Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Ahoj vsichni! Pouzivam telefon s Windows Phone 7 a jedinou aplikaci (aspon co jsem zjistil) pro cteni internetovych diskuznich for je BoardExpress for Tapatalk. Jenze, vzdycky, kdyz jeho pomoci otevru Chronomag, upozorni me, ze toto forum ma pry zastaraly Tapatalk plugin a nebude proto spravne fungovat. Bohuzel ma pravdu, nejsem treba schopen otevrit obrazky v inzeratech. Da se s tim ze strany adminu neco udelat, nebo je to beznadejne? Diky moc, aspon za odpoved:) Sent from my OMNIA7 using Board Express
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Ahoj vsichni! Pouzivam telefon s Windows Phone 7 a jedinou aplikaci (aspon co jsem zjistil) pro cteni internetovych diskuznich for je BoardExpress for Tapatalk. Jenze, vzdycky, kdyz jeho pomoci otevru Chronomag, upozorni me, ze toto forum ma pry zastaraly Tapatalk plugin a nebude proto spravne fungovat. Bohuzel ma pravdu, nejsem treba schopen otevrit obrazky v inzeratech. Da se s tim ze strany adminu neco udelat, nebo je to beznadejne? Diky moc, aspon za odpoved:) Sent from my OMNIA7 using Board Express Nikdo z adminů k tomu nemá co dodat? Prosím...
Chronomag Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Vím o tom, bohužel TapaTalk aktualizuje plugin dost často, takže ne vždy je stíháme mít up to date. Opravím to.
dknespl Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Nejen na WP7 ala ani na iOS Tapatalk, zdá se mi, nefunguje.
B.F.G. Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 A na Androidu mám problém s novými příspěvky od koupě telefonu (skoro dva roky)... a furt nic.
little_w Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 nevim, jestli to neni s krizkem po funuse, ale na WP7 pres BoardExpress forum jede. tak asi je to uz vyresene. akorat fotky obcas blbnou... ale na WP7 to ctu hlavne kvuli textu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se