Přejít na obsah

Hodinky s kalkulačkou

t2

Doporučené příspěvky

No nastavoval jsem čas, rok, datum a čekal jsem že to na den skočí automaticky, jenže nic. Při tom nastavovaní se to ani nerozbliká. Měnil jsem i rok, ale vždy tam skočí neděle, respektive den kdy to nastavuji tam zkrátka zůstane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Po prohledání tohoto vlákna jsem tu nenašel anadigi Casia ABC30 tak to musím napravit:

post-673-0-11678000-1421520487_thumb.jpg

Dále je tu pak pár dalších. Třeba tu není CompuChron:

post-673-0-91882900-1421520492_thumb.jpg

Nebo tu ještě není kombinace kalkulaček a radiopřijímače tak dva kousky:

Tenhle se dal před lety získat jako odměnu za nákup velkého balení vitamínu Marťánci.

post-673-0-19407100-1421520503_thumb.jpg

post-673-0-10982600-1421520513_thumb.jpg

Kalkulačka s worldtime, noname:

post-673-0-74058400-1421520529_thumb.jpg

a tyhle by měli obsahovat dokonce elektronické pijáno (asi nějaký pípák):

post-673-0-06848300-1421520521_thumb.jpg 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jsem hrdým majitelem těch ABC-30 (tedy já mám verzi ABC-31 s kovovým páskem, ABC-30 mají titanový), jsou to fakt parádní hodinky které vypadají dobře na velkém zápěstí. Ale klávesnice je dost náchylná na poškození a stárnutí, stejně jako např. u modelu DBC-610. Lepší mi připadá gumová z např. DBX-102, ta vydrží mnohem víc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Mě se nejlepší klávesnice zdá na DBC 62. DBX102 ale nemám takže tu nemůžu posoudit.

Myslím, že materiál je o ubou těchto klávesnic úplně stejný.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Docela mi připomínají rozložením klávesnice a displaye Casio s modulem 676. ( DBC 62/ 610 ) Tedy až na to že mají světlo na tlačítku dole na pravé straně, zatímco Casio nahoře vpravo. Kde tady tlačítko není. Něco podobnýho se vyskytuje na ebay docela často.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Chilliluk

Tak to teda pěkně děkuju, teď nepůjdu buď vůbec spát, dokud na to nepřijdu, a nebo i když půjdu, tak neusnu. Nemůžu přijít na nic jednoznačného, jsou tam kusy, které jsou něčím výjimečné, ale nemůžu pořád přijít na něco úplně evidentního.

EDIT: nevím, jestli ty hnědé EDB-600 vůbec v této variantě existují - že by to fakt byly ony?

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...