ondra.palas Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 No koupit nový asi nebude jednoduchý, v tom obchodě už je taky nemají (sold out). jinak tady jsou nějaké reference na tenhle eshop: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25010-wwwcreationwatchescom/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 V 6. 4. 2013 v 20:29, Bedjasson napsal: ...na chvíli mi Lukin_ova SRPy043 půjčil a už jsou snad na cestě ke mě. Tímto děkuji Lukinovi a Little W za pomoc s jejich pořízením. Skvěle se nosí a čitelnost je úžasná. Kde jsi je sehnal, jestli se můžu zeptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ahoj všem příznivcům srpů.Chtěl bych zkusit nějaký kožený řemen, tak jsem se chtěl zeptat na nějaké doporučení, nebo na co si dát pozor, nebo z čeho a kde vybírat. Je jasné, že je individuální, ale přesto se raději zeptám.Také by mě zajímalo, jestli už jste někdo nechal měnit sklíčko a ručičky, případně zase nějaké doporučení na někoho, kdo je v tomto spolehlivý. Mě by se líbilo nějaké minerální sklo a někde jsem viděl červenou vteřinovou ručičku, což vypadalo celkem slušně.Předem děkuji za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 (upraveno) karpro : Ahoj, tak předně, SRPy mají Hardlex, to je o něco lepší minerální sklíčko, takže nějaké obyč tam cpát nemá smysl. Smysl má jedině upgrade na safírové. Sklíčko včetně různých ruček ti zajistí Číňan Harold, přezdívka yobokies. Stačí mu napsat anglicky na mail yobokies@yahoo.com.hk a on tě nasměruje na fotky. U ruček bych byl opatrný, protože nepoužívá Seiko lumi barvy, takže dost možná mají jiný odstín v noci - moje měly, ale to jsem předělával Monstra. S hodináři v Praze ti poradí jiní. Upraveno 11. září 2013 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 ggrandDěkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) A už zase něco ... podařil se mi takový kousek, měnil jsem řemínek a ulítla mi osička (nejspíš se tomu říká jinak, ale vy určitě víte). Nahradil jsem jinou, ale není to ono, je tenčí a jí nedůvěřuji. Proto se ptám, kde se dá pořídit buď originál, nebo něco co se bude originálu velikostí (průměr) podobat? Nebo má to nějaké označení, podle kterého se to vyhledává? Asi jsou rozdíly v té tloušťce a kdo v čem ještě.Předem dík za každou dobrou informaci pro laika. Upraveno 24. října 2013 uživatelem karpro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Jmenuje se to stěžejky a u nás je to k dostání třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Moc díky, to je přesně ono co potřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 V 7. 12. 2013 v 19:43, Bedjasson napsal: ...a je to tady znovu. Tyhle Seika jsou dobry,uz jen vypovedi recidivistu o tom mluvi jasne,je zvlastni,jak clovek nejaky hodinky ma,nosi je,uplne v klidu je proda a nasledne shani jak divej znova..znam to taky,i kdyz ne u Seika(zatim)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Tak dnes do mě najelo auto a mimo žeber to odnesli i hodinky. Prasklé sklíčko, jak jsem sebou sekl o zem, takže už musím začít řešit opravu. Naštěstí jsem se ještě nedokopal k tomu, abych vyměnil sklíčko za safírové, jak radil ggrand, ale už jsem naspal email na uvedenou adresu a snad bude co nejdříve nějaká odpověď. Pak ještě najít někoho v Praze kdo to spolehlivě dá dohromady. Nemá někdo nějaké doporučení?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 (upraveno) ... nic - jsem slepej )) Upraveno 5. února 2014 uživatelem Pavlucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ahoj všem,zajímalo by mě, od někoho, kdo něco kupoval od Harolda, jak to je s dopravou? Nebo ještě lépe, pokud jste někdo kupoval safírové sklíčko, na kolik to celkem přišlo? Nějaké informace jsem hledal u Harolda, ale bylo to takové nesrozumitelné, tak by mě zajímalo jak to s tím je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se