Přejít na obsah

Hodinky s kalkulačkou

t2

Doporučené příspěvky

No teda. Dva dny tu nejsem a už nevím, na co reagovat.
Tak to vezmu postupně.
Takže na Gombovy sobotní zlatky musím přihodit taky pár zlaťáků. Samozřejmě s kalkulačkou. Některé jsou teď bez baterií, ale funkční jsou všechny.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

K těm Casiím zase musím říct, že je tu má určitě spousta lidí. Jsou celkem běžný. Teď většinou DBC-611, ale i DBC-610 a DBC-600. Takže tady je moje kolekce.

No a ty nedělní kalkulajdy s rádiem mám taky.

A pak mám s rádiem ještě jedny. A ty se dávali zdarma k balení vitamínů Marťánci. Teď se ale dají sehnat jen těžko. Většinou je dostaly děti na hraní a ty je zničily.

Upraveno uživatelem Hantronix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teda. Dva dny tu nejsem a už nevím, na co reagovat.

Tak to vezmu postupně.

Takže na Gombovy sobotní zlatky musím přihodit taky pár zlaťáků. Samozřejmě s kalkulačkou. Některé jsou teď bez baterií, ale funkční jsou všechny.

zlataky.jpg

K těm Casiím zase musím říct, že je tu má určitě spousta lidí. Jsou celkem běžný. Teď většinou DBC-611, ale i DBC-610 a DBC-600. Takže tady je moje kolekce.

Casio_DBC.jpg

No a ty nedělní kalkulajdy s rádiem mám taky.

Calc_radio.jpg

A pak mám s rádiem ještě jedny. A ty se dávali zdarma k balení vitamínů Marťánci. Teď se ale dají sehnat jen těžko. Většinou je dostaly děti na hraní a ty je zničily.

Calc_radio2.jpg

Tak to je už šupa, hodinky s vergľom :D

Odkaz ke komentáři

To by schválne dávate kalkulačky značky Sharp, a hodinky s kalkulačkou značky Casio??? :) Pokiaľ viem, tak aj Casio robilo, a aj stále robí vedecké kalkulačky :)

Jmenuje se to tu Hodinky s kalkulačkou. O značkách se nic neříkalo
Odkaz ke komentáři

No pekne sme to tu zase rozbehli. Ja dnes prispejem jednymi nepodarenymi LEVISkami.

C3FC56B8-F13A-4EA9-B6E4-60AC9D4856B8.jpeg 2E659B28-1301-44A2-BE3A-891F7FEB2787.jpeg 3B2F0518-C1F3-4F45-AF9A-48C491F0B627.jpeg

Tieto sú akési krivé, až je to nápadné :D

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem od dědy dostal Casia CA-503. Jemu je dovezl známý ze Švýcarska někdy začátkem 90. let. Tehdy mi bylo kolem 12 a ty hodinky mě strašně fascinovaly a hrozně jsem takový chtěl. Já jsem měl tehdy nějaký dětský plastový digi a ten "techno" vzhled s hromadou tlačítek a funkcí byl jak z jiného světa. Navíc kalkulačka, hra... Po pár letech mi je děda věnoval, ale bohužel jsem tehdy ještě neměl chronobundus a tak se v průběhu let zase někam ztratily a našel jsem od nich jen tah. Ale byly super. Co já se jen nahrál té vestavěné hry :)

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem od dědy dostal Casia CA-503. Jemu je dovezl známý ze Švýcarska někdy začátkem 90. let. Tehdy mi bylo kolem 12 a ty hodinky mě strašně fascinovaly a hrozně jsem takový chtěl. Já jsem měl tehdy nějaký dětský plastový digi a ten "techno" vzhled s hromadou tlačítek a funkcí byl jak z jiného světa. Navíc kalkulačka, hra... Po pár letech mi je děda věnoval, ale bohužel jsem tehdy ještě neměl chronobundus a tak se v průběhu let zase někam ztratily a našel jsem od nich jen tah. Ale byly super. Co já se jen nahrál té vestavěné hry :)

CA-503-A.jpg

Priateľu, pekná spomienka :)

Odkaz ke komentáři

Tieto sú akési krivé, až je to nápadné :D

Tym su jedinecne ;) .By ma zaujimalo akym zazrakom takto vysli z tovarne a ze si ich aj niekto kupil. Na druhej strane, ked ich niekto bral od vexlaka pred priorom,tak nemal cas si ich velmi obzerat...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...