akai Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 ... čekam, kdy se k nim dostanu za rozumnou cenu, ale ony jsou za rozumnou cenu jen vraky nebo polovraky.myslis nejak takto...(mozna by dle cisla aukce -v zavorce sly dohledat) Hantronix... a chtěl ses jich zbavit, tak dej vědět Ok budu to mit v patrnosti. Zatim to vypada, ze si je necham spolu s Seiko C359 jako takovi mi zastupci kalkul v hodinkach.Ono ten kov a sklo je fajn, tak mi ani nevadi, ze jsou s calc. (nerouham se). Tyto dvoje mne fakt tesi.Z Casii bych zastupce videl na ... no model nevim - ty jde mimo mne , ale maj nahore 4 tlacitka nebo jeste mozna radeji ty se solarem.Vlastne z minulosti se mne tam nekde jedni plastovi zastupci valeji. Je to neco co ma IR ovladac dokonce umeji ty kody z orig ovladace i prijmout a naucit se ho. Ale uz to beru jako takovou modernu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Už je to dlouho, už jsem to nedohledal ani podle čísla ani podle slov. Ale občas je sleduju, a nakonec se prodají draho. Přestože mam nejradši Casio, tak zrovna kalkulačkovky od Citizen jsou super všechny. Mám 49-9315 a jsou fakt nádherný. Akorát ta keramická deska je možná nevýhoda, ale snažím se je mít jako v bavlnce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) No ja prisel na to, ze kdyz zadas "" www.ebay.es/itm/ "" a za itm napises cislo aukce tak najde.Na .es tedy spanelskem ebay az do minuleho roku(ty fakt stare bez obrazku).Funguje to i na com , ale ne tak spolehlive, anebo je to na kazde narodni domene jinak, nevim zakonitost sem zadnou nevidel.Takze kdyz koukam do "purchase history " tak si vytahnu c.aukce a vidim......tzn treba konkretne tyto... (nekdy je jeste treba klik na See original listing -za nazvem polozky) https://www.ebay.com/itm/192463267743 Funguje i u tebe ? -dej vedet... edit: ted sem zjistil, ze pri prekliku z jine stranky(odsud z fora) se neotevre -je treba odmazat vse za cislem aukce a pak enter... (nebo rucne) Upraveno 16. června 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) Ty upravy jsou nepochopitelne nejde vlozit edit... dopsal jsem jeste vetu edit: ted sem zjistil, ze pri prekliku z jine stranky(odsud z fora) se neotevre -je treba odmazat vse za cislem aukce a pak enter... (nebo rucne) UZASNE a po nejake dobe se edit objevil...(no ale kdyz jej nevidim hned jak mam vedet ze tam je ze) Upraveno 16. června 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ca 901 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Nevim jestli je to k smíchu nebo pláči. Tak místo do vlákna DEPRESE to dávám radši sem. Celkem zajímavě malinkej rozdíl v ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Tie hodinky sú krásne, a vyvolávajú vo mne nostalgické spomienky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Viděli jste už někdo toto?Pár digitálek s namalovanou kalkulačkou jsem už viděl, ale toto vyloženě evokuje Seiko C359. Teď je to k prodeji na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Jojo, občas to na ně odněkud vykoukne. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Digi s namalovanou kalkulačkou jsou pro mě na úrovni vietnamské tržnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Pri prochazeni... jsem narazil na tyto...Pod rozumnou cenou si kazdej predstavi neco jineho...Pote co Hantronix zalitoval nad mym pozdnim postnutim jinych Orient calc. vas pro jistotu informuji(i PM)... Super hodinky, super stav, pásek časem seženeš. Tyhle nemam a čekam, kdy se k nim dostanu za rozumnou cenu, ale ony jsou za rozumnou cenu jen vraky nebo polovraky. Ty jsou super. Mám je taky i s orig. páskem. Bohužel vytopené. Takže nefunkční a displej má na sobě takové mapy (od vody).Tak kdyby jsi zjistil, že "na kalkulajdy fakt nejsi" a chtěl ses jich zbavit, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Andy Wallace při rekordní jízdě v McLaren F1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Zdar, prosím nějaké informace o těchto hodinkách,rok výroby, přibližná cena atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Zdar, prosím nějaké informace o těchto hodinkách,rok výroby, přibližná cena atd.Vyslovený znalec na hodinky nie som, ale zdá sa mi, že to je Casio DBC-20, alebo tak nejako, a cena môže byť okolo 1 000 Kč, možno menej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Vyslovený znalec na hodinky nie som, ale zdá sa mi, že to je Casio DBC-20, alebo tak nejako, a cena môže byť okolo 1 000 Kč, možno menej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Vyslovený znalec na hodinky nie som, ale zdá sa mi, že to je Casio DBC-20, alebo tak nejako, a cena môže byť okolo 1 000 Kč, možno menej No nebol som moc ďaleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 No nebol som moc ďaleko Rád bych prodal, digitalky nesbíram, ale cena 1000 Kč?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Nabízet na ebay a opravdu za ty peníze prodat jsou dvě odlišné věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem je kupoval cca před 2 lety ve stříbrné a dal jsem za ně 590,- Kč. Ty zlaté jsou vzácnější a taky záleží v jakém jsou stavu. Ale 7 litrů za ně asi nikdo nedá. To jsem dal za LEDkový Pulsary z roku 1978 (viz foto). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se