ggrand Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Otázka pro místní zkušené Seikaře. Existuje nějaká 22mm Seiko guma s prohnutýma vlnkama, která není tvrdá? Třeba u rozměru 20mm je k mání Z20(tvrdá) a 4HX0JB, která je příjemná. Dočetl jsem se, že o něco měkčí(příjemnější) je verze s rovnýma vlnkama- flat wave,ale ta se mi nelíbí.
little_w Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 a neplati to, co se dela u ostatnich gumovych pasku? jemne "povarit" a je to hned o tridu lepsi?
Dantechno Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Co tohle? Ale zkusenost s tim nemam ...
lub Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 a neplati to, co se dela u ostatnich gumovych pasku? jemne "povarit" a je to hned o tridu lepsi? platí. nechal jsem projet varem v rychlovarce gumu Z22 a změkla znatelně, navíc v zafixované ohnuté poloze, takže celkem drží a konečně je normálně nositelná.
ggrand Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Díky za odpovědi, zkusím B22.
diver60 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 platí. nechal jsem projet varem v rychlovarce gumu Z22 a změkla znatelně, navíc v zafixované ohnuté poloze, takže celkem drží a konečně je normálně nositelná. Aby se potom zase nevytahovala, ja ji pro jistotu nechal jak byla a naprostá spokojenost. Tvrdi chlapi maji tvrde pasky, nekdy i neco jine...
ggrand Odesláno 19. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 diver60: mě zas tvrdé věci tlačí.. a vytahovat se nebude, o to se vůbec nebojím. Tímhle už jsem si prošel u Mudmanů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se