1140 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 No nastavoval jsem čas, rok, datum a čekal jsem že to na den skočí automaticky, jenže nic. Při tom nastavovaní se to ani nerozbliká. Měnil jsem i rok, ale vždy tam skočí neděle, respektive den kdy to nastavuji tam zkrátka zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1140 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Tak už jsem na to přišel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 A v čem byl problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1140 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 No jako vždy. Lidský faktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Já to myslel tak, že když jsi psal, že se nastavení dne nenabídne, tak jak se ten den tam tedy nastavuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1140 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Asi jsem blbě mačkal všechny tlačítka. Ačkoliv se to nerozbliká, tak se to posunuje tím tlačítkem " timer repeat ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Aha, v tom případě je to pro uživatele dost matoucí. Nastavovaný údaj by blikat měl, aby bylo poznat, že s tím lze hýbat. No jo, systémů je spousta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Po prohledání tohoto vlákna jsem tu nenašel anadigi Casia ABC30 tak to musím napravit:Dále je tu pak pár dalších. Třeba tu není CompuChron:Nebo tu ještě není kombinace kalkulaček a radiopřijímače tak dva kousky:Tenhle se dal před lety získat jako odměnu za nákup velkého balení vitamínu Marťánci.Kalkulačka s worldtime, noname:a tyhle by měli obsahovat dokonce elektronické pijáno (asi nějaký pípák): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Jsem hrdým majitelem těch ABC-30 (tedy já mám verzi ABC-31 s kovovým páskem, ABC-30 mají titanový), jsou to fakt parádní hodinky které vypadají dobře na velkém zápěstí. Ale klávesnice je dost náchylná na poškození a stárnutí, stejně jako např. u modelu DBC-610. Lepší mi připadá gumová z např. DBX-102, ta vydrží mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Tak anadigi Casio ABC30 vidím vůbec poprvé. Velmi zajímavé řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Lepší mi připadá gumová z např. DBX-102, ta vydrží mnohem víc.Mě se nejlepší klávesnice zdá na DBC 62. DBX102 ale nemám takže tu nemůžu posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Mě se nejlepší klávesnice zdá na DBC 62. DBX102 ale nemám takže tu nemůžu posoudit. Myslím, že materiál je o ubou těchto klávesnic úplně stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Tyhle číny jsem teď zahlídl na Aukru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Docela mi připomínají rozložením klávesnice a displaye Casio s modulem 676. ( DBC 62/ 610 ) Tedy až na to že mají světlo na tlačítku dole na pravé straně, zatímco Casio nahoře vpravo. Kde tady tlačítko není. Něco podobnýho se vyskytuje na ebay docela často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Malý testík: které digi do obrázku nepatří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Že by ty EDB-600? Fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Tak to teda pěkně děkuju, teď nepůjdu buď vůbec spát, dokud na to nepřijdu, a nebo i když půjdu, tak neusnu. Nemůžu přijít na nic jednoznačného, jsou tam kusy, které jsou něčím výjimečné, ale nemůžu pořád přijít na něco úplně evidentního. EDIT: nevím, jestli ty hnědé EDB-600 vůbec v této variantě existují - že by to fakt byly ony? Upraveno 14. března 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Nene hledadejte dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Když já v těch kalkulačkách nikdy moc nejel, tak vážně netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 To fakt lautr nevim, který tam nepatří, zato mi jich tam pár chybí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se