Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Potřeboval bych něco chemicky namodřit. Poradí někdo potřebné chemikálie a postup? Vím že by to měly být nějaké dusičnaté soli, ale nevím přesně jaké a kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Vyper to na vyvarku s nekvalitnima dzinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 to asi na oceli držet nebude hele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 O oceli jsi ale nic nepsal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Tady o tom něco je, až dole v komentářích. Nezkoušel jsem to. Ručky na kuchyňáky a budíky, taky různý součástky a třeba i sponu na opasek jsem modřil klasicky teplem. To ale u součástky která má mít určité zaručené mechanické vlastnosti a je třeba zušlechtěná, kalená, dost dobře nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 No, ledek je jasnej, ale ještě se do něj něco přimíchává, ne? Teplem to nejde, je to vytahovač, musí být pevný a pružný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 No, ledek je jasnej, ale ještě se do něj něco přimíchává, ne? Teplem to nejde, je to vytahovač, musí být pevný a pružný... Hmm, do toho bych se asi moc nepouštěl, právě ve vtahu poměru pevnosti a pružnosti. Jak to změníš ( i chem. cestou), budeš se asi divit, kolik bude zádržek. Navíc u této součástky je dost otěr, teplo, a působení chem. sloučenit. Já říkám nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Hmm, do toho bych se asi moc nepouštěl, právě ve vtahu poměru pevnosti a pružnosti. Jak to změníš ( i chem. cestou), budeš se asi divit, kolik bude zádržek. Navíc u této součástky je dost otěr, teplo, a působení chem. sloučenit. Já říkám nee. Modřené vytahovače na mauserově závěru vídám celkem běžně, problém je v tom, že se mi na něm dělají černé flíčky - asi oxidace... Ať to čistím jak to čistím, hned jsou zase zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 přece jsem něco našel ale jestli ti to bude co platný nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Děkuji velice Tak teď jen sehnat chemikálie Až se mi to povede budu znám coby "Chemický Tada" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 TAk už mám KNO3, teď ještě ten NaNO3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 TAk už mám KNO3, teď ještě ten NaNO3 A prozradíš nám, který z těch receptů použiješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) hned ten první... KNO3 a NaNO3 ... Napadá někoho kde sehnat Chilský ledek? NaNO3? Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 aha, jasně, jsem slepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) aha, jasně, jsem slepej Spíš teď bádám jak bezpečně sundat a nandat ten vytahovač, Mauserův závěr není tak jednoduchý jako Mosin Kdyby mi to chytlo takovouhle barvičku, tak by to byla paráda http://www.youtube.com/watch?v=-vF3zKiUIkY Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 No... Tak docela dobré... akorát na koncích, kde jsem to měl uchycené volnou smyčkou z drátku mi to udělalo fleky Navíc jsem měl špatnej, kontaminovanej hrnec... asi bude pokus číslo 2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se