, ale u mna este stale v norme). chce to proste ten spravny vohoz, tri dni sa neholit, koselu rozopnut a botičky holt přeleštit.. a podla moznosti neopustat Karlovy Vary.

o tom ze to je hodinarina jak remen hovorit netreba - vid video. cenovo to miestami nie je uplna astronomia, napr. ocelove easy diver som obzeral v statoch nove z vylohy "v zlavicke"* za nejakych 10k usd, co je vzhladom k tomu co to je velmi slusna cena. mensie rozmery sa dali aj za osem a pol. zlate modely uz idu zhruba od 16-17k (po vyznamnej zlave) do nekonecna. Zlate RD su bohuzial tie najviac pritazlive, neviem cim to robia.. :) tak trochu na potesenie oka:

*predavac bol buznicka jak z teplej knihy, ale bacha - vyznal sa :) a ani nebol vlezly, cim si u mna vysluzil velke bezvyznamne plus. kozu som radsej neskusal, bol to ameri-kanec

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...